prenos dopusta – prosim pomoč
Pozdravljeni,
Avgusta 2010 sem ostala brez zaposlitve , podjetje šlo v stečaj, in sem se prijavila na zavod za zaposlovanje. S 01. 01. 2011 sem dobila novo zaposlitev. V prejšnjem podjetju mi je ostalo skoraj 15 dni dopusta. in me zanima, ali obstaja zakonska podlaga, da si ta dopust, navkljub temu, da sem bila vmes na zavodu za zaposlovanje, prenesem v novo podjetje.
Kako je s tem?
Pa ne glejte sedaj na to, da je stari dopust potrebno porabiti do 30.06 v naslednjem letu. S tem se bom ukvarjala kasneje.
Prosim za pravni nasvet.
Hvala vam
Na podlagi dogovora je vse mogoče, ne moreš pa novega delodajalca prisiliti, da ti da več dopusta, kot ti sorazmerno gre, glede na njegova pravila o določanju dopusta in datum zaposlitve pri njem.
Torej, če si se pri novem za poslila novembra, ti odmeri 2/12. Vse kar je več od tega je njegova dobra volja.
Glede na to, da si se pri njem zaposlila v 2011 ti ni dolžan dati dopusta za 2011 in ja, tudi 30.6. je mimo. Če te pa to ne ovira, češ da boš to zrihtala, potem so kakršnikoli odgovori brez veze.
Če misli delodajalec delat narobe, je vseeno ali dela narobe v levo ali v desno. Naj ti da za letos 50 dni pa bo mir.
Od 1.1.2011 si zaposlena in ta delodajalec ti je dolžan dati za leto 2011 cel regres in cel dopust (saj je 1.7.že minil).
Starega dopusta ti nikakor ni dolžan priznati, saj je bila vmes prekinitev zaposlitve in si s pravicami za dopust štartala čisto na novo.
Edino, kar bi imela možnost je, da bi v stečajno maso starega podjetja prijavila odškodnino za neizkoriščen dopust (je pa vprašanje, če bi sploh kaj dobila). Žal.
Pozdravljeni,
Sporazumno sem prekinil delovno razmerje ter se zaposlil pri novem delodajalcu brez prekinitve ( vdrugi polovici leta).
Pri starem delodajalcu sem dobil odmero celotnega dopusta in celoten regres, nisem pa koristil vsega dopusta. Kaj mi pripada pri novem delodajalcu v smislu koriščenja dopusta in regresa?
Hvala za odgovor.
Imam specifičen problem. Menjujem delovno mesto. S trenutnim delodajalcem sva se razšla sporazumno (krajši odpovedni rok), s privolitvijo, da ne koristim starega dopusta in nadur. Ostalo mi je več kot 10 dni dopusta iz leta 2012. Na novem delovnem mestu pričnem s 1.2.2012. Je prenos dopusta od starega do novega delodajalca iz preteklega koledarskega leta mogoč? Bom imela za leto 2013 pri novem delodajalcu dopust v celoti, ali se mi odbije 1/12? Hvala za odgovor. Prijeten pozdrav …
Prenos dopusta iz starega na novega delodajalca (razen po 73. členu ZDR) ni mogoč in tudi ni nikoli bil mogoč!
Zadeva poteka takole: Pri novem delodajalcu vam pripada sorazmerni del dopusta za leto 2013, t.j. 11/12 od dopusta, ki bi ga sicer dobili, če bi bili zaposleni pri novem delodajalcu celo leto! Tako določa 2. odstavek 162. člena ZDR.
Kar se pa tiče starega dopusta, je pa tako, da se delavec po 166. členu ZDR ne more odpovedati pravici do letnega dopusta, razen ob prenehanju delovnega razmerja, če se dogovori za odškodnino. Se pravi lahko odškodnino terjate od starega delodajalca. Problem pa so višek ur, tu je važno, kdaj ste podpisali sporazum o odpovedi višku ur. Če je bilo na dan prenehanja delovnega razmerja ali prej, kar običajno je, potem menim, da je taka odpoved nična in lahko uspeštno tožite starega delodajalca.
Če boš šel v hčerinsko podjetje, potem mora v novi pogodbi o zaposlitvi:
– pisati, da gre za spremembo delodajalca po 73. členu ZDR
– ali pa, da se vse pravice iz delovnega razmerja prenesejo na novega delodajalca
Drugače se lahko zgodi, da si npr. pri “materi” zaposlen 20 let, potem podpišeš novo pogodbo s hčerinskim podjetjem in te po parih mesecih odpustijo kot presežek brez pravice do odpravnine.
Sicer pa se dopust nikoli ni prenašal iz enega podjetja v drugega, razen, če je šlo za združitev, pripojitev, ipd. podjetji.
Prav, potem gre za 73. člen ZDR, to mora biti napisano v pogodbi, da se potem človek ne lovi okoli. V tem primeru se pravice, vključno z dopustom, prenesejo na novo podjetje oz. novega delodajalca.
Tisto eno leto se nanaša na kolektivne pogode, ki so, če sploh katera je, zavezovale starega delodajalca. Lahko te v novem podjetju odpustijo iz poslovnih razlogov že čez 1 mesec, lahko je marsikaj, enako kot bi lahko bilo v enem letu marsikaj tudi pri starem delodajalcu.
dobil sem redno odpoved o zaposlitvi zaradi poslovnih razlogov, nato sem dobil novo pogodbo pa bom delal naprej v hčerinskem podjetju,toda lanskega dopusta še nisem izkoristil ali se prenese na hčerinsko podjetje ali mi ga mora izplačati,problem je da sem v tem trenutku na bolniškem,ali moram kako obvestilo napisati glede dopusta?
poteče mi pogodba po 6 mesecih konec meseca in nisem koristil niti dan dopusta….baje mi po pogodbi pripada dan in pol na mesec kar pomeni 9 dni,a žal mi ga delodajalec ne more omogočiti-želi da oddelam do zadnjega dne po pogodbi in mi bo izdal potrdilo da nisem letos koristil dopusta ki mi pripada…zanima me zdaj ko se prijavim na zavod za zaposlovanje a mi ostane ta dopust za naslednjo zaposlitev ali se mi izbriše…..moram to vedeti…hvala Vanesa
Forum je zaprt za komentiranje.