Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Prenos misli – ali verjamete!

Prenos misli – ali verjamete!

Ok, in ko te bom ali lahko to spoznanje napišem na mon?[/quote]

Ne smeš, na MON-u imam posebno misijo. :)))[/quote]

Kaj pa izključno tebi na zasebno ? :)))

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Ne smeš, na MON-u imam posebno misijo. :)))[/quote]

Kaj pa izključno tebi na zasebno ? :)))[/quote]

Ni treba, ker poznam tvoj vir. :))

Kaj pa izključno tebi na zasebno ? :)))[/quote]

Ni treba, ker poznam tvoj vir. :))[/quote]

Se pravi, da boš ti mene kontaktirala, da ti odgovorim, če sem te že “izvohala” haha….

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Ni treba, ker poznam tvoj vir. :))[/quote]

Se pravi, da boš ti mene kontaktirala, da ti odgovorim, če sem te že “izvohala” haha….[/quote]

Saj bo Robi organiziral kakšno srečanje, pa si bova tam vse povedali. :))

Se pravi, da boš ti mene kontaktirala, da ti odgovorim, če sem te že “izvohala” haha….[/quote]

Saj bo Robi organiziral kakšno srečanje, pa si bova tam vse povedali. :))[/quote]

Si imela že 2x priliko pa te ni bilo, torej kako ti naj človek verjame, da se boš udeležila mitinga v tretje?

Upanje umre zadnje. :))

Ne verjamem v naključja. Vse deluje po nekem ključu oziroma zakonih.[/quote]

Dobro. Torej so naša pota že narisana in smo mi samo lutkice…

Kaj pa telepatija? Kam, po vaše, spada?[/quote]
Seveda smo lutkice. Le zaradi našega omejenega zavedanja menimo, da imamo svobodno voljo.

Fak off vidve!!!!!!!!!!!!!!!

Ok, bove nadaljevali telepatsko :-)))

S temi črkami si jima prenesla svoje misli? 😀

Kaj pa vem kako bi to poimenoval, če to sodi v telepatijo al v naklučja vendar se mi je v nekih ključnih življenjskih obdobjih/dogodkih zgodilo nekaj stvari, ki jih težko pripišem zgolj naključjem.
Tudi pričevanja raznih ljudi, ki so se jim prišli “poslovit” bližnji, ki so ravno takrat umrli…. Naključja? :/

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ampak, če ni naključij (po Robijevo), pol je tak vseeno, kaj naredimo, ker vedno pridemo do istega rezultata? No, jaz se z njegovo tezo ne strinjam, Mislim da imamo vsega po malem, veliko je naključij, veliko pa tud stvari ki si jih ne znamo razložit. Največkrat se mi zgodi, da recimo mislim na mamo ali koga drugega, pa me le-ta pokliče čez par sekund ali minut in obratno 🙂

Če bi bil registriran, bi ti povedala, tako pa ne bom. :)))[/quote]

Huuu Antilopi sem se zameril. Verjetno me caka tihi mesec 🙂

Če bi bil registriran, bi ti povedala, tako pa ne bom. :)))[/quote]

Huuu Antilopi sem se zameril. Verjetno me caka tihi mesec :)[/quote]

Odvisno, mogoče znaš prave prijeme kako me “omehčati”. 🙂

Poskusimo 🙂
http://www.youtube.com/watch?v=x2g71El3xxg

Poskusimo 🙂
http://www.youtube.com/watch?v=x2g71El3xxg%5B/quote%5D

Madonca, ti mi boš še pod kožo zlezel…:))

V taki konkurenci med samimi alfa samci 🙂

Dejta smetit kje drugje!!!

Kolk si ti zoprna, namesto da si vesela za naju, hehe. :)))

Kolk si ti zoprna, namesto da si vesela za naju, hehe. :)))[/quote]

Res sem zoprna ker v svoji temi skušam prit do kakšnih pametnih komentarjev in morda dvignit nivo foruma. Robi bi nam lahko dal možnost da avtorji tem sami brišejo off topice hehe

Ena izmed značilnih lastnosti ZČZ je premagovanje časovnih ovir. S pomočjo ZČZ lahko dobimo informacije o dogodkih ki so se zgodili v preteklosti-retrokognacija in včasih o dogodkih ki se bodo šele zgodili-prekognicija. In prav to sposobnost imamo za največjo značilnost ZČZ.
S prekognicijo je povezan npr. deja vu-nekoč že videno.

Res sem zoprna ker v svoji temi skušam prit do kakšnih pametnih komentarjev in morda dvignit nivo foruma.[/quote]

Rada bi dvignila nivo foruma – hahahaha – you made my day :))))))))))))))

Res sem zoprna ker v svoji temi skušam prit do kakšnih pametnih komentarjev in morda dvignit nivo foruma. Robi bi nam lahko dal možnost da avtorji tem sami brišejo off topice hehe[/quote]

Pa saj je m111 telepatsko vedel s katerim komadom me bo omehčal.

Krivokljun

težko bi rekla, da verjamem v telepatijo, se bolj nagibam k takšnemu razmišljanju kot Robi.

Je pa tudi v mojem življenju dogodek, ki ga skoraj ne morem označiti kot naključje…

ko se mi je na avtocesti, ko sem vozila vsaj tam 120 km/h ali več (prej več), pa se je v mene zaletel drug avto. Lahko bi umrla takrat, tako pa mi “nič” ni bilo … Mislim, da od takrat verjamem v angele varuhe…

Sicer pa, It dober predlog, lahko bi enkrat odprli temo o “angelih varuhih”.

Pa saj ravno stvarem, ki jih ne znamo razložiti, rečemo naključja.
Še tista takoimenovana funkcija “random”, deluje po določenem ključu.

Včasih je bilo več “naključij”, ko človek ni razumel fizikalnih zakonov. Danes jih je kao manj, ko bolj razumemo. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close