Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika prehransko dopolnilo za nohte

prehransko dopolnilo za nohte

zanima me če kdo ve oz.kaj naj si kupim kot prehransko sopolnila za zdrave nohte,kase in kožo?
pa po možnosti da je bio(brez vseh konzervansov in dodatkov,ker namreč sem vegeterjanka in se prehranjujem z zdravo prehrano.)hvala.

Lep pozdrav Jasmina!

Za najbolj kompletno nego in hranilo za kožo, nohte in lase priporočam prehransko dopolnilo MSM. To je metil-sulfonil-metan, preprosta oblika žvepla, ki jo lahko uporabljaš na več načinov. Prah lahko vmešaš direktno v vodo ali sok ter spiješ, v kolikor okus ne ustreza (rahlo grenak okus, kot tonik) so na voljo tudi kapsule. MSM spodbuja tvorbo kolagena in krepčilo za vse zgoraj omenjene težave.
MSM je izvleček bora in tako ustreza tudi veganom. Pripomore tudi k pH balansiranju telesa.

Prah MSM lahko tudi direktno vmešaš v kreme in losjone in naneseš na kožo. Smotrna uporaba bo dolgoročno tudi prihranila kako gubico in preprečila ali omilila delo zoba časa na koži 🙂

Prehransko dopolnilo MSM v obliki prahu in kapsul je na voljo v lekarnah, specializiranih prodajalnah ter Sanolaborjih.

Hvala za odgovor,sem jih namreč že začela jesti…:)se to me zanima kaj pa goji jagode,je pametno kombinirati s MSM-jem?
Odločam se tudi za Goji jagode,poleg MSM-ja uživam tudi Chia semena.

Z uživanjem MSMja in Chia semen boste že dodobra pokrili vse skupine mineralov in vitaminov za nohte, kožo in lase.
Goji jagode so lahko le še pikica na i 🙂
Največ kar lahko storite je pestra ter raznolika prehrana.
Pa sporočite učinke po opravljenem tretmaju 🙂

Lep dan želim,

Lucija ŠG

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close