preko katere agencije največkrat potujete
Se ravno ne strinjam. Pojdi na stran Zveze potrošnikov ZPS.SI, ba boš videla, da je tam gor Intelekta najbolj spljuvana agencija, takoj za njo pa Kompas.[/quote]
Baje se Intelekta daleč najbolj ignorantsko obnaša v primeru reklamacij. S Kompasom imam pa tudi jaz eno slabo izkušnjo – še od takrat, ko je bil še slovenski. Po dopustu sem se pritožila glede hotela (čistoča, oprema, hrup (obljubljali so mir), pemalo prostora za zajtrk v jedilnici, obnašanje osebja… Pa nisem kak picajzljast turist.). Pa so mi ogovorili, da se še nihče ni pritožil čez ta hotel. Halo?? A je to kak odgovor?
Se mi zdi, da so tudi precej dražji, kot so bili.
Grem letos( že 5.) zopet z Dober danom, brez pripomb, vse OK.
Je Dober dan tudi prodan Hrvatom? Nekaj slišala…Itak vseeno, samo da je kvalitetno in poceni. Velikokrat šla na dopust tudi z Relaxom( tudi OK), a letos se je tako zelo podražil. Prek njega je isti hotel petino dražji od Dober dana.
Je pa res, da je bilo najboljše, najkvalitetnejše potovanje z agencijo Viking. Vse, popolnoma vse na nivoju in celo ugodno.
Globtourja ni kupil Ski&Fun, temvec avstijci. Adriatic.net so pa kupli Kompas, bivso Ilirika in Odisej (od slovenskih). Mislim da dandanes lahko itak na vsaki agenciji od vsake druge agencije pocitnice kupis, tako da je cist vseno v katero gres – pac v tisto kjer so ti bolj simpaticno zaposleni… Kompas ima veliko pritozb, ker ima dalec najvec potnikov (procentualno niti ni tako visoka cifra), Intelekta pa v glavnem zato, ker prodajajo kapacitete, ki niso zakupljene in pol menjujejo hotele v zadnjem trenutku, ali celo odpovejo rezervacijo.
Ure letov doloci letalski prevoznik in ne agencija.
Nazadnje smo šli preko potujnekam.com
Lahko rečem samo pozitivno, se res potrudijo.
@prestrasena sem js tut letos prvic rezervirala apartma na hrvaškem preko Adria 24. Vse je štimalo: cena, slike so ble iste ko na netu, hitro so odpisali…
Drugače pa sem že 2x kupila počitnice preko Last-minute.si. So mi super svetovali: glede destinacije, hotel je štimal, uredili poceni rent-a-car… Je pa res, da so cenejši poleti iz avstrije, tako da grem sm sla obakrat iz Graza.
Ja, res so hecni, pritožiš se, pol ti pa ponudijo popust za naslednjič.
Sem se pred leti pritožila pri Kompasu (zaradi hotela – čistoče, urejenosti, osebja …, nisem kak picajzel, ampak res je bilo pod nivojem), pritožbo so zavrnili z utemeljitvijo, da se še nihče ni pritožil čez ta hotel. Res argument. In so mi tudi ponudili popust za naslednjič, 10%, so bli bolj velikodušni kot Relax. Itak da nisem šla več nikamor z njimi.
ODKLOP.com
bila 2008 Mauricius in letos sem letovala na Maldivih. Meni je super, vedno izbrskaš kej ugodnega. Edino kar me moti je to, da moraš celoten znesek vplačati za rezervacijo in potrditev. In še nasvet, kupujte 2 tedna prej in nič prej…za isto destinacijo sem vplačala 1 mesec prej, pol pa 1 teden pred odhodom za štos pregledala cene in glej ga zlomka – ponudba za isto namestitev za kar 200 eur ceneje. Itak vedno piše, pozor! še 2 prosta mesta. To ne drži. Preverjeno – to je le strategija trženja,da čimprej vplačaš. Pol pa prideš dol in ugotoviš, da je 70% naselja prazno. ma vseeno je lepo in vsaj organizacija je korektna.
