Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem prekrški, kazen

prekrški, kazen

Kok bi bila pri nas kazen za:

– prehitevanje pri polni črti, zadaj pa policijski avto (to je verjetno vseeno, kje bi avto bil)

– vožna 30 km nad omejitvijo (ne v naselju)

– da ne ustaviš takoj, ko policija prižge plave luči.

kaj si ušpičila?

:)))) Vse to…

Potem greš v zapor, brez besed.;-O

:))))

Auč, upam da si policista lepo, lepo gledala, da ti bo vsaj kakšen prekršek spregledal. Vsaj za prvega in tretjega bi bilo dobro, da bi ti. :))) čem ti bo samo drugi ostal, si poceni skoz prišla. 🙂

LP

pravična kazen bi bila da bi ti vzeli izpit doživljensko

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

Tudi pedofilom bi blo pravično tiča odsekat…

:))))

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa… Upam, da si to pri nas “ušpičla”?

Jaz vem samo, kolko se plača če voziš v naselju namesto 50, 70…. :(…
plačaš polovično…

_ * _ * _ * _* _* _ * Itak se vedno zgodi drugače, kot pričakujem :)

Plačala sem polovično… tam okrog 70 eur + 1 kazenska točka

_ * _ * _ * _* _* _ * Itak se vedno zgodi drugače, kot pričakujem :)

Zarad takega šoferja sem jaz bratranca izgubila (prva alineja), tako da….mi greš na bruhanje…

Zapor za 3 leta!

Sicer pa, brez heca; “fajn” kazen te čaka.

250 EUR za prehitevanje
166 EUR +3 kt za hitro vožnjo
250 EUR zato, ker se nisi ustavila

suma sumarum
666 EUR – se vidi, da si od hudiča, no

🙂

vem samo za kake pol leta nazaj za prehitro vožnjo, in je blo okrog 200e plus 3 kazenske.. ma too much no

V glavnm, zdej grem v Postojno… bom vozila po predpisih, nč bat, če prihajate nasproti… :))))

Še sreča, da smo varni, ker smo v Izoli doma.;-)

Srečno na poti!!!

Lara, a veš, da si me kar malo razočarala? Sploh glede na tvoje stanje človek ne bi pričakoval, da divjaš po cesti. :((((

Ma sej nisem divjala no…. en tuljo je vozu 30 na uro namest 50… pa sem se malo rapičkala…. pa čist pregledna in ravna cesta… :)))) Sej sem samo 80 na uro pol vozila… ni hudga, dej… :)))

Ufa, si pa naredila boga in pol…

A ti nista policaja napisala že kazni? Drugače lahko mojega vprašam.

A prihajaš k meni na obisk?

Hehehehe, verjetno boš s kaznijo pokrila večji del plače možu mame2831;))))))))))))))))))))))))))))))))))

Škoda, ker ne gre kar direkt za plačilo najinega kredita 🙂

pa pedofilkam ta malo zalimat

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

Mene so v torek tako ustavili. Prehitevala sem po polni črti,za mano pa modri ford mondeo (nimam pojma od kje se je vzel), pol se je še 5 km za mano peljal,sem ga naenkrat imela v riti z lučkami in sireno. Itak sem se cela presrala,ga vprašala kaj je bilo in policaj meni,da sem prehitevala po polni črti,če ne verjamem,me povabi pogledat posnetek. Kazen je bila 41 eur (in še nekaj)-nespoštovanje prometnih predpisov. Sem plačala še isti dan,zato je kazen polovična.

Koliko znašajo pa ostale kazni,nimam pojma.

Ma to je blo v Italiji… mene pa zanima, koliko bi bla kazen pri nas….

Ma kot vidiš, nisem nič prišla k tebi…. sem bla na pregledu, sem vidla našo punco… lepotička mala… škoda, ki je spala… :)))))

New Report

Close