Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija prekinitev interneta pri amisu

prekinitev interneta pri amisu

Jutri mi pridejo priklopit trojček pri telemachu. Do sedaj sem imela vse posebej ( tel, tv, internet).Na telekomu telemach sam uredi, medtem, ki bi na amisu morala sama. Kako to poteka z amisom, da se prekine internet pri njih? Je dovolj, da jih pokličeš in rečeš s 1.5.2012, da prekineš ali je potrebno še kaj? Ne bi rada namreč imela na koncu duplih položnic. Hvala

vsak internetni ponudnik ima brezplačno številko, a je res tok težko jih poklicat in odgovor dobiš s prve roke…drugače imaš pa verjetno tudi pogodbo na kateri ti piše kako in kaj

jejejej

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Don't cry, just say "f°ck you" and smile ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺

To, da ti pridejo JUTRI namontirat trojček si vedela najbrž že lep čas, močno dvomim, da boš 25.4. poklicala in meniničtebinič skenslala Amis že s 1.5.

Punca draga to ne gre kar tako. Menda imaš sklenjeno pogodbo z njimi v kateri je točno napisano kakšni in kako dolgi so postopki odpovedi pogodbe.

bom še jaz dodala kot predhodnik: jejejejej

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close