Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Preko oglasnika?

Preko oglasnika?

Me zanima,kakšno je vaše mnenje o vseh tistih apartmajih in sobah, ki jih
ponujajo v oglasniku?Ali mislite,da so nekakovostni in jih zato na tak način
ponujajo?Ali pa se le hočejo izogniti davkom?

Jaz sem že parkrat poiskal, apartmaje prek oglasnika, pa sem do sedaj še zmeraj imel srečo pri izbiri. Tudi v SO imajo velik cenovni razpon, ne glede na kvaliteto apartmaja. Jaz sem ponavadi poiskal najbolj ugodne, in sem bil zato malo bolj tečen z vprašanji po telefonu, od parkirplaca, lege apartmaja, opreme kuhinje predvsem haldilnik in štedilnik (predvsem 4-je plinski gorilniki ali kuhalne plošče)….pa še cel kup stvari.
Če mi je vse to odgovarjalo, pa še prijaznost po telefonu. Tako sem vedno uspel, dobiti zelo dober apartma z ugodno ceno in prijaznimi domačini….
Na plaži sem pa srečal tudi ljudi, ki so se nasankali preko SO in so se na licu mesta obrnili ali prespali samo en dan in drugega poiskali…
Skratka prvič na slepo je nekakšna loterija, ki jo pa lahko zmanjšaš tako nekako, kot sem jaz opisal….

Mi vedno rezerviramo apartmaje preko oglasnika in do sedaj smo še vedno dobili super apartma po ugodni ceni!

Mi smo pa samo enkrat in nikoli več…
Hiša je bila živa katastrofa. Niti šip ni bilo na oknih, samo mreže, umazano, zunaj iz opek in desk skupaj zložena miza in klopi, v glavnem katastrofa.
Smo se takoj pobrali od tam in hvala bogu našli en dober apartma, čeprav je bila sezona.

Pozdravljeni!

MI smo šli lansko leto preko SO na otok Pašman bilo je v redu samo z plažo nismo bili zadovoli. Obljubljali so nam senco, pa jo ni bilo, tako da določene informacije jemli z rezervo !!!

Pa lepe počitnice vsem !!!!

LP Slavka

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close