prenesi licenco
Čaw
imam problem, z neta sm potegnila ene par komadov in jih ne morm poslušat. napiše mi tole oz.odpre internetno stran:
Za predvajanje te datoteke potrebujete licenco
Datoteka, ki jo skušate predvajati, je bila kopirana z glasbenega CD-ja.
Datoteka je bila med postopkom kopiranja zaščitena. S tem se omeji število računalnikov, v katerih jo lahko predvajate.
Če želite datoteko predvajati s tem računalnikom, morate prenesti licenco (ta postopek se imenuje tudi selitev licenc). Licenca je elektronski ključ, ki omogoča odklepanje in predvajanje zaščitene datoteke.
Če želite prenesti licenco za to datoteko, kliknite Prenesi licenco.
In kliknem prenesi licenco in mi napiše da je ne morem ker se lahko prenese samo 10x in da je 10x že bila prenešena.
In kaj zdaj to pomeni da jaz teh komadov sploh ne bom mogla poslušat al kaj?????
Točno tako. 🙁
Prenesla si .wma fajle verjetno, in neizkušeni uporabniki pozabijo (ali namenoma tega ne naredijo, bog si ga vedi) odkljukati opcijo “Protect files” in potem ko tej uporabniki rippajo CD-je, se avtomatsko vsi fajli zaščitijo s tem ključem katerega ima ta uporabnik nameščenega v računalniku skupaj z Microsoft Media Playerjem.
Lahko pa še počakaš kakšen dan dva, vem, da sem na enem crackerskem forumu zasledil mini programček, ki naj bi to kodo razbil.
Se bom potrudil poiskati ko se naspim. :))
Čao
Evo ga – najdeno!
Shasheen, s tem programčkom bo tvojih nočnih mor konec ;))