Prekmalu sem izgubila nedolžnost
Punce, fantje se spomnite kdaj, kje in s kom ste vi izgubili nedolžnost? Jaz sem jo čisto nepripravljena, premlada z neprimernim fantom.
Stara sem bila 15 let in pol. To je bilo obdobje žuriranja, norega žuriranja. Vsak vikend smo hodili v diskoteko in pili neomejene količine alkohola. V vročici noči, na razgretem plesišču, se je marsikdaj zgodilo, da si se s kom intimno zbližal. Običajno dlje od poljubov in malo šlatanja ni šlo. In tako sem se znašla s štiri leta starejšim fantom. Všeč mi je bil zaradi svoje izkušenosti in v alkoholni omami sem podlegla njegovim čarom in spretnim besedam. Pijana, v mrzli zakotni sobici sem izgubila nedolžnost. Bilo je boleče in neprijetno. On je mislil itak samo nase, da se bo fino in hitro spraznil. To je bilo vse kar je potreboval od mene. Takrat sem se sama sebi zdela strašno imenitna, prva od prijateljic, ki smo tvorile štiri peresno deteljico, sem spala z fantom. Večkrat smo bili skupaj v družbi, pijani, mladi, nebrzdani in vsakič me je nagovarjal in prosil, da ponoviva, Nikoli več nisem klonila, vsaj z njim ne.
Danes, ko se ozrem nazaj, mi ni žal za izkušnjo, če pa bi imela še eno možnost, predvsem pa malo več samospoštovanja, se v tako avanturo ne bi spustila. Izkušnjo bi hranila za resnega fanta, za takrat, ko bi bila zraven tudi čustva.
Ja, nedolžnost izgubljena ne vrne se nobena.
ja še dobro da te niso na pranger pribili, ko nisi bila nedolžna do poroke.
prvi seks je samo eden od množice, zakaj bi sedaj jamrala prav okoli tega?
Si imela pač slabe starše, ki so pustili, da si se pri 15 tih zapijala kot stara džomba in kolovratila okoli. meni se zdi bolj problematično to tvoje zapijanje kot pa to, da si seksala. Očitno si bila vsaj zaščitena, če nisi zanosila.
Tudi jaz sem jo izgubila pri petnajst in pol in se mi zdi absolutno prekmalu. Drugače pa sem bila precej pridna punca, perspektivna in imeli so me za pametno. Imela sem fanta, ki pa je izhajal iz drugega družbenega sloja in je bil en navaden pezde, ki ni prenesel zavrnitve in je toliko časa izsiljeval, da je dobil, kar je hotel Potem pa me enostavno zavrgel. V bistvu ne vem zakaj in najbrž ne bom nikoli zvedela zakaj, pa sedaj to sploh ni več pomembno. Pomembno pa je, da sem bila popolnoma brez samospoštovanja, da sem imela starše, ki so mi dali vedet, da sem zavržena cunja (pri petnajstih, ja) in da sem imela kasneje v življenju še dolgo časa hude posledice zaradi tega. Predvsem zaradi reakcije v družini in družbi okoli tega, saj sem bila javna tarča. Seveda se je moj bivši fant, ki je bil pred tem nesmrtno zaljubljen vame, hvalil s tem. Kakorkoli, kje je bil kdo takrat, da bi mi rekel, kako nepomembna stvar je to, da bi mi rekel, da sem imela pač smolo, ker sem naletela na takega kretena in da naj grem naprej in se naj nekam sovražit? Ah, ljudje, pač niso mogli izpustit ir rok te glodajoče kosti in se nehat izživljat, jaz butara pa sem jim to dovolila. Zato pa mi rečte sedaj, prava figa, bilo pa pejt naprej.
Ja kar je je, se zgodi in dobro je da zaradi tega niso bile neke hujse posledice.
Bolj zalostno je danes to, da se dogaja mladim dekletom, se otrokom v bistvu, da jih omamijo, posilijo, posnamejo na telefon, delijo okrog posnetke, celo izsiljujejo zaradi tega.
To so sele traume, ko se posiljuje vedno znova in znova.
bi naredila isto, ker bi bila spet stara 15 let in bi razmišljala kot 15 letnica. Sedaj si odrasla in razmišljaš drugače. Zakaj si sploh beliš glavo s takimi problemi. Nedolžnost je čisto precenjena, najbrž zaradi vpliva cerkvene tradicije, da jo je treba hraniti do poroke in samo za eno osebo. Prav je, da se otroci ne spuščajo v spolnost prezgodaj in da imajo spolne odnose samo z osebo, ki ji zaupajo. Nedolžnost izgubljena se ne vrne, ampak ali si sploh želimo, da se?
Nedolžnost kot taka ne pomeni kaj dosti, razen v zaostalem versko fanatičnem svetu. Bolj je problem v tistem občutku praznine, ki ostane v tebi po dejanju, če si se v spolni odnos spustil iz napačnih razlogov in/ali z napačno osebo. In pri 15 še nisi psihično dozorel, da bi se lahko s temi občutki na pravi način spoprijel. Tudi jaz nimam lepih spominov na prve spolne odnose. Čisto prvič je mejilo na posilstvo. Saj v bistvu je bilo, jaz pa nisem dovolj odločno ukrepala. Tudi kasneje, z drugim, ni bilo kaj prida. Pa ne zato, ker mi ne bi bilo takrat lepo. Bilo je. Ker sem bila zaljubljena. Ampak sem zelo trpela, ker je bil napačen. Nekdo, ki si me ni zaslužil. Ampak kar je bilo je bilo, vse je za nekaj dobro. Mi je pa zato odrasli toliko lepše :).
