Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Premislila sem si

Premislila sem si

Res si protislovno napisala. Torej med oziroma po božanskem seksu si odkrila nekaj njegovih napak?
Newsflash: vsi smo za nekoga packi in vsi imamo nekomu moteče navade oziroma razvade. Popolnosti pa ni. Je pa verjetno res, da zaljubljena nisi. Samo potem mi ni čisto jasno, da ga lahko s takšnim veseljem pripuščaš k sebi. Meni bi bila muka spat z nekom, do katerega ne bi imela globokih čustev oziroma vsaj zaljubljenost.

Leta nazaj sem se tudi jaz znašla v taki “vezi”. Na začetku mi je bil tip vsestransko zanimiv, ko pa sva se znašla v postelji, pa sem ugotovila, da je to edino, kar mi pri njem / nama res potegne. Seks je bil pobažnski, vse ostalo pa je postajalo nočna mora. Na koncu se niti pol ure nisvabila sposobna družit ne da bi se dajala dol in konec je bil neizbežen. Ne vem zakaj je bilo tako, ampak sčasoma mi je šel res na živce, prav vse na njem mi je šlo na živce, samo če sem ga čakala v postelji in je prišel direkt vanjo je bilo da best. 🙂

No, tega res ne razumem. Človek ti gre strašno na živce, a ti je do seksa z njim? Si ne predstavljam. Če mi gre kdo na živce, ga nočem v svoji bližini, niti najmanj v postelji in v sebi.
Svašta furate to nekateri.

Kot ponavadi. Vedno vam babam nikoli nič ne paše. Priznajte, da se same ne veste kaj bi sploh rade.

Zakaj take stvari sploh pišeš po forumu. On marsikaj ni poštekal ti pa tudi ne. Da mogoče je njemu do resne zvezi, ti si pa bolj lahka in tak neresen, lahek tip ljudi bi morala iskat.

No, tega res ne razumem. Človek ti gre strašno na živce, a ti je do seksa z njim? Si ne predstavljam. Če mi gre kdo na živce, ga nočem v svoji bližini, niti najmanj v postelji in v sebi.
Svašta furate to nekateri.
[/quote]

Gol je bil strašno “jebozovan”. Slovenec, da ne bo pomote, pa to sploh ni pomembno. Bil je perverzen, bil je dolgolas, bil je pač energijska bomba v postelji, izven nje pa je bil običajen moški, po ničemer izstopajoč, razen po dolgem čopu, če že. Njegove navade so mi šle na živce, bnisva bila kompatibilna v ničemer, razen … v seksu, seveda.

Nisem nikjer napisala, da me je po seksu minilo do seksanja – minilo me je do raznih kavic in čvekov pa smskov o tem in onem – minilo me je spoznavanje njega kot človeka. Seks je BIL božanski.
Bil zato, ker sva se dobila, povedala sem mu direktno, da si od njega ne želim nič resnega, težko je to spravit iz sebe, sploh ker sem videla da si je on narisal drugačno zgodbo. Mojemu predlogu, da sva lahko znanca in se dobivava kot do zdaj za seks samo, je odkimal in rekel, da si tega ne želi (ni pa rekel, kaj si želi, samo da ni za to kar sem jaz predlagala).
Potem sva v muki spila tisto pijačo… niti objet me ni hotel, bilo mi je kar hudo, da sem ga tako prizadela. Bo že prebolel.

torej si se še enkrat premislila in se odklopila, zdej tud za sex ni več ok.

Če on ne želi tega, ga nimam pravice silit v to, ane? Ne glede na to, koliko je meni do najinega seksa… Mi je, ampak če on ni za to, kaj naj naredim?

Srečala si zrelo osebo – nauči se kaj od nje. Začni odraščat. kaj imaš za dol se dajat z nekom, če ga ne želiš kot osebe. Katastrofa, kaj eni delate s svojo in tujo energijo.

