Prek proxyja na gmail ?!?
Spoštovani !
Bom zelo hvaležen morebitnemu odrešitelju.
V službi so nam blokirali malo morje reči, od pretočnih vsebin, do neprimernih vsebin, od youtube do kurbarije, pa vključno z vsemi možnimi mail serverji kaj je poznanih in ki imajo že po defaultu v url-ju besedico “mail”
No, za vse skupaj mi strašno dol visi, ampak mail pa bi le rad prečekiral in pogledal, posebej ker se v slubi nahajam več kot doma…nej vsaj eno kompenzacijo tako noter prinesem
V glavnem sem se zajebaval za prit na gmail in prek nekaterih redkih proxyjev se celo da obid naše zide in blokpage, a so redki.The Problem is…ker te prek večine gmail zazna kao da nimaš vklopljenih cookies, pa zavrne dostop. Tisti ki jim pa to uspe, pa sicer prilezejo v moj gmail, a je ta v osnovnem pogledu…brez javascripta (ki je kao ugasnjen)…in je tako full manj uporaben…(nimaš hitrih stikov, nimaš ponujanja mail naslovov, ko le te začneš tipkat, nimaš hitrih tipk itd..)
Če daš kak mail na FW, moraš pred tem it v adresar, vsakega posebej pokljukat in dat “novo”, potem ga skopirat, zapret, pa it v mail ki ga želiš in tam prilepit…te vse mine.
Zanima me torej, ali je možno, ali kdo ve in če se to tehnično sploh da, da bi obstajal kak proxy, ki bi se obnašal tudi na gmailu z javascriptom ?!?!?
Bom hvaležen za odgovore. TNX.
Forum je zaprt za komentiranje.