Prenosnik in hibernate
Zdravo.
Imam prenosnik HP Compaq 6715b. Vse deluje ok, le ena težava se pojavlja. Namreč, noče se hibernirati, niti po zaprtju ekrana (mirovanje), niti komplet hibernacija. Preostane le popoln shutdown. Sicer je situacja taka, da po nekaj dneh delovanja se ta možnost celo aktivira in nekaj časa deluje, ko pa se naloži kak update od windowsov in zahteva ponovni restart sistema, pa zopet ne deluje. Poskrbel sem, da ima na sistemski particiji vedno dovolj prostora (zahteva cca 900 MB, prostega pa je vedno čez 2,5GB), večkrat sem tudi že preveril v nadzoru napajanja, kjer so vse te možnosti omogočene, a še vedno vztrajno ne “uboga”.
Kaj mislite, kaj bi bilo pametno narediti? Pomislil sem sicer na update gonilnikov za prenosnik, a niti ne vem, kaj točno naj nadgradim, da bi rešilo to zadevo? Morda pa bi bil boljši kak poseg v register, ker sumim, da je tu kaj narobe… Ali pa kaj čisto tretjega.
Any suggestions?
Hvala vsem in lep dan!
Če bi le napisal kateri OS imaš bi bilo kaj lažje.
SIcer si pa tukaj sam oglej
http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/DriverDownload.jsp?lang=en&cc=us&prodNameId=3356624&taskId=135&prodTypeId=321957&prodSeriesId=3368540&submit.y=6&submit.x=6&lang=en&cc=us
Forum je zaprt za komentiranje.