prenočišče KOLN
http://www.hostel-cologne.de/prices.htm
Pa ko se vrneš prosim napiši malo kaj je dobrega videti v mest ker se čez nekaj mesecev tudi jaz odpravljam tja.
Lp!
V septembru je v Koelnu veliko sejmov, zato je polno hotelov že zasedenih. Ker grem septembra vsako leto tudi jaz, hotel rezerviramo že v februarja ali marca.No ne vem kaj je zate poceni ali drago. Cena prenočišča je vsaj 50E/osebo. Za ta denar je že vključen tudi zajtrk.Vedno rezerviramo po internetu, ker imajo zelo veliko bazo in so hoteli razvrščeni po ceni.
Tam je zelo lepa katedrala, ki si jo je vredno ogledat, pa velikooooooooo pivnic, sicer pa več ne vem. A ja pa nakupovalna ulica je zelo dolga. Za ostalo pa mi vedno primankuje časa, ker sem po cel dan na sejmu.
Ker greva z možem z letalom v Koeln( Iz celovca) rezervirava hotel tudi prek njih. Za 50E sva spala lani eno ulico stran od Glavnega trga. Bom poskušala najti naslov pa sporočim. Sicer pa dve leti nazaj sva spala v Radisson Sas-u, ki je čisto zraven sejmišča. Vendar tja ne moreva več, ker je prvič možno (v času sejma) rezervirat najmanj za 3 noči drugič pa je cena letos taka, da padeš dol. (okrog 180E za eno noč). Takrat sva spala za bagatelo. (70E). Je pa opremljen,da samo gledaš in občuduješ. lLetos pa zopet spiva na drugi lokaciji..
Etap Hotel – v Koelnu so trije, na različnih mestih … Cena za eno osebo 37 evrov, če spita v sobi dva, je cena 40 evrov. Etap hoteli v seriji Accor hotels, sicer brez zajtrka, zato pa s tušem, WC-jem, TV, telefonom in klimo. Večkrat preizkušeno, odlična zadeva za tako ceno. Podorobnosti in rezervacija (ta je nujno potrebna, ker so ponavadi hoteli zasedeni) – http://www.etaphotel.com.
Z hapag loyd. Cena je letos naju prišla za dva s taksami za 185 E- povratna. Vsako leto greva z njimi in ko je kakšna akcija, ki traja 24-48 ur rezervirava. Res pa nama pošiljajo maile. In letos sva rezervirara že v februarju. Npr. lani, ko sva se odločil, da greva na sejem sva rezervila bistveno kasneje in plačala za letalski karti in takse cca 400 E.
Forum je zaprt za komentiranje.