Prenos misli – ali verjamete!
Se pravi, da boš ti mene kontaktirala, da ti odgovorim, če sem te že “izvohala” haha….[/quote]
Saj bo Robi organiziral kakšno srečanje, pa si bova tam vse povedali. :))[/quote]
Si imela že 2x priliko pa te ni bilo, torej kako ti naj človek verjame, da se boš udeležila mitinga v tretje?
S temi črkami si jima prenesla svoje misli? 😀
Kaj pa vem kako bi to poimenoval, če to sodi v telepatijo al v naklučja vendar se mi je v nekih ključnih življenjskih obdobjih/dogodkih zgodilo nekaj stvari, ki jih težko pripišem zgolj naključjem.
Tudi pričevanja raznih ljudi, ki so se jim prišli “poslovit” bližnji, ki so ravno takrat umrli…. Naključja? :/
Ampak, če ni naključij (po Robijevo), pol je tak vseeno, kaj naredimo, ker vedno pridemo do istega rezultata? No, jaz se z njegovo tezo ne strinjam, Mislim da imamo vsega po malem, veliko je naključij, veliko pa tud stvari ki si jih ne znamo razložit. Največkrat se mi zgodi, da recimo mislim na mamo ali koga drugega, pa me le-ta pokliče čez par sekund ali minut in obratno 🙂
Poskusimo 🙂
http://www.youtube.com/watch?v=x2g71El3xxg
Poskusimo 🙂
http://www.youtube.com/watch?v=x2g71El3xxg%5B/quote%5D
Madonca, ti mi boš še pod kožo zlezel…:))
Ena izmed značilnih lastnosti ZČZ je premagovanje časovnih ovir. S pomočjo ZČZ lahko dobimo informacije o dogodkih ki so se zgodili v preteklosti-retrokognacija in včasih o dogodkih ki se bodo šele zgodili-prekognicija. In prav to sposobnost imamo za največjo značilnost ZČZ.
S prekognicijo je povezan npr. deja vu-nekoč že videno.
Kolk si ti zoprna, namesto da si vesela za naju, hehe. :)))[/quote]
Res sem zoprna ker v svoji temi skušam prit do kakšnih pametnih komentarjev in morda dvignit nivo foruma.[/quote]
Rada bi dvignila nivo foruma – hahahaha – you made my day :))))))))))))))
Kolk si ti zoprna, namesto da si vesela za naju, hehe. :)))[/quote]
Res sem zoprna ker v svoji temi skušam prit do kakšnih pametnih komentarjev in morda dvignit nivo foruma. Robi bi nam lahko dal možnost da avtorji tem sami brišejo off topice hehe[/quote]
Pa saj je m111 telepatsko vedel s katerim komadom me bo omehčal.
Krivokljun
težko bi rekla, da verjamem v telepatijo, se bolj nagibam k takšnemu razmišljanju kot Robi.
Je pa tudi v mojem življenju dogodek, ki ga skoraj ne morem označiti kot naključje…
ko se mi je na avtocesti, ko sem vozila vsaj tam 120 km/h ali več (prej več), pa se je v mene zaletel drug avto. Lahko bi umrla takrat, tako pa mi “nič” ni bilo … Mislim, da od takrat verjamem v angele varuhe…
Forum je zaprt za komentiranje.