Prekleta tunina
Nekako je pa treba zapolnit tisti čas pred Poročili…….
Zdaj pa lahko izbiraš:
1. “Jst sem ena čist navadna tuna……”
ali pa
2. ” Oh! če so oprane s Silanom, so moje gate tako mehke!……”
:)))
če dam roko na srce, se mi še vedno bolj dopadejo tiste tune, kot pa tiste bedaste ženičke, ki se polivajo z nevem kakimi vse bedarijami, zato, da lahko potem pokažejo, kako fino pere njihov pralni prašek……. tisto mi je šele muka…………. za skozlat…….. sicer pa: tuno lahko saj poješ :))
LP
Remedy
Veš kaj, jz bom pa znorela, ker moram tebe na vsakem forumu srečati, ko kritiziraš tuno Calvo! Kdo pa si-potnik od Rio mare-ta, da tko blatiš druge al kaj? Dej pomir se mal. Men je ta reklama osebno čisto všeč, vsakič se nasmejim, je ena boljših reklam. Sem tudi že kupila tuno Calvo in solato s to tuno in je odlična, da ne govorim o tem kolk je cenejša od Rio mare-ta, ki ga jz itak ne bom nikoli kupila odkar sem najdla eno kovinsko zadevo not, drugič pa en las.
“Na svojo harpuno nabijem te kot tuno…”
komad od Game Over… Skratka, to sezono so pač v modi tune. Če si je ne privoščiš, tako ali drugače, pač ne moreš biti IN. Sprijazni se s tem, bejbi. Jaz se bom sedaj skopala, nato pa si bom nanesla na obraz masko iz svežega rumenoplavutega tuna in si medtem okrasila nohte z ribjimi luskinami. Na nocojšnji zabavi bom naravnost čudovita.
Forum je zaprt za komentiranje.