Prelepo, da bi bilo res?
Pa kje ti zdej to sploh vidiš, plačevanje vsega za ženske?
Eni ste obsedeni z drugo stkrajnostjo, očitno.
Ko to vse berem tle na forumih sem prav vesela, da se bila vedno v družbi (in sem še), kjer smo vsi vse plačevali in je vse tole steklo tako na easy in nezakomplicirano, da razni pogovori na to temo sploh niso bili potrebni. Zato je meni smešno in otročje oboje, in to da naj bi moški plačeval za ženkso kot tudi to, da ne bi smel zdej ničesar plačat.
Se pa spomnim enega pogovora, v tujini, ko so tipi povedali, da se jim fino zdi, ko se ženksa na večerji ponudi, da plača pol računa (kako ni keš pi*ka). Mislim, WTF, da ne bi slučajno tipu ponudila, da plačam pol večerje?! Ko plačam, plačam valjda vse, tud njegov del.
Pa glej, men se ne da s temi stvarmi ukvarjat do takih potankosti, da bi gledala na vsak cent. Ne izkoriščam in v družbi v kateri sem, se ne počutim izkoriščeno. Če se bi, bi pač zamenjala.
Tud takrat, ko se gremo “vsak plača zase”, npr. s sodelavci ali kakšnimi kolegi, s katerimi se redkeje vidimo, je to tako, da se račun razdeli na enake dele in ne, da se dejansko gleda kaj je kdo naročil. Vse poteka zelo lahkotno in minogrede, kar pa je tud nekaj, kar je neprecenjivo nekaj, kar tistih par evrov, ki si jih ti morda manj “pojedel” pa en drug več, ne more odtehtat 😉
Romantiku se opravičujem, ker smetim temo.
Moje mnenje, na kratko: dost mlad si šel v zvezo, ki je dost dolgo (za ta leta) trajala. S partnerko sta bila verjetno tudi oba precej neizkušena na področju spolnosti in je pač ratalo dolgočasno. Tak, da je bilo s tole novo uau, že zato, ker je nekaj drugačnega, pa ker so na začetku strasti zelo zelo močne. Podobno kar si glede spolnosti doživljal z njo, bi verjetno tudi z marsikatero drugo (pač malo bolj izkušeno, staro 27 let) v podobni sitaciji.
Tale punca mi deluje tko malo, nezrela, mogoč bi rekla celo šašava 😉
Jst bi na tvojem mestu našla eno, ki ima kvalitete bivše in te 🙂
Ko jo boš dal kakšna zagotovila, lahko zahtevaš ekskluzivo, tako pa sorry.. ti po liniji najmanjšega odpora, kljub temu da veš kaj ona hoče, od nje pa pričakuješ da se obnaša kot da je s teboj poročena. Ne bo šlo. Pa če ti ženska reče do konca poletja, to pomeni že včeraj je prepozno.. ajde, naj ti bo v naslednji minuti se lahko odločiš, kasneje pa je že cincanje. Kaj čakaš, če si je želiš? Pomlad?
Če si je pa še vedno želiš, pa bodi z njo (če si seveda ona to še želi). Sicer neke dolge in svetle prihodnosti tu verjetno ne bo, ampak vsaj naužila (ali morda preužila) se bosta drug drugega. Glede na to, da sta oba malo posebna, bo verjetno sicer sledilo še par podobnih scen, jo boš pa bolje spoznal in njene napake. Bolje to, kot da jo še 15 let idealiziraš in fantaziraš o njej, kot včasih beremo tu na monu.
-misst-, 30.07.2021 ob 08:22
Če si je pa še vedno želiš, pa bodi z njo (če si seveda ona to še želi). Sicer neke dolge in svetle prihodnosti tu verjetno ne bo, ampak vsaj naužila (ali morda preužila) se bosta drug drugega. Glede na to, da sta oba malo posebna, bo verjetno sicer sledilo še par podobnih scen, jo boš pa bolje spoznal in njene napake. Bolje to, kot da jo še 15 let idealiziraš in fantaziraš o njej, kot včasih beremo tu na monu.
