Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice preko katere agencije največkrat potujete

preko katere agencije največkrat potujete

letos za 1.maj bi šli nekam….z letalom
preko katere agencije ste že potovali in s katero niste imeli nobenih težav.
hvala za vsako informacijo

s slovenskimi najbolj zaupam Kompasu, z drugimi smo imeli težave
tuje pa tui ali kej bolj znanega, seveda odvisno od tvojih pričakovanj in zahtevnosti…

mi smo bolj zahtevni in natančni

Vedno v lastni režiji, ker imaš svoj mir in svoj tempo za oglede in te nihče ne ganja in nikogar v grupi ni treba čakat.

Mi največkrat letujemo preko Intelekte in smo z njo zelo zadovoljni. Smo letovali tudi s Kompasom vendar nismo bili zadovoljni z vodiči.

Relax, Sonček, Gulet, Kompas(smučanje)

Kompas ni slovenska agencija. Bila je,dokler jo niso prodali adriatica.net.

Kompas,edini vedno ok.

preko sončka z agencijo lti v dominikano zakon…pa še na sončku nama je zrihtala čuda stvari….kompas nikoli več(smučanje)nismo mogli do apartmaja, zaradi ledu že na dovozni poti do apartmaja pa še klanec je bil, zaradi tega tudi razbili avto….itak bila je sobota in ko sem klicala s emi itak ni noben oglasil…še zdej sem jezna ko se spomnim na to…po pritožbi so mi rekli, da dajo zastonj vikend paket v toplicah za dve osebi…a na smučanje nas je šlo 8…pppfffff…nikoli več…

Kaj pa ti brbljaš?!!!

Z Relaxom. Do zdaj ni bilo potrebe, da bi zamenjali agencijo.

Malce se pomiri, če si pač daleč za časom in ne veš, da je Kompas že od lanskega leta v rokah HRVAŠKEGA podjetja adriatica.net.

Kaj pa ti brbljaš?!!![/quote]

Res žalostno koliko jih prisega na Kompas, ker je Slovenski pa niti ne vedo da je že 3 leta Hrvaški 🙁

Ne 3 leta pa zagotovo ne. Lani se je odvijala ta zgodba in prav potihoma.

Zgleda da sem mi je lansko leto zelooooo vleklo, se mi je zdelo to že daleč nazaj… 🙂

lp

No, če smo že načeli to temo, je treba povedati, da nekaj največjih “slovenskih agencij” ni ravno slovenskih.
Znotraj adriatica.net iz Hrvaške delujejo Ilirika, Odisej, Kompas,..to so agencije z hrvaškimi lastniki!!
Največje slovenske agencije ( čeravno je to brezpredmetno) so Globtour
( ki ga je ravnokar kupil (Ski fun), Intelekta, Relax,….velik je tudi Sonček, ki pa prodaja večinoma tuje programe ( TUI, Gullet,…).
Tako je to.

Kdo pa stoji za SKI FUN ?

Potovanja z letalom zaupamo le agenciji Kompas in Relax. Nikoli razočarani.

lp

Kolikor je meni poznano – slovenski lastniki.

S Sončkom najvčekrat, sicer nikoli z letalom, ampak sem bila pa zmeraj zadovoljna.

Na splošno je ogromno odvisno od vodičev – in tu imate lahko težave prav v vsaki.
So pa nekater bolj, druge pa manj arogantne pri obravnavanju pritožb.

Na splošno je pa res Kompas kar v redu, tudi Brajičeva (MM turist), pa tudi Viking, Van Gogh, Oskar..

Odločno pa odsvetujem Trud

kdo je potem pa lastnik globtour.sk ??

Poksusila sem z Iliriko in Intelekto in oboje je bilo okej. Samo zgodnjejutranji odhodi so malce kruti, ampak tako je pač s čarterskimi linijami.

ravno zaradi odhodov čarterjev iz LJ ob nečloveških urah (beri neprimernimi za male otroke), mi vedno letimo iz Avstrije.
lp

Z letalom smo do sedaj potovali preko Globtourja (2x) in prego Scando (Domžale). Oboje brez pripomb!

S Sončkom smo se imeli na Hrvaškem vedno super!

Naslednjič bomo poskusili z Intelekto v GRčijo, ker to agencijo vsi zelo pohvalijo!

KOmpas – dragooooooo!!!

LP

Se ravno ne strinjam. Pojdi na stran Zveze potrošnikov ZPS.SI, ba boš videla, da je tam gor Intelekta najbolj spljuvana agencija, takoj za njo pa Kompas.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close