Najdi forum

prenos podatkov

Imam en problem. Včeraj sem kupila prenosni računalnik in zraven je priložen usb kabel..sem pa prodajalca vprašala kaj potrebujem, če hočem iz svojega navadnega računalnika prenest kakšno muziko in podatke na prenosni…in mi je svetoval nekakšen kabel (vtičnico ima tako k za internet povezavo)..ampak jaz ne vem, kako ta kabel deluje…nobenega cd…nič priloženo, samo kabel. Mi lahko kdo svetuje kako pa kaj?

Hvala

Maja

En konec kabla vstaviš v prenosnika, drugi konec pa v namiznega, pa ti bo itak samo zaznalo ali ti bo pa kakšno mapo odprlo.Če pa ti ne bo nič odprlo pa boš imela vseeno kabel vključen pa pojdi start/accessories/system tools/Files and settings transfer wizard.Pa povej če ti je šlo.

Hehe..sej tok blond pa spet nisem :)..ponavadi vem, da se odpre kakšna mapa..k priključiš kable..sam mi tokrat ni, in res mi ni blo jasno.
Hvala pa za drugo idejo…javim definitvno čim pridem domov :)).

lp

Verjetno boš morala kupiti mrežno kartico, če je nimaš seveda.

V obeh se nahaja mrežna kartica, sem probala tko je svetoval “:D” ampak še vedno nobenega glasu…je pa res, da k sem priključila sem našla mapo, kjer so sharing folders in lahko vidim kaj se tam nahaja…ampak čim hočem dat kakšnen komad ali file tja, da se kopira na prenosnik…mi ne gre.

Potem pa probaj tole: en konec kabla vstavi v prenosnika, drugi kabel pa v namiznega, potem pa pojdi v start my network places(moja omrežna mesta) in klikni tole wiew workgroup computer(taka ikonca ko si trije ekrani-računalniki skupaj povezani) ali pa klikni na my network places(moja omrežna mesta) set up a home or small office network(taka ikona ko je hiša narisana) pa klikaj skoz naprej pa če še bo kaj za napisat pa napiši če veš.Potem pa povej če bo šlo.Imaš na prenosnem mogoče IR(infrardečo povezavo)?

A TI JE ŠLO TO KO SEM TI JAZ NAPISAL?

Pa kaj si živčen in se dereš? Bo že povedala ko bo šlo ali ne!!!

Ja kaj če ji pa ni šlo?

Ja bo pa spet pojamrala, ane? Veš, eni povejo, če jim je šlo in se zahvalijo, drugi pa ne.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close