To pa je nekako res dober nasvet. Čim prej jo “spustiš tja kjer spada”, tem bolje zate. Ampak mislim, da si že dojel bistvo, če se ne motim. Hujše bi bilo, če ne bi vedel npr da pije ali ne želi družine, takrat bi ti ostal tisti “če”
Romantik1988, 29.07.2021 ob 19:23
Ja, si je želim. Vendar mi ni ok to da pije, in še familije noče.
Zato pa cincam.
imel si punco, ki ni pila in je najbrž hotela imeti družino, pa si ti odlašal in jo nategoval.
Potem ti je ena ritomigačica prišla v službo, malo nastavila, pa si padel v prvi rundi.
Sedaj bi pa iz pijane kur…….. rad dobil material za družino?
kekec
Romantik1988, 18.07.2021 ob 09:14
Lep pozdrav vsem.
Pišem vam mojo zgodbo, saj bi želel slišati vaše mnenje.
Torej, sam v dolgoletni vezi (star 33), spoznam v službi sodelavko (27). Se noro zaštekava. Mojo punco pustim (po 15 letih – nič družine). Sodelavka končala z bivšim 2019.
Začetek zgodbe sega v lansko poletje, ko sva šla po službi na pijačo. Lep večer z zaključkom skupaj z oralnim odnosom in ckrlanjem. Jaz sem tisti večer začutil do nje nekaj več. Zato sem se umaknil, saj mi je nekaj dni pred tem ob pogovoru dejala :” srca ti ne morem dati”. To sem tudi spoštoval. Dal sem jo na ignor in skoraj celo leto nisem govoril z njo.
Usoda je hotel, da sva letošnjega maja ponovno pričela se pogovarjat. Beseda dala besedo in sva hodila ven, se po službi voziva z avtom, poslušala muziko, nekaj pojedla..skratka nič kaj takega. Nekega večera me povabi na osamljeno klopco, se stisne k meni in mi v solzah reče:”jaz do tebe nekaj čutim”. Jo objamem in sem tiho, ker so mi sle čez glavo njene lanske besede:”srca ti ne morem dati”. Ok si rečem, jo mal pocrkljam in greva domov.
Sledili so najlepši dnevi v mojem lajfu (ja, seveda. Sex – takega nisem doživel z nobeno). Najemala sva sobe za počitke, se imela lepo. Pa ne samo sex, nama debat kar ni zmanjkajo. Skratka,…top.Sprejel sem tudi, ko mi je dejala, da ona družine ne bi imela ker si je ne želi. ok, potisnem mojo željo na stran za najino srečo si rečem. Tudi da je biseksualka in da vsake toliko rabi odklop z žensko sem tudi sprejel. Za foro sem ji omenil, da se lahko pridruzim, kar pa ni hotela.
Pride julij, jaz grem na dopust (ko smo dopust rezervirali še nisva govorila in tako, sva imela v službi zapisan drugi termin). Nekaj mi je govorila, da punca malo ”muti”. In ja, sem nabavil napravo in ji sledil.
Izvedel sem, da je za 2 dni v tednu povedala vse po resnici. Za 2 dni pa mi je zlagala. Dejala je, da dela nekaj drugega (doma po službi, v resnici pa je šla po bivšega in sta se peljala na pijačo in potem nazaj domov). Nobenih stran poti. Samo dom bivšega – pijača in potem ga pelje domov in ona gre domov. To je bilo 3 dni v roku 7 dni. BIvsi je res prisel z bolnice a useeno. Meni na kraj pameti ne pade, da grem z bivso na kavo. Pravi, da nimata nič. Ko se pa v tem letu nisva pogovarjala sta se pa dala dol – ker ni imela druge izbire je rekla. Bivsi pa je bogi (nima sluzbe – nikoli imel, nima 0 eur). To me je zelo prizadelo, saj mi je lagala. Ko sem ji povedal to, je trdila da to ni res. In v besu (bil sem razočaran, ker sem jo imel res rad) sem ji izrekel od vsega.
Sedaj pa se noče pogovarjat več z mano.
Kako vi vidite to zgodbo? Vaše mnenje?
Hvala
Problem pri tebi je že v naslovu – prelepo, da bi bilo res?! Mislim, da bi moral biti naslov – nočna mora, da ni res.
Forum je zaprt za komentiranje.