Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Prehrana v Nemčiji!!

Prehrana v Nemčiji!!

Pozdravljeni vsi na forumu!!
Zanima me, če je kdo izmed vas živel kdaj v Nemčiji, ali pa živi tam sedaj????
Potrebujem namreč informacije za seminarsko nalogo in sicer je moja tema hrana v Nemčiji. Zelo bi mi pomagali, če imate izkušnje s tem, v katerem delu Nemčije je kaj razširjeno, kaj so specialitete v posameznih nemških regijah in kakšne so razlike pi hrani med Nemčijo in Slovenijo. Pripomogli bi mi prav z vsako informacijo.
Hvala vnaprej in veliko lepih, srečnih dni.

Pozdrav Mateja

Žijo!

Jaz sem bila v Nemčiji le en teden. Lahko ti rečem, da je hrana v Nemčiji obupna. Še pizza ni bila nič podobna pizzi. Groza!!!! Stanovala pa sem pri prijatelju, ki živi v Nemčiji in vse kar si lahko našel v njegovem hladilniku so pripravljene hrane, ki jo na hitro pogreješ v pečici. On dela do petih popoldne in nima časa za kuhanje, zato si pomaga s temi stvarmi. Veliko pa hrano naroča po telefonu.
Pri drugemu prijatelju v Nemčiji nisem odkrila nič drugega kot prej. Pripravljena hrana ali McDonald’s.
S tem ti najbrž nisem kaj dosti pomagala. Upam, da boš našla ustreznejše informacije kje drugje.
Srečno!

Vse kar vem je, da solate (zelene) sladkajo… Bljek!

Hvala Jessy in mishiki!!!

Hvala vama za odgovore, ki mi vsaj malo pomagajo. Hvala in lep dan.
Pozdrav Mateja

js sem bla 14 dni na bavarskem, katastrofa… Edino mleko pijejo posneto,drugače imajo v hladilniku same pakirane narezane salame-roza barve, pa govejih zrezkov ogromno pojejo, mikrovalovka nonstop laufa… Solato, ki ostane od kosila pojejo zvečer ali pa naslednji dan, bljak… Mislim, da imamo Slovenci veliko boljše prehrambene navade…bistveno manj fast fooda

js sem bla 14 dni na bavarskem, katastrofa… Edino mleko pijejo posneto,drugače imajo v hladilniku same pakirane narezane salame-roza barve, pa govejih zrezkov ogromno pojejo, mikrovalovka nonstop laufa… Solato, ki ostane od kosila pojejo zvečer ali pa naslednji dan, bljak… Mislim, da imamo Slovenci veliko boljše prehrambene navade…bistveno manj fast fooda

Ja…..to pa cisto zares drzi…… V hladilniku mojega prijatelja so bile same rdece salame, pa ogromno cesna pojejo….. Sircki, katere jejo, so tudi polhni cesna ali pa kaksnih drugih zelisc! …..sem komaj cakala, da sem sla domov, na domaco juho…..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close