Najdi forum

Splash Forum Arhiv Delovno pravo in zaposlitev Prekinitev delovnega razmerja.

Prekinitev delovnega razmerja.

Pozdravljeni!

Na vas se obračam s prošnjo če bi mi lahko kdo svetoval kako bi lahko v najkrajšem času prekinil delovno razmerje ki ga imam do konca tega leta. Stvar pa je v tem da delam v javni upravi in imam pogodbo za določen čas, ampak je situacija v službi iz dneva v dan bolj nevzdržna zaradi raznih podtikovanj, laži, opravljanja, vsesplošnega ritolizništva ter hinavščine in popolnoma nečloveškemu odnosu vodilnega kadra do delavca. In preprosto ne zdržim več!
Zanima me kako je z odpovednim rokom? Ter zanima me še,če so kakšne nevšečnosti pri iskanju nadalnje zaposlitve če dam odpoved v trenutni službi brez da mi poteče pogodba do konca ?

Pozdravljeni!

Odpoved pogodbe o zaposlitvi delavec lahko poda brez navedbe razloga. Gre za redno odpoved pogodbe o zaposlitvi iz strani delavca. Glede odpovednih rokov in ostalega bi potrebovali več dodatnih info, da bi vam dali konkretne odgovore.

Kontaktirajte nas na: info@legas-kranj.si in vam lahko pomagamo tako z odpovedjo in vam damo vse točne informacije v zvezi z odpovedjo pogodbe o zaposlitvi v javnem sektorju.

Lep pozdrav,

LEGAS s.p.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close