Srečala si zrelo osebo – nauči se kaj od nje. Začni odraščat. kaj imaš za dol se dajat z nekom, če ga ne želiš kot osebe. Katastrofa, kaj eni delate s svojo in tujo energijo.
[/quote]
Ja nekateri so brez meja pa se radi igračkajo s čustvi drugih samo da dosežejo svoje cilje ne glede na sranje ki ga lahko za sabo pustijo.. pa četudi drvijo skozi rdečo luč, ker mislijo le na svojo rit, ne pa na morebitne posledice v življenjih drugih…

No, naj prvi kamen tisti, ki je brez greha.

Pa kaj, če bi meni pasalo samo seksat z njim? In če bi se izkazalo, da tudi njemu to čisto paše? Potem bi bilo pa v redu? Oglašate se pa sigurno same 40letnice, zafrustrirane, ker ste imele že pri 18ih plan, da do 30.ga leta morte met 2 otroka, hišo in seveda bit poročene…

Zakaj sem jaz samska pri svojih 31ih, je moja stvar. Zakaj sem začutila, da bi s tem fantom samo seksala, je pa pač zato, ker je seks božanski, ker tip obvlada, sicer ga je pa en sam dolgčas, ko mine tisto prvo spoznavanje, tip ne zna sestavit dveh stavkov skupaj, razen če ga res nekaj konkretno vprašam. Evo, ste zdaj zadovoljni?

In če to, da se po vaše, ZRESNIM, pomeni, da moram bit zdaj naslednjič ko koga spoznam, pripravljena na dejtu z naprintanim seznamom možnih imen najinih otrok – hvala lepa. Se ne grem tega, sem raje do konca življenja sama, kot pa, da bi počela nekaj, KAR NAJ BI SE SPODOBILO, ker sem pa že v teh letih.

Prvo pravilo vsakega odnosa je, da dopustiš da osebo skenslaš iz življenja oz da to naredi druga oseba. Pa naj bo to fant, starši, partner, šef ali pa kdo tretji. V življenju se ne moreš konkretno pogovorit, če te je strah reakcije drugega oz. posledic.

Glede na to, da hočeš samo sex mu to povej. Pač reči, da nisi pripravljena za resno zvezo (s tem se izogneš kupom vprašanj kaj te moti na njem in se lahko spraviš v zadrego), ti pa zelo odgovarja sex z njim. Potem boš pa itak videla reakcijo. Glede na to da veliko moških pade pri ženskih čarih, ga lahko kdaj pa kdaj pokličeš “na praznenje” (pač najdeš beden izgovor) in velika verjetnost je da se bo temu odzval.

Beri zgoraj na tej strani – to sem že naredila.

Torej ni na tvojem nivoju po izobrazbi oz. razgledanosti in te bi bilo sram z njim bit v resni zvezi, predvsem ti bi bil pa dolgčas.., čudno, da sta se pol v poslu našla, hja, se zgodi kaj čes, odklop, ni druge.

Ker stvari iz svojega posla obvlada. Človek, ki obvlada svoj job, ne ve pa da je Santorini v Grčiji in ne v Italiji. Človek, ki obvlada svoj job, pa ne ve, da morajo banane potrgat še zelene, preden jih pripeljejo do kamor že. Pa to sem zdaj napisala le 2 stvari.

Take stvari. Seks, njegovo orodje tam spodaj – fantastično. In ja, svojo službo tudi obvlada.

Kakšen izbruh togote:) pač, mladoletnica, v možganih

Ok, v čem točno je potem problem?!

Nisi še dorasla svojim letom. Odrasla oseba prevzame odgovornost, pove kaj zeli, ne pa se igra igrice z ljudmi ter njihovimi čustvi. Glej če uzivaš v sex vse lepo in prav ali potem to poveš na pijači da te ne zanima resna zveza, pa bo vsakemu logično. Na splošno zenske namignejo nekaj ali ne povejo kaj točno, kako bi pa nekdo vedel kaj ti misliš, če tega ne poveš? Moški in zenske smo si različni in zaradi tega je potrebno reč kaj misliš.

