Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Prekomerno umiranje 2024

Prekomerno umiranje 2024

Prav neverjetno kak problem je poiskati podatke o prekomerni umirljivosti in covid precepljenosti po pozameznih državah Evrope za leto 2024, na primer.  Chatgpt se prav trudi, da ne bi postregel s preprosto tabelo kjer bi v enem stolpcu bil odstotek prekomerne umrljivosti, v drugem pa odstotek enkrat ali večkrat pocepljene populacijo.  Šele po še pa še truda mi je uspelo posamezne številke izbrskati eno za drugo.  In, jasno, najvišjo prekomerno umrljivost v letu 2024 beležijo v 6 najbolj precepljenih državah zahodne evrope za katere so podatki na voljo.  Med 9.6% in 13.5%.  Medtem, ko so na dnu lestvice spet države vzhodne evrope z najnižjo precepljenostjo, kjer beležijo nižjo umrljivost kot v obdobju med 2016 in 2019.

AI ni namenjena informiranju, ampak pranju mozganov. Na dolocena kocljiva vprasanja ne bo odgovora. Bo pa zato zelo ugoden odgovor za stvari, ki jih globalisti propagirajo.

V VB so zaradi prekomernih smrti spremenili sistem stetja, da so prekomerne smrti lahko znizali za nekaj procentov.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 1434, 09.06.2025 ob 00:51

Prav neverjetno kak problem je poiskati podatke o prekomerni umirljivosti in covid precepljenosti po pozameznih državah Evrope za leto 2024, na primer.  Chatgpt se prav trudi, da ne bi postregel s preprosto tabelo kjer bi v enem stolpcu bil odstotek prekomerne umrljivosti, v drugem pa odstotek enkrat ali večkrat pocepljene populacijo.  Šele po še pa še truda mi je uspelo posamezne številke izbrskati eno za drugo.  In, jasno, najvišjo prekomerno umrljivost v letu 2024 beležijo v 6 najbolj precepljenih državah zahodne evrope za katere so podatki na voljo.  Med 9.6% in 13.5%.  Medtem, ko so na dnu lestvice spet države vzhodne evrope z najnižjo precepljenostjo, kjer beležijo nižjo umrljivost kot v obdobju med 2016 in 2019.

Kje? Ne nabijaj neumnosti. Če se tebi nekaj zdi, ker si munjeno, še ne pomeni, da je res. Gledam redno osmrtnice za svojo pokrajino. Nič ni več. In večina je okoli 90. Nekaj kot vedno seveda tudi mlajših.

Kaj če bi postreglo z dejanskimi podatki da sami vidimo kaj je res in kaj ni? Tega ne boš, kajneda?

Anonimno 5853, 09.06.2025 ob 01:12

Kje? Ne nabijaj neumnosti. Če se tebi nekaj zdi, ker si munjeno, še ne pomeni, da je res. Gledam redno osmrtnice za svojo pokrajino. Nič ni več. In večina je okoli 90. Nekaj kot vedno seveda tudi mlajših.

Drži se osmrtnic za svojo pokrajino.  To ni tema zate.  Hahaha…

Zakaj si trol socialkar zgube tako želijo nekih hudih zarot? Nimajo ničesar drugega v življenju? In kaj bi imeli od tega, če bi bilo kaj res, pa noče bit? Kaj bi imeli?

Anonimno 1434, 09.06.2025 ob 01:57

Drži se osmrtnic za svojo pokrajino.  To ni tema zate.  Hahaha…

Saj. Povečana umrljivost je nam nevidna. Ti pa “veš zanjo”. Idiot si.

AI je brezzveze, 09.06.2025 ob 01:10

AI ni namenjena informiranju, ampak pranju mozganov. Na dolocena kocljiva vprasanja ne bo odgovora. Bo pa zato zelo ugoden odgovor za stvari, ki jih globalisti propagirajo.

V VB so zaradi prekomernih smrti spremenili sistem stetja, da so prekomerne smrti lahko znizali za nekaj procentov.

Skozi ta eksperiment sem hitro spoznal, da UI že danes služi kot nov centraliziran način kontrole informacij.  Čeprav jo dovolj spreten in vztrajen zaenkrat še vedno lahko pretenta.  Ne dvomim pa, da bo vse teže.  Kaj kmalu pa tudi nemogoče.

Kot je zgoraj nekdo že omenil, je način prikrivanja informacij še pa še.  Takšna in drugačna cenzura je zgolj eden med njimi.  Drugi je sprememba metodologije, da se prepreči primerljivost podatkov skozi čas.  Kar se že dolga desetletja prakticira pri prirejanju še pa še ekonomskih pokazateljih.  Med tem poskusom mi je hitro postalo jasno, da se celo znotraj EU v večini držav prikriva ali kako drugače masira celo tako preprosto merljive in nedvoumne podatke kot je število vseh umrlih v nekem mesecu, število in odstotek cepljenih ljudi in še marsičesa.  Chatgpt mi je ponekod sam od sebe postregel s podatki kupljenih ali porabljenih doz covid cepiv namesto tega kar se želel.  Pa vedno znova mi je vsiljeval podatke o znižani umrljivosti leta 2021, kobajagi zaradi cepiv.  Ko so me zanimale refence znanstvenih publikacij, mi je ponovno ponujal vse drugo kot to kar sem želel.  In še, ko je končno podal objavo bolgarskih znanstvenikov, ki so za leto 2023 prišli do iste ugotovitve kot kar sem tudi sam na koncu uspel izbezati za leto 2024 s pomočjo ghatgpt-ja, je le to pospremil s komentarjem o kontraverznosti kot to počne Facebook ali X/Twitter z grok-om.  Pač, neka vrsta “fact checking” BS-a.

