Premislila sem si
Nekje pol leta nazaj sva se spoznala, ključna je bila kako ironično, prav koronakriza, na nekem sestanku smo razpravljali, pa potem kavica gor dol, čvek,.. In se je ta čvek razvil do kavic zunaj, pa nato službena kosila in – vsi vemo, kako naprej.
Oba sva samska, jaz sem 31, on 29, super sva se ujela NA ZAČETKU. Kot je itak običajno. No, ko sva se pa preizkusila še v postelji, me je pa v bistvu minilo ga spoznavat še na kakršenkoli drug način. Kot da bi mi odpadla tista maska “zatrapanosti” in bi zdej nekaj, iz česar sva si nekako oba obetala, da bo nekaj nastalo (nisva sicer govorila o neki resni zvezi, ampak glede na druženje, pogovore), bi jaz zdaj iz tega oziroma od njega imela samo seks. Vsak dan. Seks je božanski, medtem ko so me začele motit določene stvari pri njem in glede na kratek čas, ki ga poznam, bi rekla da to ni neka zaljubljenost bila.
Ker sem prvič v taki situaciji, ne vem čisto točno kako naj mu to povem, ker se bojim da bi me potem čisto odrezal, lahko pa tudi da ne.
Sem mu že poskušala pojasnit na lep način, češ a res rabiva hodit na kave in se družit, dajva to preskočit in preit na bistvo – pa ni poštekal.
zanimivo, ponavadi je ravno obratno.
iz izkušenj ti povem da se je on najbrz ze malo zaljubil vate in se ne bo pustil zdej kar tako odgnat. zajebala si, da se nista ze takoj zmenila kaj bo iz vajinega druzenja, pa ne mi govorit, da tega nisi vedela. vsaka zenska takoj ve, kam bo popredalckala dolocenega tipa.
zdej nimas kaj po toci zvonit, povej mu direktno da ti bi samo še sex, pa je. sprejmi njegovo odločitev kakšna bo, ti pa si najdi, zdej ko veš kaj iščeš, pač drugega ljubimca. verjem, mrgoli jih.
Glede na vajina leta, mislim da je fer, da mu daš jasno vedet kaj si želiš oziroma ne želiš. Lahko da ima iste želje kot ti, lahko pa že planira družino s tabo 😅.
Če si ziher da od njega želiš samo seks, in s tem ni nič narobe, mu to povej – pa ne preko namigov, ki si jih lahko on čisto drugače interpretira.
Spoznal te je v taki obliki, da si želi biti s tabo.nastavi mu drugačno plat. Tako, zaradi katere si ne bo želel biti s tabo. Idi žurat, druži se z drugimi, tudi moškimi, idi sama s prijateljico na dopust, izlet., skratka, pokaži se v luči, da bi samo seks. Ne ostani ponoči, pojdo domov in za boga milega ne postavi ničesar tvojega pri njem v kopalnico. Odvrni ga parkrat, da moraš nekam it. Sočasno mu delaj na vtisu, da te zanima njegov one. Govori o seksu, ne o njegovi familiji ali drugih zasebnih stvareh. Prej kot slej bo skapiral in takrat, ko te bo vprašal, lahko rečeš, da je tebi super tako, da o čem več ne razmišljaš. Ampak pazi, nedolgo nazaj je bila tu gor ena vsa nesrečna, ker je na koncu ugotovila, da je iz rok izpustila princa iz sanj.
Nisem pričakovala takih komentarjev, da mi kar en neznanec napiše, da sem gnoj… zaradi česa že? Saj sva oba samska, noben od naju ne dela nič narobe, le meni z njim ne bi sedlo met kaj resnega. In kaj ima tu veze, ali je Slovenec? Je Slovenec, čistokrven, če je to relevanten podatek.
Hvala pa vsem ostalim za resne odgovore.
Dedci namigov ne razumemo. Ali pa jih razumemo narobe. Večkrat.
Če res točno veš, kaj želiš – je edini način da to ali vsaj kaj podobnega dobiš – da direktno poveš.
Se pa lepše živi s sposobnostjo sklepanja kompromisov in znanjem prilagajanja.
