Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Prenočišča v okolici Celja

Prenočišča v okolici Celja

Pozdravljeni,

zanima me, kje se da prespati v okolici Celja za kakšen dan ali dva, da bi blo nekoliko bolj ugodno in udobno. Sva namreč dobila za darilo vikend paket v termah Laško, pa me zanima kakšne imate kaj izkušnje glede hotelov in apartmajev v okolici Celja.

Hvala in LP
Miki

Hojla,

lani smo šli za tri dni na oddih v vilo AINA v Laškem, kjer imajo sobe in apartmaje in mi je bilo ful ful dober.
Lastnica Andreja je res preprosta in domača, kot da bi bila družinski član ( skrbi za tvoje počutje ).
Zdravilišče Laško je stran 5 minut hoje, tam majo tobogane, savne, masaže, vila Aina ti da nekaj popusta za vstopnico v terme.
Aina ima tudi igrala za otroke, zraven je park in hribi za sprehajanje, čisto zraven ima Aina še konje, kjer lahko jahaš in prostor za piknik pa še ribnik je zraven za ribarjenje, skratka vse na mestu.
V vili so sobe ful nobl, pa še wellnes ti šenka če si neki cajta tam.
Še link Aine, da boš vidu da ne nabijam: http://www.vila-aina.com/index.php
Za jesti pa maš zjutri zajtrk, kosila pa ni ( je pa v Laškem kar nekaj restavracij, priporočam Špico )
Men je blo res ful noro, komi čakam da spet gremo ( sam letos ne moremo zarad recesije ).
Upam da sem pomagala.
lp

Pozdravček,

Ja res je, če greš v terme Laško za par dni, je veliko boljše prenočevati v vili Aina, ker maš več svobode, več se dogaja, ceneje je, pa še lastnica se ti bolj posveti ti naredi zajtrk po želji, skratke vse želje ti upošteva, v termah te samo v sobo vržejo in znajdi se,
sicer pa sto ljudi sto čudi, ajd

AINA ZAKON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close