Presneti ljudje foruma starševski čvek
Pojavlja se zelo dolgo in to berete mnogi.
NAPADANJE žaljenje ljudi,ki naj bi bili prejemniki socialne pomoči.
KAKO OGABNO JE TO.
Veste SPLOH, kaj to pomeni?
Mnogo ljudi je plačevalo davek za po domače povedano socialo leta in leta, potem pa pridejo ali bi prišli do tega, da jo morda sami potrebujejo pa se jih OŽIGOSA JAVNO,blati, da so LUZERJI, NEBODIGATREBA, PREKLETI SOCIALCE, PARAZITI IN PODOBNO.
PREKLETI BODITE LJUDJE, KI TO POČNETE!
———————-
Kakšna ogaba in debilnost, norost , pokvarjenost, žlehtnoba, hinavščina, podlost itd, je to, da ljudi se napada za to do česar so UPRAVIČENI.
Ljudje so plačavali za to, da bodo imeli možnost dobiti nekoč tudi sami pomoč in da bodo drugi dobili pomoč.
Potem pa ko se to zgodi napadajo ljudi, ki dobijo pomoč. BUDALE.
—————————————-
Sam sem leta in leta plačeval za socialno varnost, celo po družinskem članu sem jo moral vračati pa čeprav je družinski član sam leta in leta plačeval za socialno vranost. Še danes tako jaz kot moja družina plačujemo različne davke.
Sam nisem prejemnik socialne pomoči pa čeprav sem upravičen,kot državljan, da posežem po njej. Po lastnem bi posegal.
GNUSOBA ODURNA človeška ki dejsnko si zasluži po jezi da bi se jo pobilo, pa napada ljudi, ker dobivajo tisto , kar jim pripada po državnih zakonih.
PREDSTAVLJAJTE SI, da dajete denar na varčevalni račun potem pa nekoč bi iz tega varčevalnega računa nekaj vzeli bi se vas pa napadalo kot gnusobo. PREKLETE BUDALE OGABNE SO TI KI NAPDAJO IN GNILA DRŽAVA DO AMENA, DA JIH NE USTAVI PA ČEPRAV TUDI JAVNI USLUŽBENCI BEREJO TE FORUME VKLJUČNO S SODNIJO IN POLITIKI TER TOŽILCI.
Človek vplačuje za socialno varnost, ko pa jo potrebuje pa se ga PROGLAŠA ZA GNUSOBO PARAZITSKO.
Kakšna pokvarjenost gnusna umazana je to.
Zakaj sploh pišem. Ne da mene toliko boli , ker prawci lažnjivski troli mene žalijo, da nekaj dobivam pa ne in bi vsekakor lahko ČISTE VESTI ampak to, da ljudje berejo vse to.
In med njimi so lahko ljudje, ki dobivajo socialno pomoč ali so kdaj pomislili na možnost, da bi jo ali so tik pred tem da bi jo in berejo, da če jo bodo prejeli da bodo ZATO GNILOBA ČLOVEŠKA, kot to sporočajo ljudje preko foruma anonimno in bi si zaslužili JAVNE BATINE zaradi tega. Škoda ker jih ne dobijo.
TISTI, KI PREJEMATE socialno pomoč naj vas nikoli ne bo sram, naj vas ne bo sram, če dobite pomoč, ker mnogi smo plačevali in niso nas vprašali ali lahko vzamejo. Samo vzeli so in ZA VAS SO VZELI IN IMEJTE in naj vam ne bo izpod časti če rabite pomoč. IMEJTE JO IN LEPO NAJ VAM BO, NAJ VAM POMAGA.
Za ljudi preklete gnusobe, ki vas ponižujejo pa se zavedajte da MORA OBSTAJATI nekoč huda sodba za njih, da dobijo kar so si “prigarali” s svojo hudičevo pokvarjenostjo in brez sramom skritim izza anonimnosti. KO BO NJIHOV DAN TROHNENJA v zemlji prišel se pred zemljo ne bodo skrili v anonimnost.
samo nekaj povej. Praviš, da si “leta in leta plačeval za socialno varnost”, zdaj pa že nekaj let ne delaš oz. delaš na črno. Kolikor vem, nisi ravno star. Koliko imaš? 40 let? Koliko let si pravzaprav “plačeval za socialo”? In koliko časa “delaš” na črno in ne plačuješ davkov? No, zdaj to dvoje primerjaj, pa boš dobil, koliko si dejansko vplačeval v socialo. Pa pazi, nisi sebi plačeval, plačeval si davke državi. Ki jih je nekaj odvedla tudi za socialo.