Ne vidim smisla tega razmišljanja sedaj, za nazaj, če praviš, da ti ni žal in da si se sama sebi zdela imenitna.
30, 40 letni itak da razmišljamo povsem drugače, kot smo tedaj in bi se s temi izkušnjami odločili drugače. Ampak, da si se pri 15 odločila tako, je verjetno bil nek razlog, ki bi obstajal tudi sedaj, če bi bila ponovno 15.
v tistih davnih letih se je pač tako žuriralo. V petek in soboto je bil na sporedu alkohol. Ven smo hodili vsi, tudi tiste najbolj pridne punce iz strogih družin. Morda se ga niso nacedile do skoraj konca vsak vikend, ko pa so se so bile posledice hujše kot pri nas, ki smo ga po malo vseskozi biksali.
Želela sem povedati, da seksa lahko vsak ne glede na starost, nezrelost pa lahko prinese marsikatero bridko izkušnjo. Meni je npr žal, da se nisem prišparala za prvega fanta. Bi bil spomin verjetno precej drugačen. Ja, manj me pa zato nič ni.
Pa je danes res tako drugače, slabše? Zaradi sodobne tehnologije ( pa ni važno kdo jo uporabi, zlorabljenec ali zlorabljalec ) vsaj lahko obstajajo neki oprijemljivi dokazi, v npr. primeru posilstva. Včasih si tega ne bi upala nikomur povedati, marsikatera punca, bi bila za to še doma tepena. Fant pa se je hvalil ali pa norčeval iz punce katero je zlorabil, da so jo potem še ljudje zasmehovali. Novica pa se je širila hitreje kot danes pa družbenih omrežjih.
Nisi izgubila prekmalu. Si se pač rešila tega, drugič te pa ni bilo več strah in je bilo zaradi tega lepše. Če pa prvič ne bi izgubila, bi te bilo pa takrat drugič strah in tudi ne bi bilo lepo. Spominjaš se pa čisto komot tistega drugič, trejič, ko je pač bilo lepo, prvega pa lahko pozabiš, saj ni bil nič posebnega.
v tistih davnih letih se je pač tako žuriralo. V petek in soboto je bil na sporedu alkohol. Ven smo hodili vsi, tudi tiste najbolj pridne punce iz strogih družin. Morda se ga niso nacedile do skoraj konca vsak vikend, ko pa so se so bile posledice hujše kot pri nas, ki smo ga po malo vseskozi biksali.
Želela sem povedati, da seksa lahko vsak ne glede na starost, nezrelost pa lahko prinese marsikatero bridko izkušnjo. Meni je npr žal, da se nisem prišparala za prvega fanta. Bi bil spomin verjetno precej drugačen. Ja, manj me pa zato nič ni.
[/quote]kaj pa danes a si bolj poametna a imaš fanta koliko si stara. a se še zapijaš pa delaš neumnosti sicer pa tudi za tvojo češplovje je rešitev greš na kliniko estetike pa ti ponovno naredijo nedolžno češpljo zoožajo ti kanal lahko ti našpricajo kolagen v venerin hribček da je kot nov dobiš celo gshot orgazem injekcijo da ti skosprihaja ja denar dela čudeže
Začetek drugega letnika srednje šole, 15 in pol stara.
Skupaj sva bila približno 2 meseca, bil je njegov rojstni dan in sem se odločila za to.
Ni me silil, je bil presenečen.
Samo 1x sva, kak mesec po tem sva se razšla, nedolgo za tem je začel z eno drugo, s katero se je kasneje tudi poročil.
Dolga leta po tem sva se nekoč srečala v nakupovalnem centru in šla na kavo in čvek, čisto tako kot stara prijatelja, pri meni brez metuljčkov, pri njem ne vem, kasneje se nisva kaj slišala, zdaj je že nekaj let, kar je umrl v prometni nesreči. Na pogreb nisem šla, ker nisem niti vedela, da se mu je kaj zgodilo.
Pa mi ni žal.
Poslusaj…
Ena od dobrih novic je, da je fajn cuvat svojo nedolznot a v tem svetu zal ta teza ne prezivi.
Sama sem zacela pozno z zuranjem (na faxu), bila pridna a vedno glavna na plesiscu. Zgubljene in razocarane ljubezni predvsem. Veliko fantov sem spoznala, ki bi bili lahko doticni…
Sele pri 23. se je zgodilo. S fantom, znancem smo hodili vsako soboto na kavo, potem na novoletne pocitnice, malo zuranja, nazdravljanja… Nisem mu povedala takoj, ampak ko je bil ze razgret. Bila sva skupaj kot par 2 dni,ko se je zgodilo, trajalo je 1 leto. Lepi spomini.
Bodi samozavestna in ne imej to pri sebi kot minus. In ne rabis na dolgo razlagat fantom. Eni tega ne razumejo, najbrz. Naredi si lep vecer, silce za zivce in bo vse ok.
Srecno! ❤️
Forum je zaprt za komentiranje.