IN ŠE EN ZELO DOOOOOOBER NASVET, ZA VSE KI SE ZANAŠATE LE NA KATALOŠKE SLIKCE. Na TRIPADVISORJU je vse napisano in poslikano za skoraj vsak hotel tega sveta, vsakič, ko mi je destinacija všeč poklikam ime hotela ter si preberem vtise ljudi in pregledam slikce (kdaj pa kdaj so zellooo nazorne).Skratka, preverim realno stanje teh resortov in hotelov. Tako, da dosti krat grem raje v 2* kot pa v 4*. Na tak način že veš, kaj te čaka in res dobiš to, za kar si plačal.
Drugače, pa ja vem…tudi jaz sem nasedla na USD prezentaciji in vam povem da NIKAD VIŠE! Raje malo več posrfam in si poiščem namestitev, ki mi bo res ustrezala. Na Tenerife pa bom šla ko bo mal ta jeza in grenkoba izginila.
lep pozdrav vsem počitnikarjem
www.potujnekam.com
Sva bila z ženo že 2x prek njih (Turčija in Egipt). Imajo dobre ponudbe in ugodne cene. Enako kot če bi si rezervirala pri kakpni tuji agenciji preko neta. Občutek če plačaš v sloveniji je pa vseeno boljši.
Mi vsako leto potujemo s Turistično agencijo Atlantis (atlantis-rs.si) in smo super zadovoljni. Všeč nam je, ker imajo majhne in zaključene skupine, predvsem pa ful fajne vodiče. Glede na to, da smo preportovali dobršen del sveta že, nam je ta agencija (poleg Condorja) ena izmed boljši, če ne najboljša, ker vidno daje v ospredje vsebino programa. Mikata nas še Šri Lanka in Maldivi ter otok Sokotra.
Ja tudi jaz sem bil z Nasmehom že trikrat zelo zadovoljen. Osebni pristop, odličen hotel na Madeiri in na Irskem, obakrat zelo prijazni vodniki. Imajo vse na spletu. Dobre cene, edino me malo moti, da se je treba zgodaj prijaviti in tudi nekaj plačati.
Pri teh velikih agencijah nikoli ne veš, posebno Palma včasih pozabi kje kakega potnika ali pa so stvari na hitro pripravljene. Čeprav smo se imeli enkrat v Grčiji celo s Palmo lepo.
Mi pa potujemo najraje s Hofer Reisen (Euroturs Kitzbühel). Že od večih sem slišala, da ne moreš zgrešit. Imajo preverjene destinacije in po vsakem potovanju te prosijo, da iskreno izpolniš vprašalnik, kako si bil zadovoljen s storitvami. Največkrat smo bili na Gardskem jezeru, pa v Avstriji, na Hrvaškem in na Madžarskem. Kot Hoferjevi gostje smo na Hrvaškem imeli še posebne ugodnosti. Rezervacija je izredno preprosta, registriraš se, izpolniš prijavo, takoj dobiš potrditev in račun. Plača se v dveh obrokih, nekaj gre s kartice naslednji mesec, ostalo pred odhodom. Nato ti po elektronski pošti pošljejo še ostale papirje, vaučer ali kako se reče in to je to. V ceni je zajeto vse in ni posebnih doplačil, razen zavarovanje, če želiš. Vedno smo dobili najboljše sobe z balkonom (v Italiji), da ne govorim o odlični hrani, prijaznosti v hotelih. Preden pa rezerviramo, preverimo ocene in komentarje na Tripadvisorju oz. Bookingu.
Prav tako imamo odlične izkušnje s Tschibo Reisen.
Prek Palme sem poskušala rezervirati krajši izlet, pa se je že takoj zapletlo, na rezervacijo namreč sploh ni bilo odgovora, kljub temu, da sem vse pravilno izpolnila in dobila potrditev, češ da se bodo oglasili najkasneje v 48 urah. Oprostite, ampak meni se zdi to zelo neposlovno.
Forum je zaprt za komentiranje.