Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Pomoč voznikom v prometu Prejela sklep sodišča o prenehanju veljavnosti vozniškega dovoljenja, kaj zdaj?

Prejela sklep sodišča o prenehanju veljavnosti vozniškega dovoljenja, kaj zdaj?

Dobila sem 19kazenskih točk. Zanima me, če imam kakšno možnost za vložitev predloga za odložitev izvršitve prenehanja veljavnosti vozn. dovoljenja in kakšna ta možnost je? Konkretno. Kam oz na koga se lahko obrnem?
Koliko stane, če bom morala ponovno delati vozniški izpit?
Hvala za odgovore.

Pozdravljeni, če želite odlok prenehanja vozniškega dovoljenja morate v roku osmih dni oz do pravnomočnosti sklepa podati vlogo z prilogami (kontrolni zdr. pregl.) na pristojno sodišče. Mislim, da zakon dovoljuje še petnajst dni po poteku osmih. Torej triindvjset dni. Nato o okoliščinah odloča sodnik, sodne prakse še ni, poznam pa že par primerov, ki o bili uspešni. Veliko je tudi odvisno od prekršk ali prekrškov za katere ste dobili kazenske točke. Predlagam srečanje v Amtk-ju, Vodnikova 155, Lj., ker je potrebno izvedeti več za pravilno usmeritev in podajanje informacij. Pridobitev v.d. stane cca 850,00€. V to je všteto predavanje cpp, vožnja, evidenčni karton, zdr. pregled, prijavnine, takse… Odvisno kaj Vam “naložijo” na zdr. pregledu oz. zakaj ste izgubili v.d. Lep pozdrav.

****************************************** Luka V. Rupnik, vodja šole vožnje AMTK Litostrojska cesta 40a, Ljubljana 040/310-140, 01/518 13 56 http://www.prvaavtosola.si, info@as-amtk.si

Pri meni je tako, da je 2.2. zadnji dan za vložitev predloga za odložitev izvršitve prenehanja v.v.d.
Zdrv. pregled pa imam šele 6.2. Kaj sedaj?

Pozdravljeni, predlagam da ustanovi, kjer boste opravljaji pregled pojasnite okolščine in prosite za ustrezen termin. V nasprotnem se obrnite na agencijo za varnost v prometu (www.avp-rs.si) in Vam bodo verjetno predlagali drugo ustanovo. Lep pozdrav.

****************************************** Luka V. Rupnik, vodja šole vožnje AMTK Litostrojska cesta 40a, Ljubljana 040/310-140, 01/518 13 56 http://www.prvaavtosola.si, info@as-amtk.si

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close