Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Prelepo, da bi bilo res?

Prelepo, da bi bilo res?

Lep pozdrav vsem.

Pišem vam mojo zgodbo, saj bi želel slišati vaše mnenje.

Torej, sam v dolgoletni vezi (star 33), spoznam v službi sodelavko (27). Se noro zaštekava. Mojo punco pustim (po 15 letih – nič družine).  Sodelavka končala z bivšim 2019.

Začetek zgodbe sega v lansko poletje, ko sva šla po službi na pijačo. Lep večer z zaključkom skupaj z oralnim odnosom in ckrlanjem. Jaz sem tisti večer začutil do nje nekaj več. Zato sem se umaknil, saj mi je nekaj dni pred tem ob pogovoru dejala :” srca ti ne morem dati”. To sem tudi spoštoval. Dal sem jo na ignor in skoraj celo leto nisem govoril z njo.

Usoda je hotel, da sva letošnjega maja ponovno pričela se pogovarjat. Beseda dala besedo in sva  hodila ven, se po službi voziva z avtom, poslušala muziko, nekaj pojedla..skratka nič kaj takega. Nekega večera me povabi na osamljeno klopco, se stisne k meni in mi v solzah reče:”jaz do tebe nekaj čutim”. Jo objamem in sem tiho, ker so mi sle čez glavo njene lanske besede:”srca ti ne morem dati”. Ok si rečem, jo mal pocrkljam in greva domov.

Sledili so najlepši dnevi v mojem lajfu (ja, seveda. Sex – takega nisem doživel z nobeno). Najemala sva sobe za počitke, se imela lepo. Pa ne samo sex, nama debat kar ni zmanjkajo. Skratka,…top.Sprejel sem tudi, ko mi je dejala, da ona družine ne bi imela ker si je ne želi. ok, potisnem mojo željo na stran za najino srečo si rečem. Tudi da je biseksualka in da vsake toliko rabi odklop z žensko sem tudi sprejel. Za foro sem ji omenil, da se lahko pridruzim, kar pa ni hotela.

Pride julij, jaz grem na dopust (ko smo dopust rezervirali še nisva govorila in tako, sva imela v službi zapisan drugi termin). Nekaj mi je govorila, da punca malo ”muti”. In ja, sem nabavil napravo in ji sledil.

Izvedel sem, da je za 2 dni v tednu povedala vse po resnici. Za 2 dni pa mi je zlagala. Dejala je, da dela nekaj drugega (doma po službi, v resnici pa je šla po bivšega in sta se peljala na pijačo in potem nazaj domov). Nobenih stran poti. Samo dom bivšega – pijača in potem ga pelje domov in ona gre domov. To je bilo 3 dni v roku 7 dni. BIvsi je res prisel z bolnice a useeno. Meni na kraj pameti ne pade, da grem z bivso na kavo. Pravi, da nimata nič. Ko se pa v tem letu nisva pogovarjala sta se pa dala dol – ker ni imela druge izbire je rekla. Bivsi pa je bogi (nima sluzbe – nikoli imel, nima 0 eur). To me je zelo prizadelo, saj mi je lagala. Ko sem ji povedal to, je trdila da to ni res. In v besu (bil sem razočaran, ker sem jo imel res rad) sem ji izrekel od vsega.

Sedaj pa se noče pogovarjat več z mano.

Kako vi vidite to zgodbo? Vaše mnenje?

Hvala

Sem brez besed in čisto v šoku.

Je tole kar si napisal res mogoče?

Jaz vidim, da bi ti moral zaceti pisat ljubezenske romane.

Dober naslov. Leoa in mila ženska v reali je danes res samo v sanjah moškega. Ampak lej, tud, če je samo 1sex, se splača. Ker kemije in fizike bum bum variante se ne da doživet z vsako žensko..

