Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Prenočevanje na Švedskem

Prenočevanje na Švedskem

Z možem greva za tri ali štiri dni na Švedsko. No, vsaj planirava tako, ker sva dobila poceni let. Vse neorgarnizirano, zato morava najti prenočišče v kakšem penzionu ali povprečnem hotelu.
Kot vem, je Švedska draga – ali je kdo bil in lahko namigne, koliko bi to bilo?

Povprašaj na forumu Slovenci po svetu.

Meni se ni zdelo kaj posebno drago, smo našli v Stockholmu super hotel za zelo zmerno ceno. Res pa to pomeni precej klikanja in brskanja po netu. Sploh, če na pišeš, da greš na Švedsko in iščeš prenočišče, ti ne more nihče dat kakšnega pametnega nasveta.

Malo pobrskaj:

Tudi tule znajo imet kakšne ugodne variante:

V zaporu:)

No, pred leti sva šli s kolegico na potovanje po Skandinaviji samo z vozovnico za vlak, prenočišče sva si urejali sproti. Ponavadi sva šli kar v turistično pisarno in so nama tam kaj svetovali. V Stockholmu sva spali v hostlu, ki so ga naredili v bivšem zaporu in je bilo super – zelo zanimiv ambient. Žal ti ne znam dati kakšnega linka, malo poguglaj.

Sem našla tudi na netu zdaj:)

Vcasih je res veljalo, da je Svedska (in Skandinavija) draga, zdaj pa se je to res spremenilo. Par mesecev nazaj se tudi nam ni zdelo pretirano drago. Nasprotno, ene stvari (obleke, hrana) so se nam zdele v istem cenovnem razredu oz. so bile celo cenejse.

Spali smo pa privat, tako da glede tega nimam pametnega nasveta.

Luškano, samo malo odmaknjeno od mesta.
Mi damo v mestih rajši kak evro več, da smo bližje centra. Smo pa lani plačali dvoposteljno sobo za 3 dni v 4* hotelu zelo blizu centra 236 EUR. Kar se mi ne zdi veliko.

Hvala, že brskam.
kaj pa vem, meni se tudi ne zdi drago, to kar pišeš.

Če te zanima Stockholm, je tule nekaj ugodnih ponudb:

Mi smo bli v hotelu Birger Jarl.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close