Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style prekrivanje madezev, mozoljev

prekrivanje madezev, mozoljev

Hojla!

Kaj je najucinkovitejse sredstvo, ki ga uporabljate za prekrivanje kaksnih pikic, ki so ostale od mozoljev in s cim prekrivate mozolje?

Korektor je bolj zasilni izhod, ena deklica je v preteklosti pisala da z izdelki Oriflejma…Torej???

Hvala za nasvet in lep dan!!

Jaz imam tekoči korektor od Relona. Meni je super, pa še podočnjake lahko fino prekriješ.

Lp, Tinka.

jaz prikrivam z kremo za prekrivanje madezev iz oriflamea…

Pupa in ostale, ki uporabljate to kremo od Oriflamea: tisti “čopič”, ki je priložen tej kremici, je zelo nekvaliteten. Tiste dlačice gredo takoj ven in jih imam povsod po obrazu potem. Kaj naredite, da je uredu? Zamenjate? S čim? ker jaz ne vem več kaj naj…:(

ne vem,meni se to ne dogaja,najveretneje prevec pritiskas.Jaz sem glih s copicem zadovoljna…pa tudi s kremo seveda

Hmm, ne vem, če glih preveč pritiskam. Na začetku je vse ok, potem pa ko ga uporabljam dlje časa, pa gre kar vse ven. Tako, da mislim, da bo bolje uporabljat kakšno gobico ali pa kaj podobnega. Samo kaj, ko pa ni nič takšne oblike, da bi šlo noter. No, hvala vseeno!

Demie kupi tisti čopič, ki je prav namenjen za nanašanje šminke in korektorja. Tak zložljiv. Tisti je super.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close