V jugo vojski se je temu reklo, pazi nekaj je v ozadju, (pazi potadinu)

Ko si začel naštevati, sem nehote čakala, da bomo izvedeli, da je poleg tega, da noče družine in da je biseksualka, še gamblerka, ali pa odvisna od kakšne substance…

Sicer pa mislim, da je, tudi če bi se zdaj oba odločila za resno zvezo, za vaju vlak odpeljal. Ona je vsa zmedena, ti ji že zdaj ne zaupaš (iz napisanega bi rekla, da to razumem), zato dvomim v to potencialno zvezo, ker so to čisto neustrezni temelji za zdrav odnos.

Zahvali se za sodelovanje, preboli, pa pojdi v življenju naprej.

Ja, po nočni izmeni gre na 3 pive, pa tudi trava ji ni tuja.

Pravo nasprotje od mene.

Mogoče mi je samo zaradi seksa žal. Z njo sem doživel kar nekaj norih stvari.

Jah, klinc, nisi ne prvi, ne zadnji, ki razmislja bolj s tisto glavo v gatah kot s tisto na ramenih.

Sej bo, pocas bos ze prisel k sebi, nic bat…

Odgovor na objavo uporabnika
Romantik1988, 18.07.2021 ob 09:14

Lep pozdrav vsem.

Pišem vam mojo zgodbo, saj bi želel slišati vaše mnenje.

Torej, sam v dolgoletni vezi (star 33), spoznam v službi sodelavko (27). Se noro zaštekava. Mojo punco pustim (po 15 letih – nič družine).  Sodelavka končala z bivšim 2019.

Začetek zgodbe sega v lansko poletje, ko sva šla po službi na pijačo. Lep večer z zaključkom skupaj z oralnim odnosom in ckrlanjem. Jaz sem tisti večer začutil do nje nekaj več. Zato sem se umaknil, saj mi je nekaj dni pred tem ob pogovoru dejala :” srca ti ne morem dati”. To sem tudi spoštoval. Dal sem jo na ignor in skoraj celo leto nisem govoril z njo.

Usoda je hotel, da sva letošnjega maja ponovno pričela se pogovarjat. Beseda dala besedo in sva  hodila ven, se po službi voziva z avtom, poslušala muziko, nekaj pojedla..skratka nič kaj takega. Nekega večera me povabi na osamljeno klopco, se stisne k meni in mi v solzah reče:”jaz do tebe nekaj čutim”. Jo objamem in sem tiho, ker so mi sle čez glavo njene lanske besede:”srca ti ne morem dati”. Ok si rečem, jo mal pocrkljam in greva domov.

Sledili so najlepši dnevi v mojem lajfu (ja, seveda. Sex – takega nisem doživel z nobeno). Najemala sva sobe za počitke, se imela lepo. Pa ne samo sex, nama debat kar ni zmanjkajo. Skratka,…top.Sprejel sem tudi, ko mi je dejala, da ona družine ne bi imela ker si je ne želi. ok, potisnem mojo željo na stran za najino srečo si rečem. Tudi da je biseksualka in da vsake toliko rabi odklop z žensko sem tudi sprejel. Za foro sem ji omenil, da se lahko pridruzim, kar pa ni hotela.

Pride julij, jaz grem na dopust (ko smo dopust rezervirali še nisva govorila in tako, sva imela v službi zapisan drugi termin). Nekaj mi je govorila, da punca malo ”muti”. In ja, sem nabavil napravo in ji sledil.

Izvedel sem, da je za 2 dni v tednu povedala vse po resnici. Za 2 dni pa mi je zlagala. Dejala je, da dela nekaj drugega (doma po službi, v resnici pa je šla po bivšega in sta se peljala na pijačo in potem nazaj domov). Nobenih stran poti. Samo dom bivšega – pijača in potem ga pelje domov in ona gre domov. To je bilo 3 dni v roku 7 dni. BIvsi je res prisel z bolnice a useeno. Meni na kraj pameti ne pade, da grem z bivso na kavo. Pravi, da nimata nič. Ko se pa v tem letu nisva pogovarjala sta se pa dala dol – ker ni imela druge izbire je rekla. Bivsi pa je bogi (nima sluzbe – nikoli imel, nima 0 eur). To me je zelo prizadelo, saj mi je lagala. Ko sem ji povedal to, je trdila da to ni res. In v besu (bil sem razočaran, ker sem jo imel res rad) sem ji izrekel od vsega.