Drugo kaj nisi dorasla je da, ko te nekdo pelje dva krat ali več na pijačo,večerjo po vsej verjetnosti misli resno zvezo. Glede tega, da imaš precej izkušen z sex vidim da z zvezami nimaš. Tvoja osebna odločitev je če zeliš samo sex, ali vsaj ne zapravlaj svojega in od moškega časa ter drugič reči na prvi pijači, kaj zeliš in vprašaj kaj on zeli, da veš da zelita enako stvar.

Zenske ki hočejo samo sex imajo splošno tezave se navezati na partnerja če se kasneje odloči da hoče to. Gre za to da se večina zensk čustveno naveze na osebo in potem ima sex. In ker se je to ponovilo ze ogromno krat, se pojavijo čustvena nihanja. Kar pomeni skoki čez plod. Ker ne pozna občutka navezanosti do ene osebe, ampak išče čustvene vzpone in te doseze vedno z drugo osebo.

Vse lepo in prav ali po 35 letu bo tvoja lepota začela pojemat, nato boš opazla da ne moreš več pritegnoti bad boye ker ti gledajo 20-35 letnice. In tudi moškega za resno zvezo neboš našla, ker kot si sama opisala tega občutka ne poznaš, je čist beden, dolgočasen razen sex. Tako da kupi mačko po 35 letu, da boš malo stika še z tem svetom imela ter druzbe.

Odgovor na objavo uporabnika
serenna, 05.10.2020 ob 11:29

No, naj prvi kamen tisti, ki je brez greha.

Pa kaj, če bi meni pasalo samo seksat z njim? In če bi se izkazalo, da tudi njemu to čisto paše? Potem bi bilo pa v redu? Oglašate se pa sigurno same 40letnice, zafrustrirane, ker ste imele že pri 18ih plan, da do 30.ga leta morte met 2 otroka, hišo in seveda bit poročene…

Zakaj sem jaz samska pri svojih 31ih, je moja stvar. Zakaj sem začutila, da bi s tem fantom samo seksala, je pa pač zato, ker je seks božanski, ker tip obvlada, sicer ga je pa en sam dolgčas, ko mine tisto prvo spoznavanje, tip ne zna sestavit dveh stavkov skupaj, razen če ga res nekaj konkretno vprašam. Evo, ste zdaj zadovoljni?

In če to, da se po vaše, ZRESNIM, pomeni, da moram bit zdaj naslednjič ko koga spoznam, pripravljena na dejtu z naprintanim seznamom možnih imen najinih otrok – hvala lepa. Se ne grem tega, sem raje do konca življenja sama, kot pa, da bi počela nekaj, KAR NAJ BI SE SPODOBILO, ker sem pa že v teh letih.

Tvoje začetno pisanje ni bilo najbolj posrečeno,  malce kontradiktorno celo, tukaj pa si pokazala svoje prave kvalitete – Bravo!

Dejansko si dokaj mlada, nič se ti ne mudi z druzino in otroci, ti kar nabirajo izkušnje,  le vedno bodi tako dosledno poštena in iskrena, kot v tem primeru, pa si ne boš nič nikoli očitala,  le bogatejša boš za izkušnjo.

Ne predlagam pa ti nikakor zbiranje seksualnih izkušenj kot hobi. To je začetek sprijenega narcisizma, kateremu pa ti, hvala bogu, ne težiš, saj si tudi sama imela čisto običajne, hvalevredne namene z njim – spoznati bitje nasprotnega spola za dvojino brez nadvladovanja.

Mi je pa všeč, kako je reagiral. Mogoče ne tako šarmanten in elokventen moški,  ima pa ponos in to je najvažnejše.

Uživaj življenje  🙂

Preselita se skupaj. Pa bosta lahko več sexa. Po kavah je res izguba cajta. Pa kavo lahko doma skuhaš. Pa čim prej otroka, da ni dolgcajt.