Res zalostno, da bomo ob vsej vsak dan bolj napredni tehnologiji na koncu prisiljeni prave podatke iskati kot, da živimo v kameni dobi.  Sicer pa bo vse navadna uradna propaganda.

Indoktrinirani retardi, se ne bi raje ukvarjali s temami katerim ste kos?  Še niste slišali, da “nije žvaka za seljaka“?

Sprva sem se cele zadeve lotil sila optimistično in pričakoval, da mi bo v roku keks postregel s koeficienti statistične korelacije med precepljenostjo in umrljivostjo po mesecih.  V neki točki se mi je chatgpt celo pohvalil, da ima dostop do potrebnih podatkovnih baz.  S podatki pa nikako da postreže.  Med državami, ki slednje tako ali drugače skrivajo je seveda tudi Slovenija.  Za nekatere države se je kasneje izkazalo, da je marsikaj na voljo, ko sem se lotil analize le njih.  Prej pa je chatgpt vztrajno trdil, da podatki niso na razpolago ne glede na vse poskuse, da bi ga kako pretental.

Socialkarske zgube so sami veleumi.??????

Anonimno 1434, 09.06.2025 ob 02:34

Sprva sem se cele zadeve lotil sila optimistično in pričakoval, da mi bo v roku keks postregel s koeficienti statistične korelacije med precepljenostjo in umrljivostjo po mesecih.  V neki točki se mi je chatgpt celo pohvalil, da ima dostop do potrebnih podatkovnih baz.  S podatki pa nikako da postreže.  Med državami, ki slednje tako ali drugače skrivajo je seveda tudi Slovenija.  Za nekatere države se je kasneje izkazalo, da je marsikaj na voljo, ko sem se lotil analize le njih.  Prej pa je chatgpt vztrajno trdil, da podatki niso na razpolago ne glede na vse poskuse, da bi ga kako pretental.

AI samo povzema kar nakvasite. Več kot boste nakvasili neumnosti, več jih bo algoritem AI nametal v odgovore.

AI chat tak kot je, je v naprej obsojen na propad. AI namreč ni pamet, ki bi izločila kar na splet plasirajo budale. Ampak le zvleče vse na kup v odgovor.

Res žalostno, ko človek spozna, da vsaka nova tehnologija prvenstveno postane le še eno sredstvo za nadaljevanje izvajanja agend tisti, ki tako ali drugače imajo možnost nadzora tehnologije.  Se pravi, da gre prvenstveno za vse večji nadzor in indoktrinacijo populacije, da bi na poti v koncentracijsko taborišče čim bolj navdušeno ploskali lastnemu pogubu.

V primerjavi s časom, ko so podrobnosti iz naših življenj zbirali preko družbenih omrežij, zgodovine internet iskanja, browsanja, osebnih podatkov, raznih preferenc, koordinat gibanja, … in čuda različnih podatkovnih baz se sedaj trudijo v smeri, da v kratkem pridejo do globokega razumevanja kako vsak med nami funkcionira.

Se kdo kdaj vpraša, če bo zadnja faza kriptocirkusa retro razkrivanje realne identitete lastnikov vsake denarnice in vsega kar to potegne za sabo?  Da bodo lahko za nazaj ljudi po potrebi uničili ali vsaj izsiljevali?

Anonimno 10228, 09.06.2025 ob 02:50

AI chat tak kot je, je v naprej obsojen na propad. AI namreč ni pamet, ki bi izločila kar na splet plasirajo budale. Ampak le zvleče vse na kup v odgovor.

Zgleda, da se ljudje ne zavedate, da ni problem v tem kar “ravnozemljaši” kje objavijo.  Nenazadnje je tako potem na vsakem, da eliminira kar želi.

Problem je v sprevrženosti t.i. uradnih podatkov, ki se že lep čas le še eno sredstvo propagande, nategovanja in pranja možganov širokih množic.  Pri čemer UI služi predvsem kot novi filter, dodatna cenzura, da ljudje ja ne bi mogli sami zvedeti karkoli kar oblasti ne želijo, da pride vem celo, ko podatki obstajajo.

Anonimno 1434, 09.06.2025 ob 02:58

Res žalostno, ko človek spozna, da vsaka nova tehnologija prvenstveno postane le še eno sredstvo za nadaljevanje izvajanja agend tisti, ki tako ali drugače imajo možnost nadzora tehnologije.  Se pravi, da gre prvenstveno za vse večji nadzor in indoktrinacijo populacije, da bi na poti v koncentracijsko taborišče čim bolj navdušeno ploskali lastnemu pogubu.

