premestitev
Mogoče postavljam neprimerno vprašanje za to vsebino foruma, pa vendar naslavljam na vas vprašanje, v upanju da dobim odgovor.
V pisarni sedimo tri sodelavke, dve opravljata delovne naloge z enako vsebino, jaz pa opravljam delovne naloge z drugačno vsebino, ki pa je še vedno del celote. V omenjeni pisarni sedim že 7 let. Direktorica (mandat ji teče približno dve leti) me želi premestiti v drugo pisarno, v delokrog, kjer opravljajo vsebinsko podobne naloge. Zanima me, ali je odločitev direktorice dokončna in neomajna ali imamo tudi delavci kakšne pravice oz. želje pri odločitvi, glede na to da se v sedanji pisarni dobro počutim in si želim tudi ostati.
Že vnaprej se vam zahvaljujem za odgovor.
darke
Tukaj ne gre za premestitev, ampak gre za spremembo pisarne, delodajalec pa res lahko prosto odloča, kje bo kdo sedel. Seveda lahko poveš šefici, da si želiš ostati, ampak to je zgolj na neformalnem nivoju, pravno gledano ne moreš tu nič.
Verjamem, da je moteče, če te dajo v drugo pisarno, ampak ljudje, ne takoj pomisliti na pravo pa člene pa zakone pa to.
Forum je zaprt za komentiranje.