Sedaj pa se noče pogovarjat več z mano.

Kako vi vidite to zgodbo? Vaše mnenje?

Hvala

Za 33-letnika bi clovek pricakoval vec zrelosti! Kot otroci ste. O sledilni napravi pa nimam besed. Srečna bivša, da si jo pustil!

Ok, sprejmem kritiko. Kaj pa nisem naredil ok?

Hvala bogu za napravo, jaz ce imam punco jo imam zase. Moja bivsa je z razlogom bivsa. In tudi njen bi mogu bit.

Romantik1988, 18.07.2021 ob 10:28

Ok, sprejmem kritiko. Kaj pa nisem naredil ok?

Hvala bogu za napravo, jaz ce imam punco jo imam zase. Moja bivsa je z razlogom bivsa. In tudi njen bi mogu bit.

Stari, padel si na oralo, tako in drugacno.

Kje si ti videl, da ti ga zenska na prvem dejtu potegne?

Oprosti, ampak to se na prvem zmenku ne dela.

Ja, pa oralno/verbalno te je zmanipulirala.

Nimas kaj, zdaj si polizi rane in pejt naprej.

Če izluščiš jedro, imaš tukaj z njo samo najboljši sex. Ti jo sprejmeš kot bisexualko. Pomeni, da z žensko se lahko odklopi (za kar ima tvoje dovoljenje), z moškim pa ne.

V čem je razlika? Ker potihem  upaš, da te bo z žensko povabila skupaj? Mogoče je mislila, da te za bivšega ne bo motilo, če te tudi druga ženska ne moti. Če je sploh bila z njim v postelji. Verjetno da ja, če je z njim kje prespala.

Kor ti je že povedala, noče imeti otrok. Ženska  noče imeti neke resne zveze, zato je rekla, da ti srca ne more dati. Ti je pa dala nek drug organ, kar pa tudi ni bilo slabo.

Tole ni za resno vezo. Odvisno kaj iščeš. Če si želiš imeti otroke, odmisli sodelavko in poišči ta pravo zase. Kajti zaradi  sodelavke si se hotel odreči otrokom za njeno srečo (ne pa za vajino), če je res tako kot pišeš.

Razmisli kaj želiš. Veliko sodelavcev se zaplete, nič novega. S to punco bo vedno tako, tudi če se sedaj pobotata.  Ponavadi si sami zakompliciramo življenje, potem pa krivimo druge. Ne hiti; vzami si čas. Ljudje nas vozijo žejne čez vodo le do tam, do kjer jim sami pustimo.

Zato je vedno treba razčistit najprej pri sebi. Dva podobna karakterja lahko tako furata celo življenje, brez obveznosti. Ampak vidva to verjetno nista. Nima smisla zasledovati ljudi in vohuniti za njimi. Če ni zaupanja, pustiš vse skupaj. Ljubosumje samo razjeda in ne služi ničemer. Življenje je prekratko.

Jaz mislim, da tako kot je “mutila” z drugimi, tako je tudi s tabo. Že v začetku ti je povedala, da ima namen imeti odnos tudi z drugimi ženskami,.. tukaj bi ti moral zazvoniti alarm, in bi se moral zavedati, da punca ni resna in nikakor ni primerna za resno zvezo.

Pusti jo na miru. Sedaj imaš eno izkušnjo več. Poišči si eno resno, ki bo imela vrednote, ki bo spoštovala tebe in druge osebe, ki bo cenila lljubezen in družino.

