Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek premičnina&nepremičnina

premičnina&nepremičnina

čaw.

kakšna je razlika med premičnino in nepremičnino? pa majčkeno bolj strokovno razlago bi prosila, ne čist tko po domače. ker to tudi sama znam povedat, napisat je pa mal težje

hvala

lol

premika se / ne premika se !!!!!!!

naprej pogrunti sam(a) !!!!

Long time no see….;)))))

Samo, da ti recem hello…..;)))))

oooooooooooooooooooooooooooooooo, čebelca……..

heheheheh
kje pa si bla……..
šment…..

Res sem bila bolj malo tukaj…..Vcasih pa se pridem pogledat, kaj se dogaja….;))))))))

Saj ves, poletja je konec, slej ko prej je bilo treba zaceti bolj delat….

Tudi tebe dolgo ni bilo…..ali pa sem te spregledala…..

Vsekakor te je bilo lepo “videt”……..;)))))))))))

heheheheh
tale forum redno spremljam vsak dan že kar nekja let……
Pišem pa v glavnem res samo takrat ko nekomu lahko kaj olajšam (za kar so forumi namenjeni), ali pa če me kdo znervira s svojim butastim……. ah………………., spet …………

zdej sem že kakšen teden mal bolj aktiven, k mi je klub čvekačev že začel presedat……..

lp, zdej grem pa domov……..

Dej si vidva odprita temo “najini pogovori-respect&cebela!” resno me zanima bolj profesionalen odgovor ne pa lahko premakneš/ne moreš. Povedat znam tud jaz nepremičnina je recimo hiša; premičnina pa oprema v njej. Neki tazga. Sam ne morem jaz to na izpitnem vprašanju povedat.

Sem že najdla odgovor

a je blo v učbeniku napisan……….

Ne Respect na netu sm njadla pa vseen hvala za tvojo pomoč.

Lahko noč

A je bolel k si mogla neki sama poiskat……….

Ha ha ha smo duhoviti. Že prej iskala pa ŽAL nič najdla zato sm še tuki gor vprašala. Pol sm šla pa še mal iskat in najdla.

Pa lep pozdrav.

Nepremičnine so zgradbe, poslovni prostori, ki jih je tudi fizično dejansko težko premakniti, premičnine pa so osnovna sredstva, ki se dajejo v najem, naprimer avtodomi, jahte, jadrnice, plovila….

Lala, nobeno plovilo ni premičnina. Vse, kar je vpisano v ladijski imenik, so nepremičnine.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close