Prekinitev zaposlitve
Koliko vas je takih, ki ste na začetku nove zaposlitve, ugotovili, da to ni to, kar ste pričakovali, kar vam je bilo predstavljeno na razgovoru? Da se dejansko niste videli v kolektivu in ste dali odpoved?
En teden sem zaposlena v podjetju in je res čisto nasprotje z obljubljenim.
nevem ali naj še malo počakam in vztrajam, ali raje iščem in grem na boljše? Skrbi me tudi kako se bodo odzvali nadrejeni
klementina238, 09.01.2022 ob 16:46
Koliko vas je takih, ki ste na začetku nove zaposlitve, ugotovili, da to ni to, kar ste pričakovali, kar vam je bilo predstavljeno na razgovoru? Da se dejansko niste videli v kolektivu in ste dali odpoved?
En teden sem zaposlena v podjetju in je res čisto nasprotje z obljubljenim.
nevem ali naj še malo počakam in vztrajam, ali raje iščem in grem na boljše? Skrbi me tudi kako se bodo odzvali nadrejeni
Meni se je enkrat to zgodilo in sem po 5. dneh dala odpoved. So me prepričeval in zasliseval kaj in kako, a se nisem dala in se danes sem vesela, da sem prav ocenila. Sefica me je se dva dni gnjavila po telefonu..predvsem jo je zanimalo kaj je bilo narobe, pa ze vrabci civkajo o tem…, seveda, clovek mora probat, da se preprica.
Meni, ze takoj prvi teden sem vedela, da to ni to – strupeni odmosi na sihtu, folk se je drl drug na drugega, noben niti pozdravil ni, ko je kdo prisel v pisarno, hodili drug mimo drugega kot da ni nic, sef se je obnasal kot da je bog i batina (ni niti dal vedeti, da si v prostoru, kaj sele da bi pozdravil/odzdravil), zaljivi komentarji itd. Zdrzala sem 6 mesecev, od tega sem bila 1 mesec na bolniski pa 14 dni na dopustu. Tudi sama sem razmisljala ce he prezgodaj da dam odpoved ipd, ampk boli te k*****, tvoje mentalno zdravje je tisockrat bolj pomembno od ene gnile sluzbe. Daj odpoved.
Forum je zaprt za komentiranje.