Popay, 29.09.2020 ob 15:18

sm neki ne štima, sex božanski, drugo pa ne štima… a napalila sta se v poslovnih stikih, pa oba samska, zanimivo. V bistvu odlični pogoji za kresanje in za resno zvezo, če tipa ne moti, da je bejba starejša 2 leti…
Mogoče tip res preveč utruja s temi kavicami in se hoče kazat okoli z njo, ali se je pa bolj napalil na njo kot ona na njega, ker moški, ki rad uživa z žensko ne izgublja časa s kavicami. Skratka čuden tip, verjetno je imel kar neki časa sušo, da ne pošteka psiho te avtorice oz., njene signale samo za goli sex. očitno se mu zdi primerna parija za žent zaradi let recimo in posla..

Pa saj to je to – dandanes po firmah – ko se napalijo na scenrij “službena žena in mož”.  KO se gredo to ženovanje in možovanje po službeno, še v pisarni Doma ima klasično “wife material”, v službi pa poslovno doterano naparfumirano okostimano in visokoopetano kukubino.

Za zidovi pa ni šans da bi bili  taki službeni možje in žene, ko nehajo igrat to vlogi, za kaj dlje in več od pofuka.

službena žena in ali mož, 18.10.2021 ob 21:59

Pa saj to je to – dandanes po firmah – ko se napalijo na scenrij “službena žena in mož”.  KO se gredo to ženovanje in možovanje po službeno, še v pisarni Doma ima klasično “wife material”, v službi pa poslovno doterano naparfumirano okostimano in visokoopetano kukubino.

Za zidovi pa ni šans da bi bili  taki službeni možje in žene, ko nehajo igrat to vlogi, za kaj dlje in več od pofuka.

tema je stara eno leto, pa itak ni zanimivih tem…., samo to je res tako v službah…

Ko sem začel delat v firmi še v bivši državi, kot malinovec, v kateri je bilo okoli 600 ljudi zaposlenih smo imeli tudi svojo kuhinjo. Malica je bila ob pol desetih v dopoldanskih izmeni…, pol pa fora.., stojimo vsi v vrsti, za malico, pa gledamo ženske, sodelavke paaaa, komentarji, lej jo kakšna je…., one vse oblečene v hale, enolično, pusto. Ni bilo pa nekih hudih bejb med njimi, večinoma starejše ženske v proizvodnji.

Pol pa pridejo ženske, ki so delale v pisarnah ven, vedno zrihtane, lepo oblečene dišeče…., vedno so nam delovale ene 10x bolj slastne kot ženske, ki smo jih videli v proizvodnji vsak dan.

Avtorica te teme je bila itak odločena, da se s tipom ne misli kazat v javnosti, kavice itd., ker se ji zdel tip pod njenim nivojem in se je bala, da se bi kakšna njena znanka prisedla zraven in malo podebatirala z njim, pa bi videla, da ni tip za njo… Drugo je pa sex, tam sta skrita in, če se zna človek odklopit tiste trenutke je to dosti bojše kot, samozadovoljevanje, avtorica je pač imela že nekaj kilometrine za sabo, do tega tipa.  Da bi šla ženska čez druge blokade, ki jih je imela do tega tipa, bi mogla bit pa slepo zaljubljena in lačna moškega, dat vse na kocko brez računice, pač zasanjana romantična duša, taki pa niso poslovno uspešni ljudje oz., jih je zelo malo v današnjih časih..

Prav si naredila. Povedala si mu po pravici, da ti z njim ni do ničesar drugega kot do seksa. Če ti ni, ti ni, nimaš kaj. Sedi, 5. Neke scene se it in mu kazat s svojimi dejanji in čakat, da bo skužil, to ne bi bilo ok.

Tudi on je prav naredil, da se ni spustil samo v seks odnos, če si želi več. Sedi, 5.

Trenutno pa verjetno z njim maksimalno uživa ena bejba, ki ji dol visi za to al se banane obirajo zelene, rumene al pa oranžne 😉

Takoj mu povej, da ne bo s tabo izgubljal časa.

Kot drugo, te pa sploh ne razumem. Moškega bi imela samo za s… A je s tabo vse v redu?!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close