Kdo ve kje bosta končala, ker dejstvo je, da imaš samo 50{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} vpliva na skupno odločitev.
Po drugi strani pa… kdor ne pove kaj želi, je lahko 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} prepričan, da se želja ne bo izpolnila…
Ena uporabnica ti je napisala krasen predlog, da se začni obnašat drugače, torej ne kot wife material. 🙂
– ne odpisuj na “kako si preživela dan” ali pa, če že odpišeš, napiši kaj v smislu da je bil težek dan, ker si cel dan mislila na to, kako bi ga…
– pošiljaj mu nude fotke, seveda če si za take stvari (ne rabi se vidt obraz, lahko slikaš tud samo en delček telesa, ki bi lahko bil ravno od kogarkoli)
– ne sprejemaj več vabil na kosila, kave, večerjice, romantične izletke,.. Povabi ga k sebi ali se povabi k njemu, dajta se dol in potem v roku 30min spokaj domov
– ne pošiljaj in ne odpisuj na “dobro jutro” in “lahko noč” sporočila
– vsakršne osebne zadeve ki bi jih on želel debatirat s tabo, obrni na seksualno (danes sem imel res težek dan v službi – a res, bi ti pomagala erotična masaža? si že šel kdaj?)
– tudi ti ne debatiraj z njim o vsem možnem, ampak se skoncentriraj samo in izključno na seksualne zadeve
Po vsem tem bi mu moralo ali dopizdit in te bo sam vprašal “a sem ti jaz samo za seks” in mu potem rečeš JA, ali pa se bo sam odstranil iz tvojega življenja, ker si je on predstavljal drugače. Lahko pa da mu bo čisto pasalo.
Sicer pa, dost si stara, povej mu direkt pa je.
Jaz bi pa samo takole rekla:
1. Vedno te bodo pri partnerjih motile določene stvari, bolj boš stara (in samostojna), bolj se boš težko prilagajala. Princev na belem konju pa ni.
2. Predstavljaj si, da ima on poleg tebe še 1-2 punci (saj ti si samo za seks). Verjetno bi kar naenkrat postal bolj zanimiv?
3. Lahko si ravno tako v resni vezi, pa ne visiš skoz en drugemu za vratom. Svoja služba, svoji hobiji, delno svoja klapa, sms pa vsak drugi dan.
Saj si nista nič obljubila. Ne razumem, kaj naj bi bila njemu dolžna. Kot ne razumem žensk, ki mislijo, da če so s tipom šle v posteljo – tip avtomatsko misli z njimi ustvariti družino.
Pa tudi, zakaj mu ne bi povedala, kako doživljaš vajin odnos, če njega trenutno ne zanima. Če pa domnevaš, da tip misli resno, in ti je ob tem neprijetno, ga pač sooči.
Pač še ena (en), ki uživa v igricah.
sm neki ne štima, sex božanski, drugo pa ne štima… a napalila sta se v poslovnih stikih, pa oba samska, zanimivo. V bistvu odlični pogoji za kresanje in za resno zvezo, če tipa ne moti, da je bejba starejša 2 leti…
Mogoče tip res preveč utruja s temi kavicami in se hoče kazat okoli z njo, ali se je pa bolj napalil na njo kot ona na njega, ker moški, ki rad uživa z žensko ne izgublja časa s kavicami. Skratka čuden tip, verjetno je imel kar neki časa sušo, da ne pošteka psiho te avtorice oz., njene signale samo za goli sex. očitno se mu zdi primerna parija za žent zaradi let recimo in posla..
Čaki mal, daj ne slepomiši – kaj je sedaj problem – pišeš po seksu z njim te je minilo, po drugi strani pišeš seks je božanski- kaj te torej moti? Tehnike seksanja? To, da ne spusti pokrova skret školjke po uriniranju za seboj? To, da med umivanjem zob pošprica s pasto ogledalo? da briše kuglce šmrkljev ob rob tvoje posteljnine? Kaj torej? ALi pa si ob sobivanju skoraj 24/7 pogruntala, da si preveč control freak nad tistim, ki prespi pri tebi in ga preveč kontrolirano nadziraš in opazuješ njegov način funkcioniranja ? 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.