Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Prenosnik hp……NE DELA!!!

Prenosnik hp……NE DELA!!!

Imam prenosnik hp 6735s.

Danes ga prižgem kot običajno in ne dela…..samo zalaufa, na ekranu tema, ne reagira na nič, na nobeno tipko, miško…..lučka ki ponavadi utripa modro, pa je zdaj oranžna…..

Ugasnem ga lahko samo tako, da držim tipko za vklop….to je vse kar lahko naredim

Se komu kaj sanja kaj bi ti lahko bilo?
Ma ja, slutim da je z njim gotovo…najbolj me pa jezi da je ravno garancija potekla….grrr

hvala za vsako informacijo

Vzemi ven baterijo in ga priključi samo na 230 V, pa probaj ponovno prižgat. Včasih se vzrok tudi baterija… V tvojem primeru pa zna biti tudi kakšna druga okvara.

okvara že, samo kakšna….a nihče še ni mel takšnega primera?

Verjetno je v okvari matična plošča. Nesi na servis ker vse drugo je ugibanje.

Imela sem identicen problem, samo drug model laptopa. V moje primeru je crknila maticna plosca.

a si ga dala popravt? kolk je pa stal? oz. a se sploh da kej naredit

Matična plošča je crknila. Ali najdeš drugo, ali pa vržeš laptop na odpad.

HPji so laptopi z največ okvarami, v treh letih jih umre cca ena četrtina ali cca 25%.

Avoid.
http://www.eweekeurope.co.uk/news/news-apple/hp-laptops-have-highest-failure-rate-says-report-2499

HP Junk: hehe pozanimaj se malce kako se kvarijo recimo asusi in podobno. Pa še to o % je brezveze govorit, ker moreš vedet , da se HPjevih prenosnikov tudi ogromno proda in ne mores primerjate % okvare.

Plate so nekje od 250€ naprej če jo servis naroči, če pa jo kupiš kje na bolhi ali kaj podobnega so cenejše vendar pa greš na rizik , ker ne veš če bo delovalo.

Če ti prenosnik ne dela je najbolje da ga odpelješ na servis. Sam bi ti priporočal servis kjer imajo SMD tehnika (stric ki zna lotati in popravljati take zadeve). Najbolje da se malo razgledas v okolici ali pa poišči servis v TPC Murgle (Piara).

lp
Gozd

Ahh niso kaj preveč prida prenosniki .. najmanj pa so HP-jevci razen če imaš bivali prostor 2x2m ali če res nimaš nikoli elektrike v bližini 😛

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close