Dare, nisi sam, 19.12.2023 ob 15:43
Soglažam z Daretovim zapisom.
Žaljivke “socialec, brezdelnež, lenuh…” so del diskreditacije določenih forumašev. Pač nekultura foruma.
Mnogim socialkarjem je tista miloščina edini vir preživetja. So starejši, invalidi, nezaposljivi, kronično bolni itd.
Pa nisem socialc ali brezdelnež. Dobro mi gre.
Hvala
zanimivo673, 19.12.2023 ob 15:45
samo nekaj povej. Praviš, da si “leta in leta plačeval za socialno varnost”, zdaj pa že nekaj let ne delaš oz. delaš na črno. Kolikor vem, nisi ravno star. Koliko imaš? 40 let? Koliko let si pravzaprav “plačeval za socialo”? In koliko časa “delaš” na črno in ne plačuješ davkov? No, zdaj to dvoje primerjaj, pa boš dobil, koliko si dejansko vplačeval v socialo. Pa pazi, nisi sebi plačeval, plačeval si davke državi. Ki jih je nekaj odvedla tudi za socialo.
Kreten povej mami in očetu če ju imaš naj te naučita osnove kar se tiče osebnih stvari in sicer BRIGAJ SE ZASE.
Lahko se pa zmeniva, da ko boš ti anonimno potuhnjeno podlo vzgojeno svoje osebne podatke nabilo na javen forum jih tudi jaz lahko in vse leta delovne dobe uradno zapišem. Sicer sem jih že ampak mi jih ni problem še enkrat, če bi bilo potrebno. Jst vem kaj sm naredu pa kaj nism koliko sem delal koliko nisem, kaj sem plačeval in kaj plačujem. KDO SI TI ANONIMNO TELE da boš mene PRESOJALO?
VASE SE ZAZRI HINAVEC
jah, lej, dejansko so točno tisti, ki ne delajo in so doma, najbolj agresivni na tem forumu. 24/7 na monu in non stop pizdijo, norijo, gobcajo proti državi itd. Mi ki delamo, nimamo tega časa. Se ne vživimo v tale forum in nam gre skozi eno uho not in drugo ven, kar tu preberemo. Ti osebki so pa lajt zamenjali za virtualo mona in se kar naprej kregajo, osebno jemljejo vse, norijo in bluzijo o teorijah zarote.
Če en Darwin, ki ne hodi v službo (kar je tudi sam povedal), tukaj bluzi o tem, kako je država sranje in kako bi vsi morali ostati doma in bojkotirat službe, mu zna dejansko kdo osorno odgovoriti, da “socialkar” nima kaj gobcat proti državi, ki mu v bistvu omogoča preživetje. Sam nekje bogu iza nogu brez elektrike, interneta, gretja,trgovin, cest.. kar vse država omogoča… itak ne bi preživel. To ljudi razpizdi, ne pa to, da nekdo ni v službi, ker je invalid, bolan.. in prejema socialne prejemke.
Jaz mislim drugače. Sistem je lahko še tako gnil in nepravičen, lopovski, a ljudem zaradi tega ni potrebno, da so zlobni, sovražni, agresivni, maščevalni.
PoZnam kar nekaj zaposlenih v državnih službah, ki so človeški, humani, prijazni in pomagajo. Od njih nikdar žal besede ne berem in ne slišim.
Ta forum je bil velikokrat prijavljen, in kot se je izkazalo, se nič zaenkrat ne zgodi, ker lastnikom tako paše. Očitno jim je v interesu da se ljudje pobijejo med sabo. A ljudem ni nujno bit maščevalen in zloben, tudi če ni admina. Je tako?
Se pravi je vse odvisno od samega človeka in ne sistema. Vsi mi smo del nekega sistema, vsaj zase pa vem, da preko javnega foruma nikogar ne bom blatila ali ga napadala. Tisti ki to počne, ima svoj velik razlog. To zdaj že vsi vemo. Razlog je osebni, oziroma pomanjkanje ljubezni, znanja in samozavestni. Večinoma pa je pijača.
