Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Prelepo, da bi bilo res?

Prelepo, da bi bilo res?

Ali lahko malo več zapišeš o sledilni napravi?

Kje se to kupi?

Koliko stane?

Koliko časa deluje?

Kako deluje?

Kako se sprogramira oz. kako komplicirano je delo z njo?

Omenjena punca res ni bila moja punca (še). Vendar je bila njena želja da bi bila, saj kakor je rekla ji samo sex ne bi bil dovolj. In kot moja punca se nobena nima mi za lagat. Jaz se v 14 letih bivše veze nisem 1x zlagal, še manj pa dobival z bivšo.

Avtor, kaj pa vem … Imaš 33 let, pri teh letih bi bil lahko malo bolj zrel. Za zvezo, ki nekaj obeta, mora biti nekaj več kot pa to, kar imata vidva. Prvo, ne vem kako moški lahko gledate na to, da se ženska spusti v spolni oz. oralni odnos na prvem srečanju, ki niti ni bil mišljen kot zmenek. To ti lahko marsikaj pove o ženski. Res je, takšni ženski ne moreš zaupat, kar si tudi ugotovil. Ta ženska ti je na začetku povedala, to kar sedaj opažaš, da ti ne more dati srca. Prvo je zmedena, ker je homosexualno usmerjena oseba, po statistiki pa so ti ljudje precej promiskuitetni, drugič pa ona noče družine … Bi se res odpovedal družini, če si jo želiš, zaradi tega, ker si se imel nekajkrat lepo, predvsem v postelji? Oprosti, dobro debato in dober sex imaš lahko z mnogimi ženskami,  drugo pa je realnost kako je živeti s temi osebami. Sprašujem pa se, kaj je bilo tako dobrega v vajini vezi, da ne bi moglo biti res? Po opisu sodeč, je bila ta veza vse prej kot dobra.

Zapomni si. Odnos je samo po tebi nekaj zahtevnega, četudi je v osnovi dober. Če je pa že v osnovi težaven kot je tvoj, potem bo kasneje še bistveno težje.
Če si pameten, boš zakjučil to poglavje v svojem življenju in šel naprej. Pa upam, da boš na osnovi te izkušnje tudi veliko bolj dozorel, ker se sedaj obnašaš bolj kot ne kot najstnik.

Aja, meni se sledilna naprava ne zdi tak problem. Zakaj ne? Ker človek včasih čuti, da nekdo laže, nima pa dokazov. Tako verjetno tudi avtor. Dobil je potrditev na to, kaj je čutil v notranjosti in to je, da ni iskrena, da laže. Boljše kot pa da dvomi in dvomi, za okolico je pa naiven. Če meni nastavi moj moški sledilno napravo, pa naj mi jo. Nimam kaj skrivat. To bi morala biti zadnja pikica, da zakljluči z razmerjem. Če ne, potem je pač navaden “butl”.

Odgovor na objavo uporabnika
Romantik1988, 23.07.2021 ob 12:54

Omenjena punca res ni bila moja punca (še). Vendar je bila njena želja da bi bila, saj kakor je rekla ji samo sex ne bi bil dovolj. In kot moja punca se nobena nima mi za lagat. Jaz se v 14 letih bivše veze nisem 1x zlagal, še manj pa dobival z bivšo.

Ljudi je potrebno gledat, kaj počnejo in ne, kaj govorijo. Če se oboje ne sklada, potem naredimo zelo pametno, če od njih ne pričakujemo preveč ali sploh nič.

Dobivanje z bivšim sploh ni težava. Če bi ti za to povedala vnaprej, brez skrivalnic. Ti bi to lahko sprejel ali pač ne.

Težava so skrivalnice, laži in neskladje med izgovorjenim in realno narejenim.