V primerjavi s časom, ko so podrobnosti iz naših življenj zbirali preko družbenih omrežij, zgodovine internet iskanja, browsanja, osebnih podatkov, raznih preferenc, koordinat gibanja, … in čuda različnih podatkovnih baz se sedaj trudijo v smeri, da v kratkem pridejo do globokega razumevanja kako vsak med nami funkcionira.

Se kdo kdaj vpraša, če bo zadnja faza kriptocirkusa retro razkrivanje realne identitete lastnikov vsake denarnice in vsega kar to potegne za sabo?  Da bodo lahko za nazaj ljudi po potrebi uničili ali vsaj izsiljevali?

In kje ti vidiš agendo? V tem ko povzema in širi neumnost, ki si jo tudi ti trosilo in trosiš na splet???

Nekako bi bilo treba idiotizem omejit, ker sicer bo splet postal resnično neuporaben. Budal vas je pa že tako vsak dan več in vsak dan ste bolj zabiti in prfuknjeni.

V bistvu vsaka tema, ki je na kak način povezana s covid nategom hitro razkrije, da je bedakov, ki niti do danes še niso pokapirali, da je bilo vse od A do Ž nateg, še hudičevo dosti.  Še do danes niso pokapirali kako se jih na vseh frontah 24/7 nateguje.  Res žalostna ugotovitev.

Anonimno 1434, 09.06.2025 ob 03:09

V bistvu vsaka tema, ki je na kak način povezana s covid nategom hitro razkrije, da je bedakov, ki niti do danes še niso pokapirali, da je bilo vse od A do Ž nateg, še hudičevo dosti.  Še do danes niso pokapirali kako se jih na vseh frontah 24/7 nateguje.  Res žalostna ugotovitev.

Da še kar noriš s covidom moraš bit še kaj več od bedaka. Si ekstra bedak in tele. In normalno, brezdelni neizobraženi socialkar, zguba sposobna za nič. Taki vse veste, to ste veleumi tisočletja.

Poskusi z Deepseek 😀

Za hec sem vtipkala Mortality rate in Spain.

AI mi je povedal tole: In 2023, the mortality rate in Spain was 8.33 per 1,000 people, according to Statista. This rate has seen fluctuations in recent years, with a slight increase from 2006 to 2022, but a decline in 2023. The main causes of death in Spain are circulatory diseases, infectious and parasitic diseases, and neoplasms (cancer)

Potem sem pa pogledala na omenjeno Statisto in vidim, da je “slight increase from 2006 to 2022” porast od 371478 na 464417, torej so smrti porasle za 92939, kar predstavlja 25%. AI je ocitno na novo definiral pomen besede “slight”.

Prav tako AI pravi, da se je stevillo smrti leta 2023 zmanjsalo, kar je res, in sicer za 28293, kar predstavlja 6,1%. Pozabil pa je AI povedati, da od leta 2023 stevilo smrti spet narasca. Dokoncnih stevilk ni, a po danih stevilkah je stevilo mrtvih v enem leti naraslo za 0,7%.

Dobra, pomembna tema. V Slovenij je presežna umrljivost še vedno 1.000 glede na 2019. Rekord je bil 3.500. Vse imate na SURSu.

Ja, novinarstvo je popolnoma mrtvo, medicina tudi. Ne bi niti omenjal prodaje cigaret, sladkih pijač, propagande za droge in vse ostale norosti.

Pazite nase in ne zaupajte nikomur!

Pri nas je v aprilu umrlo 5 x  več ljudi kot prejšnja leta v aprilu. Na zgroženost vseh. Bili so namreč veliko premladi večinoma moski v starosti od 55 do 70 let.

Prite.k.nam v aprilu 10.x.vec.mrtvih, 10.06.2025 ob 00:51

Pri nas je v aprilu umrlo 5 x  več ljudi kot prejšnja leta v aprilu. Na zgroženost vseh. Bili so namreč veliko premladi večinoma moski v starosti od 55 do 70 let.

Vsako pomlad je enako. Največ kapi že od nekdaj. Ti pa imaš vso pravico, norelo, da boš veselo.?

Ma ja ampak podatek drži. Ker.smo.mala med seboj povezana fara, se srečujemo na pogrebih in zgražamo, a spet neka kap?? Se je zgodilo, da je ta, ki se je zgražal, češ kaj se.to dogaja, čez par dni tud sam dobil rešilca domov na dvorišče. Niso ga uspeli rešiti.

Vem ja da.jw vsako leto več smrti spo.madi! To je  dokazano. Ampak kar je preveč je preveč.

PA PIZDA MATERNA HUDIČEVA, A ŠE KAR DRKATE NA TA FAKING COVID!!!!!!!

COVIDA NI VEČ, RETARDIRANCI POFUKANI!!!!

SPELJTE SE ŽE NEKAM, PROKLETI GUMPCI IDIOTSKI!!!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close