Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Preizkus navodil

Preizkus navodil

ste že kdaj napisali kakšna navodila, napotke … in jih sami tudi preizkusili ali so uporabna, smiselna?
Včasih je prav zabavno, ko vidiš, da narediš navodilo, napotek … s preveč poznavanja teme in izpustiš za druge kakšno “samoumevno” podrobnost.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Če pišeš navodila za druge, moraš izhajati iz dejstva, da pišeš za telebane:)). Torej ti ne sme uiti niti najmanjša podrobnost. V praksi se navodila vedno dopolnjujejo, pride še kaj, kar nisi predhodno predvidel. In na koncu dobiš kakšnih 10 verzij:).

Logično. Strokovnjaki ne rabijo navodil. 🙂

Da bi kdaj pisala kakšna navodila, se ne spomnim; včasih pa kaj napišem (pa ne tu na forumu 🙂 in se je že zgodilo, da potem še sama nisem vedela, kaj sem hotela povedati.:)

Nikoli ne berem navodil za uporabo, dokler ne zajebem vsega. Torej so mi navodila rešitev iz zagat, ki sem si jih sam nakopal.
Nazadnje sem “zaklenil” novega digitalca in posledično imel kakšne tri ure spoznavanja navodil.

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

pa jaz sem jih tebi že dostkrat napisal, poudaril kako in kaj, pa se jih ne držiš, mogoče bi ti moral narisati?))

Meni so najboljša takšna navodila, ki jih dobiš v roke recimo danes in so že stopila v veljavo 1.7.:).

Enkrat v osnovni šoli smo imeli to za domačo nalogo pri slovenščini. Napisat smo morali neka navodila za karkoli oziroma nekakšen potek priprave nečesa.
In meni se je zgodilo, da sem pozabila na to domačo nalogo. Pa se spomnim zjutraj, tik preden grem v šolo, na hitro poiščem en puding v kuhinji in napišem navodilo za pripravo pudinga. Najbrž mi ni treba posebej poudarjat, da je vsak moj povprečni post na forumu daljši od tiste domače naloge. Potem smo to morali v šoli prebrat. Pa me po ene par nezanimivih opisih učiteljica vsa polna upanja, da bo pri meni naletela na kakšen “zanimiv roman” pokliče, da še jaz preberem moja navodila. Jaz to čisot resno preberem v pičlih 20 sekundah, ona pa čisto ogorčena, da kaj si mislim, da tako z levo roko naredim nalogo. In jaz potem vsa pametna grem njej dokazovat, da je bila naloga, da opišemo opis priprave nečesa in da kaj jaz morem, če je priprava pudinga tako enostavna. Potem so se še sošolci zavzeli zame in nastala je prava puding revolucija. Na koncu mi ni bilo treba ponovit naloge, ker je bila itak butasta.
Drugače pa ko komu pišem navodila ali pa jih ustno razlagam, to počnem nekako tako kot da bi to razlagala petletnemu otroku. Da ja ne bo kiksov. Še narišem jim, če je treba. Se je enkrat en sodelavec začel smejat, ko sem mu nekaj razlagala. Je rekel, da mu razlagam kot ena tršica.

pa jaz sem jih tebi že dostkrat napisal, poudaril kako in kaj, pa se jih ne držiš, mogoče bi ti moral narisati?))[/quote]
pikec … zgrešil si poanto ☺ probaj na forumu Ringa-Raja ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

spremembe DDV ☺ [sup](jaz jih imam za 3 države)[/sup]

Večkrat moram službeno kam na teren, dobiš par naslovov v kakih odročnih krajih in to je to, pol pa išči. Navigacije nimam in tudi ni zanesljiva za take kraje – te pripelje na kako njivo ali pa okrog ri.t.i v žep, pa vprašam ljudi ob poti – domačine.
Vedno gledam, da ustavim tam ker je kak moški, ker od ženske dobiš navodilo: “Samo naravnost…”
Punce brez zamere ampak to vam ne gre, kljub temu, da rade govorite ne znate opisat poti, redke so, ki to znajo…. 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

pa jaz sem jih tebi že dostkrat napisal, poudaril kako in kaj, pa se jih ne držiš, mogoče bi ti moral narisati?))[/quote]
pikec … zgrešil si poanto ☺ probaj na forumu Ringa-Raja ☺[/quote]
ne meči drugih v koš kjer se ti zadržuješ))

pikec … zgrešil si poanto ☺ probaj na forumu Ringa-Raja ☺[/quote]
ne meči drugih v koš kjer se ti zadržuješ))[/quote]
kolk si ti načitan [sub](nadrkan)[/sub] … lubčka ☺

ne meči drugih v koš kjer se ti zadržuješ))[/quote]
kolk si ti načitan [sub](nadrkan)[/sub] … lubčka ☺[/quote]
kok si pa ti občutljiv….one & only Jeremija:)
ps.
zakaj si tak občutljivček? premalo ljubezni v ranem otroštvu?

kolk si ti načitan [sub](nadrkan)[/sub] … lubčka ☺[/quote]
kok si pa ti občutljiv….one & only Jeremija:)
ps.
zakaj si tak občutljivček? premalo ljubezni v ranem otroštvu?[/quote]
a ni običajno, da vsak svoje frustracije zliva na druge ☺ … in ne, zaradi pomanjkanj se mi ne smiliš ☺

pa eno focko po ritki

kar je običajno zate …absolutno ni običajno zame….ti pa se le fockaj po riti..če ti je to fetiš))

NM&X6 a vidva to pišeta kaka navodila, ker nam ni več nič jasno? :/

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

in zakaj si prisvajaš moje focke?? so jasno odvojene od komentarja tebi ☺

prijazno jih usmerjam tja kjer so zares potrebne…nič si jih ne prisvajam…še rade volje ti jih naloži kaka katjenka ki je bolj sadistične nravi

Toliko ste se zatopili v tole kazanje perja.. da niste opazili kako punce želijo prispevat kaj konstruktivnega v tole temo.
Sicer pa .. kjer se prepirata dva.. ali trije v tem primeru… “en” dobiček ima 🙂

A nima tudi tale forum neka navodila,… nekje,…. hm

Eh, vprašaj se raje, zakaj vedno naletiš samo na take. 😉 Mogoče te namerno usmerjajo naravnost. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Tisti seksi ženski glas na gps navigaciji zna to kar dobro. Samo kaj ko ste nekateri moški tako trmasti, da niti tej ženski ne zaupate, pa vi potem kar nekaj po svoje po nekih “bližnjicah”…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close