preklop oz 2G na 3G
Zanima me kako preklopiš sploh iz 3G na 2G omrežje? Kadar nimam na voljo Wi-Fi omrežja, vklopim mobilni internet in mi noče naložit niti Googla in izpiše This page cannot be displayed? Med pogovorom zmanjka mene ali sogovornika in moram ponovno klicati, vmes se je zgodilo, da sem nedosegljiva. Prijatelj mi je rekel, da je težava ker sem ravno med 2 celicama Simobilovega omrežja? Smsje in mmsje pa pošiljam normalno in kolikor vem, jih dobivajo prejemniki. Hvala za pomoč.
Tamara, že nekaj časa se dogajajo napake v omrežju Simobila. Po mojem mnenju preveč oglašuje svoje ekstra največje in najboljše 3G omrežje, ki pa ga sploh ne more zagotavljati uporabnikom.
Samo poglej natančno kaj se dogaja:
Simobilovi uporabniki več kot 12 ur brez omrežja:
http://www.24ur.com/foto-po-nizinah-zapadlo-do-10-centimetrov-snega.html
Številne pritožbe na Simobilovem FB profilu:
SIMOBIL PROTOŽBE
Po mojem mnenju so dosegli limit uporabnikov in bo potrebna nadgradnja omrežja, kar pa pomeni da se omrežje sesuva. Čeprav naj bi ga posodabljali, uporabniki to ne vidijo. Tudi sam sem bil uporabnik Simobila in imel podobne težave. Na call centru so mi predlagali naj uporabljam 2G omrežje. Seveda mi je bilo takoj sumljivo in na koncu sem zamenjal operaterja s katerim sem do zdaj zadovoljen.
še povezava na članek:
24 UR
Sem brala to na SImobilu včeraj, groza. Sami so si krivi tudi malo, ker meni je bilo že čudno, kaj tako oglašujejo to 3G najhitrejše omrežje, ker meni in še parim mamicam, ki se redno družimo pa ne dela prenos tako dobro pa prekinja tudi meni signal. Ne vem no. Zakaj zavajajo?
Kako res preklopiš iz 2G na 3G?
Forum je zaprt za komentiranje.