Ampak… ni mi pa jasno da se kar tako iz dons na jutr odpoves zenski s katero si 15 let??????? A res 15 let kar tako vrzes cez okno? A ti je bivsa sploh kaj pomenla, da tko enostavno reces adijo? Dobr da si jo pustu – zarad nje, ker po tolkih letih pomoje precej bl treba premislt a je res kr za it zarad ene bejbe na sihtu…

Hb za napravo.

Kurc gleda laznivce.

Ce ji ne b sledil bi bila vidva zdele skupi.

In ona bi skrivoma hodla k bivsem, ker je bogi in mu devala denar.

Ti bi samo sumil da neki ne stima in se zivciral in prepiral.

Na k9ncu bi zvedel kaj pocne. In takrat bi sele trpel .

Tko da hb za sledilno .

Zakaj mora zmer nedolzen najebat.

Naj laznivka najebe enkrat. Ker hoce bit s teboj ti jo pa gladko odjebi in to po zadnjem sexu. Da ji vrnes njene gnile lazi.

Pa ne misli da se neb porivala in da se ne poriva z bivsim.sploh zdej ko je tisina od nje.

Ke hodi jamrat in fukarit. Ona ma se filing do bivsga zato mu daje.

A nisi rekel, da si bil še v 15-letni vezi, ko si šel s to sodelavko na pijačo in ti ga je potegnila? Menda veš, da se temu reče varanje? In ti si alergičen na laganje? Ha ha.

“Ce ti zenska na prvem zmenku da svojo lulico, takoj ves, da je za na ulico.”

Srecno.

Glej iskreno si se pustil nategnit kot že marsikateri ded ampak dedi imamo ta problem da prvo spodnja glava skoči in šele potem zgornja začne delovat ampak verjemi to tudi mine ko daš enkrat ali pa dvakrat res spodobno sranje skozi zaradi (dveh gramov poscanega mesa) potem ti začne delat zgornja glava komajda in verjemi da je tako ampak zanimivo da preberem vedno več takih zgodb in vedno smo samo 30letniki taki kozli ki se pustimo tako “nategnit” ampak vedno obstaja upanje in po drami spoznajo ponavadi tapravo drugi ugotovijo da bodo en čas sami eni pa ostanejo sami ker jim je tako lepše ???. Pač nasvet pusti jo ni vredna da sonce sije na njo ampak vseeno se pogovori z  bivšo ampak dvomim da je samska več ane ene komaj čakajo da jo pošlješ v 3pm da se lahko usede na drugega k…. gor ampak toliko let zveze zavrečt je malo tako otročje mogoče pa še obstaja upanje za vaju če pa ne pa se umiri pa malo na lagano in je to to bo že prišla taprava vendar pazi da boš le poslušal zgornjo glavo in ne pa spodnjo ker te bo pa kurvarija.

Joj, sem se nasmejala,  hvala vsem skupaj:) dobri ste ? ti fant od 33 pa si čista zmeda, razmišljaj malo … čez kak mesec ali dva  ti jo vse jasno

vse jasno?

Kaj je zdej romantik.

Ti je jasno al ni

Zakaj vprasaj

že grem sam na pijačo, sam :)….tko je lepo življenje:)!

Moje sočutje glede te punce. Nekaj ti bom rekla. V svetu, ki je poln lažnivcev, te celo neke vrste razumem, da si ji namestil sledilno napravo. Kako pa naj drugače izveš resnico? Varalica ti je ne bo nikoli priznala. Človek se mora prepričati dandanes, s kom ima opravka. Žal so drugi časi. Če si nekdo želi resne zveze, je dobro, da ve, kako in kaj. Seveda je brez zaupanja zveza obsojena na propad, a vendar si je zaupanje treba tudi zaslužiti in ni samo po sebi umevno. Če se nekdo čudno obnaša, skriva telefon, za povrh pa še ne živita skupaj, se v vsakem človeku lahko pojavi vsaj rahel dvom, kaj pa če… nisem edina/edini.