Torej, sistem je lahko še tako gnil, a ni nujno da je gnil še človek, a ne?!
Nekdo se fino trudi, da te bo spravil čez rob. Dobro premisli, kdo. Ni težko.
darwindarko, 19.12.2023 ob 15:50
Hvala
Kreten povej mami in očetu če ju imaš naj te naučita osnove kar se tiče osebnih stvari in sicer BRIGAJ SE ZASE.
Lahko se pa zmeniva, da ko boš ti anonimno potuhnjeno podlo vzgojeno svoje osebne podatke nabilo na javen forum jih tudi jaz lahko in vse leta delovne dobe uradno zapišem. Sicer sem jih že ampak mi jih ni problem še enkrat, če bi bilo potrebno. Jst vem kaj sm naredu pa kaj nism koliko sem delal koliko nisem, kaj sem plačeval in kaj plačujem. KDO SI TI ANONIMNO TELE da boš mene PRESOJALO?
VASE SE ZAZRI HINAVEC
Ti tuliš o tem, kako je država za bojkotirat in kako bi vsi morali nehat hodit v službo, ne jaz. Ti imaš idejo, da je država lopov in da je ne bi smelo biti. Torej ne bi smelo biti niti sociale, ne? Kdo bi talal ljudem socialo, če ne bi bilo države in drugih ljudi, ki bi delali in PLAČEVALI DAVKE?
Ravno ti si tisti, ki ubogim socialkarjem odrekaš denarno pomoč, ker je nič ne prispevaš! Če bi vsi počeli kot ti, bi invalidi, bolni… umrli od lakote. Tako da raje utihni, ker od tebe ni nobene koristi.
darwindarko, 19.12.2023 ob 15:34
Pojavlja se zelo dolgo in to berete mnogi.
NAPADANJE žaljenje ljudi,ki naj bi bili prejemniki socialne pomoči.
KAKO OGABNO JE TO.
Veste SPLOH, kaj to pomeni?
Mnogo ljudi je plačevalo davek za po domače povedano socialo leta in leta, potem pa pridejo ali bi prišli do tega, da jo morda sami potrebujejo pa se jih OŽIGOSA JAVNO,blati, da so LUZERJI, NEBODIGATREBA, PREKLETI SOCIALCE, PARAZITI IN PODOBNO.
PREKLETI BODITE LJUDJE, KI TO POČNETE!
———————-
Kakšna ogaba in debilnost, norost , pokvarjenost, žlehtnoba, hinavščina, podlost itd, je to, da ljudi se napada za to do česar so UPRAVIČENI.
Ljudje so plačavali za to, da bodo imeli možnost dobiti nekoč tudi sami pomoč in da bodo drugi dobili pomoč.
Potem pa ko se to zgodi napadajo ljudi, ki dobijo pomoč. BUDALE.
—————————————-
Sam sem leta in leta plačeval za socialno varnost, celo po družinskem članu sem jo moral vračati pa čeprav je družinski član sam leta in leta plačeval za socialno vranost. Še danes tako jaz kot moja družina plačujemo različne davke.
Sam nisem prejemnik socialne pomoči pa čeprav sem upravičen,kot državljan, da posežem po njej. Po lastnem bi posegal.
GNUSOBA ODURNA človeška ki dejsnko si zasluži po jezi da bi se jo pobilo, pa napada ljudi, ker dobivajo tisto , kar jim pripada po državnih zakonih.
PREDSTAVLJAJTE SI, da dajete denar na varčevalni račun potem pa nekoč bi iz tega varčevalnega računa nekaj vzeli bi se vas pa napadalo kot gnusobo. PREKLETE BUDALE OGABNE SO TI KI NAPDAJO IN GNILA DRŽAVA DO AMENA, DA JIH NE USTAVI PA ČEPRAV TUDI JAVNI USLUŽBENCI BEREJO TE FORUME VKLJUČNO S SODNIJO IN POLITIKI TER TOŽILCI.
Človek vplačuje za socialno varnost, ko pa jo potrebuje pa se ga PROGLAŠA ZA GNUSOBO PARAZITSKO.
Kakšna pokvarjenost gnusna umazana je to.
Zakaj sploh pišem. Ne da mene toliko boli , ker prawci lažnjivski troli mene žalijo, da nekaj dobivam pa ne in bi vsekakor lahko ČISTE VESTI ampak to, da ljudje berejo vse to.
