premalo neznosti
zivjo!
imam fanta slab mesec in malo me moti, ker mi ne izkazuje veliko neznosti. kadar sva skupaj se v glavnem pogovarjava, malo poljubljava, nic pa ni objemov, drzanja za rokce… Nevem, kako se je obnasal do bivsih in ali je tak po naravi. Kaksne izkusnje imate vi s tem. Cudno mi je, ker je to sele na zacetku in mislim, da v tem casu, bi moralo biti tega najvec. Kaj mislite?
Tud mislim,da bi moglo ravno na zacetku bit najbolj hot:)
Zakaj pa mu ne reces? A se ne pogovarjata o tem nic? Pravzaprav, a se sploh zna pogovarjat tak normalno??? Po mojih izkusnjah je bla z mojim prvim prava kriza…
In cisto, cisto na koncu, ce stvar res cist nic ne bi prinesla, bi se jaz vprasala: je mogoce gay, ki hlini svojo usmerjenost? Tudi taki namrec obstajajo!
Napisi se kolko sta stara…
Tudi jaz imam takšega doma, pa to ne pomeni da mu ni do tebe. Ima pač problem z izkazovanjem ljubezni. Tudi mene je na začetku to motilo, po desetih letih pa sem se že navadila. Je pa nekaj sigurno, čim več drezaj v njega in mu izkazuj ljubezen oziroma ti prevzemi glavno vlogo in rezultati bojo bolši. Sice pa to ne pomeni da mu ni do tebe, je pač drugačen. S časom boš dobila sigurno več. So pač ljudje, ki kaj jaz vem iz katerega vzroka ne znajo oziroma jim je nerodno ali pa tega niso navajeni. Verjetno pa tudi nežnosti nikoli niso dobili in jo ne znajo talat naprej. So ljudje, ki so živeli v drugačnem okolju kot mi in niso tega navajeni. Niso nikoli videli da so se starši držali za roko in se jim to zdi čudno. Ali pa so celo starši obsojali ljudi, ki so se držali za roko in na koncu ni čudno da se nekateri tko obnašajo. Se pač bojijo oziroma se jim ne zdi vredu, ali ne vem kaj.
No sj si napisala da sta sele slab mesec skupaj..jaz sm tud na zacetku tko bolj zadrzana in rabim vec casa da lahko neznost izkazujem..kokrat sm zato slisala da sm hladna pa sploh ni res..ok je neki ce se ti umika pa gre stran od tebe (govorica telesa) in te pusca na razdalji ..mogoce sta se v tem casu samo parkrat videla pa rabi vec casa pa tko..jaz ga ne bi takoj obsojala.
Forum je zaprt za komentiranje.