Najdi forum

prenos 45 MB

Je kakšna možnost, da pošljem 45 MB veliko datoteko nekomu? Preko gmaila ne gre, je preveliko. Je še kakšna opcija? Ker se zelo nujno!

stisni s programom winzip

To je že po uporabi rara.

Na čveku mi je nekdo priporočal, da naj dam na zshare. Kako varno pa je to? Gor bi dala datoteko, za katero želim, da jo vidi samo ena oseba. Moram dati potem Share with a friend / colleague ali For your eyes only (Private). Prva opcija se mi zdi preveč javna, druga pa preveč zasebna:-) Nočem pa nekaj poskušat, ker naj bi to dobila res samo ena oseba. Se mora ona tudi prijavit, da lahko si lahko to shrani na računalnik? Lahko kdo malo blj podrobno opiše postopek?

Hvala in lep pozdrav!

Še enkrat zapakiraj (raraj), tokrat z opcijo, da razdeli na manjše dele. Npr. v opcijah daj, naj naredi 5MB velike datoteke (na gmailu preveri koliko je maksimalna dovoljena velikost), potem pa mu v gmail pošlji vsako posebej. On si jih bo shranil nekam na disk in tam razpakiral.

LP
Dare

Uporabniki gmaila si lahko izmenjujejo med seboj do 25 MB velike priponke. Tudi prejemnik naj si odpre račun na gmailu, ti pa ob komprimiranju razbij osnovno datoteko na dva dela kot svetuje dorizi. V tvojem primeru bosta dovolj dve.

Pravzaprav je torrent pravi način za to…. tudi s tem namenom je bil razvit, čeprav se uprablja… khm….

Jaz brez predsodkov uporabljam Rapidshare (isto kot Zshare). Hitro, zanesljivo, praktično.

Kaj pa TeamViewer? namesti ga prejemnik, namestiš ga ti… in v nekaj minutah bo datoteka v želeni mapi prejemnika 🙂 Simple ko pimple!

Če se ne motim, tud navaden msn to omogoča

------------------------------------------------------------------------------------------- Na svetu so tri ( 3 ) vrste ljudi. Tisti, ki znajo šteti in tisti, ki ne znajo šteti

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close