Kaj pa tvoja mati pravi na vse to? Lej mi ti lahko napišemo marsikaj, ampak na koncu koncev šteje samo mnenje tvoje mame!

tako, 18.07.2021 ob 11:07

Jaz mislim, da tako kot je “mutila” z drugimi, tako je tudi s tabo. Že v začetku ti je povedala, da ima namen imeti odnos tudi z drugimi ženskami,.. tukaj bi ti moral zazvoniti alarm, in bi se moral zavedati, da punca ni resna in nikakor ni primerna za resno zvezo.

Pusti jo na miru. Sedaj imaš eno izkušnjo več. Poišči si eno resno, ki bo imela vrednote, ki bo spoštovala tebe in druge osebe, ki bo cenila lljubezen in družino.

Katera ženska, ki ima vrednote, bi želela biti z nekom, ki uporablja sledilne naprave, ker je tako posesiven in nesamozavesten?

Halo? Tok, tok.

Mama mi je že 15 let ne dirigira več;). Z 17-timi šel na svoje;) samostojen, dobra plača, sedaj diplomiral,..tako da ni vrag da se ne bi dobila ena fejst punca:)

drugače pa od srca hvala za vse nasvete/mnenja.

Za svoja leta se obnašaš otročje. Ona je tud ena kurb…..

Pa ko sta šla prvič na pijačo po službi te je že oralno zadovoljila. Jah kaj se potem čudiš zdej. Kdo pa to počne? Vprašaj se to?

Drugače pa nisem posesiven. Sem pa noro alergičen na laži.

meni je tako zanimivo, ko ne morejo dati srca nekomu a taistemu/taisti komot dajo telo v katerem to srce biva. Hahahahahaha keri dvoličneži ejjjj… s takimi TI ne deli svojega telesa, ker ga niso vredni.

Ok, ljudje resno kupujejo naprave, da sledijo drugim ljudem? Resno?

Moram se iti malo nadihat svežega zraka, da pridem k sebi.

Ygjnb nepr, 18.07.2021 ob 11:34

Ok, ljudje resno kupujejo naprave, da sledijo drugim ljudem? Resno?

Moram se iti malo nadihat svežega zraka, da pridem k sebi.

Jp, res ja …je ze pred leti ena razlagala, kako je žena zaradi pogostih sluzbenih odsotnsoti napravico namestila možu..

Take naprave bi bile smiselne za odkrivanje lažnivcev-da se jih rešiš. Ker lažnivci ne bodo nikdar priznali, da lažejo, veliko ljudi pa ostaja z njimi, ker vseeno upajo, da se jim ne laže. Varalice pa zelo radi svojo krivdo preslikavajo na  drugega, ki pa ni varal, zato mu ne moreš dokazat, da je lažnivec, varalica, goljuf.. in take naprave bi jih razkrinkale ter drugemu omogočile izhod brez vprašanj-kaj pa če ni…

A ko bi bili forenzični dokazi na mizi- bi ostali z lažnivci le tisti, ki sami sebe ne marajo.

A on pa ima vrednote, ceni ljubezen in družino? Ne bi rekla, če je zavrgel 15- letno zvezo zaradi sodelavke, ki ga dobro vleče. Takega nobena resna ne rabi.

bivse nisem pustu zato, k sodelavka dobro vleče. Ampak ker do nje nisem čutil več ničesar.

Romantik1988, 18.07.2021 ob 13:20

bivse nisem pustu zato, k sodelavka dobro vleče. Ampak ker do nje nisem čutil več ničesar.

Nisi čutil nič več in takoj potem hop na sodelavko. Jah to je pa to ko moški razmišlja z napačno glavo.

Orala na prvem niti ne zmenku (v pijanosti?), ignor, sledilne naprave, bivši, zamere… Ni kaj, zanimivo življenje imaš. Jaz v taki nori situaciji, kot si jo opisal, ne bi hotela biti niti za sekundo (v nobeni od vlog).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close