In med njimi so lahko ljudje, ki dobivajo socialno pomoč ali so kdaj pomislili na možnost, da bi jo ali so tik pred tem da bi jo in berejo, da če jo bodo prejeli da bodo ZATO GNILOBA ČLOVEŠKA, kot to sporočajo ljudje preko foruma anonimno in bi si zaslužili JAVNE BATINE zaradi tega. Škoda ker jih ne dobijo.
TISTI, KI PREJEMATE socialno pomoč naj vas nikoli ne bo sram, naj vas ne bo sram, če dobite pomoč, ker mnogi smo plačevali in niso nas vprašali ali lahko vzamejo. Samo vzeli so in ZA VAS SO VZELI IN IMEJTE in naj vam ne bo izpod časti če rabite pomoč. IMEJTE JO IN LEPO NAJ VAM BO, NAJ VAM POMAGA.
Za ljudi preklete gnusobe, ki vas ponižujejo pa se zavedajte da MORA OBSTAJATI nekoč huda sodba za njih, da dobijo kar so si “prigarali” s svojo hudičevo pokvarjenostjo in brez sramom skritim izza anonimnosti. KO BO NJIHOV DAN TROHNENJA v zemlji prišel se pred zemljo ne bodo skrili v anonimnost.
KO mački stopiš na rep zamijavka !
IN NAJVEČJI ŽALJIVEC JE UŽALJEN !
Dej .?…. sej bi ti reku pejd gnoj kidat. Ampak vem da tudi za to nisi usposobljen .
zanimivo673, 19.12.2023 ob 15:52
jah, lej, dejansko so točno tisti, ki ne delajo in so doma, najbolj agresivni na tem forumu. 24/7 na monu in non stop pizdijo, norijo, gobcajo proti državi itd. Mi ki delamo, nimamo tega časa. Se ne vživimo v tale forum in nam gre skozi eno uho not in drugo ven, kar tu preberemo. Ti osebki so pa lajt zamenjali za virtualo mona in se kar naprej kregajo, osebno jemljejo vse, norijo in bluzijo o teorijah zarote.
Če en Darwin, ki ne hodi v službo (kar je tudi sam povedal), tukaj bluzi o tem, kako je država sranje in kako bi vsi morali ostati doma in bojkotirat službe, mu zna dejansko kdo osorno odgovoriti, da “socialkar” nima kaj gobcat proti državi, ki mu v bistvu omogoča preživetje. Sam nekje bogu iza nogu brez elektrike, interneta, gretja,trgovin, cest.. kar vse država omogoča… itak ne bi preživel. To ljudi razpizdi, ne pa to, da nekdo ni v službi, ker je invalid, bolan.. in prejema socialne prejemke.
Za @zanimivo673 kretena
Nisem dejal da ne hodi v službo ampak kaj je služba. Pa še veliko več sem povedal.
In ti “PRIDNI” trol ne vem od kod imaš toliko časa kretenizorati po forumu, če si pa tako pridno in v službi ves čas.
Ti je kdaj kdo gobec razbil zaradi tvojeega gnusnega gobezdanja? Škoda ker ti ga ni, ker predvidevam, da ti ga ni.
PEZDETARJI, ki hodite v službo in druge zmerjate, ker ne hodijo se zazrite v svojo dušo, če jo sploh imate in pljunite nanjo, ker ogabna je.
Ko pezdetar hodi v službo dobiva plačano. In če ti pezdetar hodiš v službo in dobivaš KEŠ za to, kaj mene ali koga drugega napadaš, saj nimava tvojega KEŠA? To imaš tvojo plačo v žepu in ne JAZ TVOJO.
Če jaz svojega enakega časa 24 ur na dan ne dam v službo potem tistega keša od službe nimam. Ti s svojim cajtom počneš lahko kar hočeš, tako kot jaz. Če te moti, da jaz svoj cajt dajem drugam si debil in človeški voluhar, ker se v druge vtikaš, ki se te ne tičejo.
Če ti ne paše hoditi na šiht in misliš, da se imam jst super, KDO POFUKANO TI BRANI da se še ti podobno ne obnašaš, kot se jaz?