Da se dotaknem njene spolne usmerjenosti. Jaz z biseks osebo nikoli ne bi imela opravka. Žal. Slabe izkušnje. Te osebe se celo življenje lovijo, ne vejo kaj bi in s kom bi. Če slučajno nanese, da grejo v zvezo z osebo istega spola, pa to skrivajo in velika večina jih vara. Nagnjene so k temu take osebe. Žal.

Večina biseks oseb je primernih za eksperimentiranje, ne za resno zvezo.

Če si želiš družine in resne partnerke, na take, kot je tvoja sodelavka, čim prej pozabi.

The Jerry Springer Show 

Steraj jo u 3 pm

Čakičaki, 23.07.2021 ob 14:30

A nisi rekel, da si bil še v 15-letni vezi, ko si šel s to sodelavko na pijačo in ti ga je potegnila? Menda veš, da se temu reče varanje? In ti si alergičen na laganje? Ha ha.

igzekli  🙂 To je varanje, da da tiča v usta druge – orala je sicer zelo varna oblika spolnega odnosa- n seveda pe (pre)varanje tistega, s katerim si v “uradni” zvezi.

Do 33ega je bil 15 let v zvezi- torej je zagotovo to bila še prva in edina punca. In mu ga je ena druga , izkušenejša glede več partnerjev malo “potegnila” pod mizo drugače kot še njegova taprva, pa je bil v 7ih nebesih, ker je okusil še malo pod drugačnim “kotom”, kot s to, s katero je bil 15 let. Neizživet,  neizkušen in še nedorasel mlad moški torej.

Eno stvari mi prosim razloži: zakaj biseks ne bi bil/a primeren za resno zvezo?

To je podobno, kot da bi tebi nekdo razlagal, da nisi primerna, ker si hetero. Ali pa zato, ker seksaš premalo ali preveč.

Težave so laži in skrivalnice na eni strani in poizkusi kontroliranja partnerke na drugi strani. Ne en in ne drugi nimata dovolj “jajc”, da se pokažeta kakšna res sta in poizkusita to sprejeti.

Kar ni sicer nič redkega ali nenavadnega. V bistvu poznam samo eno zvezo, kjer je pratnerjema to res uspelo. Pa sta modela geja, oba nekoč fajn promiskuitetna. Začuda že nekaj let v tej zvezi nobenemu na pamet ne pade, da bi se varala.

Torej…vrnil sem se delat. Vidla sva se z sodelavko – me celo ogovorila in se zahvalila za razglednico – poslal iz morja, preden sm zvedu da laže.

Bil sem tiho,…naročil kave in plačal za vse druge, razen za njo ne. Ker sem prizadet kar je naredila in ja…zadnje 3 meseci so bli pravljični.

Sedaj jo.ignoriram.

Ali bi mogu spregovorit z njo?

o đizs,… mogoč sta pa vidva taman za skupi

Ne, moral bi jo pozabiti. Ko ti gre ignoriranje tako dobro, ne vem zakaj bi prekinil primer dobre prakse. Samo tako naprej

Titania, 29.07.2021 ob 08:49

Ne, moral bi jo pozabiti. Ko ti gre ignoriranje tako dobro, ne vem zakaj bi prekinil primer dobre prakse. Samo tako naprej

To ni ignoriranje, to je otročje trmarjenje. Če bi jo dejansko ignoriral, bi rekel prosim na njen hvala razglednico,  tud njeno kavo plačal, in odšel mirno in hladen ko špricar 😉

-misst-, 29.07.2021 ob 08:55

To ni ignoriranje, to je otročje trmarjenje. Če bi jo dejansko ignoriral, bi rekel prosim na njen hvala razglednico,  tud njeno kavo plačal, in odšel mirno in hladen ko špricar 😉

REs je otročje. Tako “moški” ne dela.

pa ene ste res obsedene s tem, da moški plačujejo za vas. Enkrat ku…. vedno ku……

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close