Prejela odločbo, ki še ni pravnomočna…..
Piše pa takole: Nadomestilo preživnine se bi izplačevalo od dokončnosti te odločbe najkasneje do 15. v mesecu za tekoči mesec …Torej koliko časa se še čaka??? Napisana je bila 19.12.2007, prejela 11.01.2008 ????
Kot drugo: sklad je dolžan od preživninskega zavezanca izterjati izplačana sredstva….Le kako, če revež nič nima…mislim, da se bo sedaj počasi res v šotor ,,preselil,,….
Se mi že spet smeji, ko bo poklical po dolgih 6 mesecih, da kakšna sem…kako lahko….a ne morem malo počakati in še bi lahko naštevala…
Drugače pa lahko rečem, da sem v zelo zanimivem položaju…poročen je bil z eno, ko ni imela otrok….ostale štiri (med katerimi sem tudi sama, z eno celo skupaj delava), to videli šele pred 1 letom….pa z njim po enega otroka…
Kako se temu reče…
Prijateljica pravi, da smo direkt za na Jerry Springer show……
zakaj bi pa on dobil tako odločbo? On je ne rabi. Njegova dožnost preživljati in njegova plačila nedisciplina je bila že ugotovljena. Pravzaprav je pogoj za to, da dobiš od sklada nadomestilo.
Sklad pa bo preživnino od zavezanca izterjal ko pač bo in če bo. Da nič ima je tudi jasno, sicer izvršba ne bi bila neuspešna.
Pritožiš se lahko samo ti, on ne.
Forum je zaprt za komentiranje.