NAREDI S SVOJIMI 24 URAMI NA DAN KAR HOČEŠ kajti tudi jaz z njimi odrejam in počnem kar hočem.
Če pa ti pezdeto misliš, da bom s svojimi časom počel tisto kar ti hočeš se pa na glavo postavi ali v zid zaleti pa še kar ne bo po tvoje, ker MOJE JE.
odjebi kreten
Ti Darmajmun liza, ljopat, veš ljopat?☝️ Za ljopat bi ti lahko prjel saj si popal slike da si bil nek hepan bilder, namesto da 24 ur dnevno v virtuali serješ ljudem po glavi s svojo šizo zmešanostjo. Normalno, da kaj drugega ne moreš delat, če si zabit kot kic in počen v betico, da slišiš kako trava raste.☝️
Anonimno,
No ti teslo, kar sebi nastavi ogledalo boš imel kaj videti. Vse to kar ti bluziš nima ne repa ne glave. Teslo si in teslo boš ostal. Tako, da se ne trudi, zame si izmeček družbe in si svetlobna leta za mano. Si na nivoju homo habilisa.
Žaljiv, nesramen, neumen in potem jokaš, ko jih z istim dobiš nazaj.
Če seješ vihar, žanješ vihar.
ladygaladriel, 19.12.2023 ob 16:36
No ti teslo, kar sebi nastavi ogledalo boš imel kaj videti. Vse to kar ti bluziš nima ne repa ne glave. Teslo si in teslo boš ostal. Tako, da se ne trudi, zame si izmeček družbe in si svetlobna leta za mano. Si na nivoju homo habilisa.
Žaljiv, nesramen, neumen in potem jokaš, ko jih z istim dobiš nazaj.
Če seješ vihar, žanješ vihar.
Debilno. Ko jaz rohnim po forumu zaradi različnih zadev ne napadam osebno bilo koga dokler mu ne vračam ko ta napada.
Ti pa napadaš osebno in imaš osebne probleme sama s seboj ogromne pa z družbo očitno tudi. Zame si očitno navadna smrkla zarukana brez pameti. Pojma nimap kaj sem skozi v življenju dal pa sodiš. Logično je da ti bo sojeno nazaj.
Tisti, ki so z menoj v življenju živeli in delali vedo kaj sem počel vsaj nekaj od tega pa kaj nisem in zakaj se zalagam in zakaj ne. Pametni ljudje znajo vsaj približno oceniti ti pač to nisi. Sama potrjuješ.
darwindarko, 19.12.2023 ob 16:40
Debilno. Ko jaz rohnim po forumu zaradi različnih zadev ne napadam osebno bilo koga dokler mu ne vračam ko ta napada.
Ti pa napadaš osebno in imaš osebne probleme sama s seboj ogromne pa z družbo očitno tudi. Zame si očitno navadna smrkla zarukana brez pameti. Pojma nimap kaj sem skozi v življenju dal pa sodiš. Logično je da ti bo sojeno nazaj.
Tisti, ki so z menoj v življenju živeli in delali vedo kaj sem počel vsaj nekaj od tega pa kaj nisem in zakaj se zalagam in zakaj ne. Pametni ljudje znajo vsaj približno oceniti ti pač to nisi. Sama potrjuješ.
Tvoji otroc so ziher pametni po tebi darmun?
grenivka neprijavljena ??, 19.12.2023 ob 16:31
Viharc in kadrovnica, vidva na monu najbolj odražata najnižji nivo ljudi. Sproti sama dokazujeta svojo majhnost, zakompleksanost in zmešanost. Več še za vaju ne splača pisat, nista vredna.
Milan tebe pa čaka presenečenje.
Kaj bi pa ti rada? Si ista kot darči. Se vidi iz vesolja.
Torej si še precej stopnic pod mano.
Daj prosim te….večina socialcev je čisto dela zmožna, samo so si za karierno pot izbrali zajedanje. Večina tudi nikoli ni nič vplačevala. Jim ni socialna za prebroditev krize ob izgubi službe, jim je kariera.
Za invalide in dela nezmožne bi moralo biti drugače poskrbljeno. Trenutno so pa na boljšem tisti ki niso nikoli delali, kot pa človek ki je 30 let delal in postal invalid. Socialna bi morala biti omejena časovno. Invalidnina bi morala biti krepko višja kot socialna.
Forum je zaprt za komentiranje.