Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija preklop med paketi pri simobilu?

preklop med paketi pri simobilu?

Pozdravljeni,

imam dve vprašanji za simobil.

1.
Torej, pred letom in pol sem sklenila pri simobilu naročniško razmerje. Izbrala sem orto u nulo paket ter dobila telefon po subvencionirani ceni.
Zdaj pa je stvar takšna, da bom maja stara 31 let in s tem ne morem imeti več omenjenega paketa, ampak izbrati drugega. Ker že sedajle razmišljam, kako bo naprej, sem ravno ta teden zasledila akcijo, ki jo imate še do 31.1. in sicer mi je všeč en aparat iz velikega prazničnega paketa. Kako zdaj naprej, me zanima? Potemtakem moram prekiniti orto u nulo, poplačati še cca 75€ za prejšnji telefon, ker še ni 24 mesecev od nakupa ter šele nato lahko vzamem veliki praznični paket, ali kako je s tem?

2.
Obenem, ko bom urejala tole s spremembo paketa iz orto u nolo v drugega, bi tudi rada menjala telefonsko številko. Imam namreč eno predplačniško mobitelovo cifro, ki mi je lepša in bi jo zato raje imela v naročniškem paketu pri simobilu. Trenutno cifro, ki jo imam sedaj pri paketu orto u nulo, bi pa rada naredila v predplačniško, da jo dam mami.
Ne vem, če sem dosti jasno tole napisala 🙂 V glavnem, zanima me, če to kaj stane, da se v naročniškem razmerju spremeni številka oz. če je to sploh možno izvesti?

Hvala in lep pozdrav!

Pozdravljena non orto,

če želite imeti Praznični paket, vam svetujemo menjavo naročniškega paketa.
Pri menjavi se bo zaračunal znesek menjave naročniškega paketa, ter v primeru še aktivne vezave, Vračilo prejete ugodnosti. Le to bo potrebno poravnati na prodajnem mestu pri sklenitvi novega paketa.

Svetujemo vam, da nam pišete na info@simobil.si, kjer vam bomo podali točne podatke za vaše naročniško razmerje – znesek morebitnega doplačila, strošek menjave paketa. Prav tako vam bomo opisali postopek menjave naročniške številke. Menjava le te znaša 22€

V pričakovanju na vaš mail vas lepo pozdravljamo in vam želimo lep dan.

Iris Kranjc
Naročniki sektor

Si.mobil d.d. www.simobil.si I info@simobil.si I 040 40 40 40

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close