prekinja povezavo…
…se še komu to dogaja…namreč vsake toliko časa, mi prekine povezavo (wireless)..
potem moram kliknit na wireless network connection, da se mi spet vzpostavi povezava
zakaj se to dogaja?
To se je dogajalo tudi meni (Siol) in so mi povedali njihovi tehniki, da ti novi modemi niso ravno narejeni za wireless in zato prekinja. Ni mi preostalo drugega kot da kupim tisto zadevo, ki ima močnejši signal in je narejena prav za brezžično povezavo, in sedaj mi wirelessa več ne meče dol. Je pa bilo zelo moteče, ker to se je dogajalo večkrat dnevno, včasih tudi po pol ure ali več.
Ok, to bi razumela -ampak. Imamo siolovega trojčka (ne na optiki) že kar nekaj let in res nikoli nobenih problemov. Zadnje čase pa kar naprej nekaj (pa nismo spreminjali nobene opreme). Televizijo smo komaj gledali, ven je metalo wireless… Sem klicala, nekaj resetirali na njihovi strani, nekaj časa mir, zdaj pa spet pogosto težave, predvsem z internetom, ki sicer dela ampak bolj revščina. Trenutno je spet signal bolj bogi. Če ima kdo veze na telekomu – tudi mene res zanima kaj se dogaja.
men se to na telefonu kdaj pa kdaj dogaja, problem zna bit v hardwaru torej mrežni ker je lahko preveč obremenjena, ker potlej ko telefon resetiram torej ugasnem in prižgem teh problemov ni več nekaj časa.
pri računalnikih pa zna bit problem v routerju, ker ne oddaja konstantnega signala ampak ga oddaja v valovih, potlej se ga pa vedno še malo porazgubi pa prekine povezavo.
Forum je zaprt za komentiranje.