Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Prehrana glede na tip krvne skupine

Prehrana glede na tip krvne skupine

Pozdravljeni,
zanima me prehrana glede na tip krvne skupine. A ima kdo od vas kakšne izkušnje ali podatek na to temo? Je smiselna, ucinkovita?

Lp, Maja

Če imaš tip krvne skupine A ali B, si lahko nekaj podatkov prebereš na forumu, zdi se mi srednja leta, najlepša leta.

Lala

Hm meni je kar neverjetno, saj je tako kot pise..tudi pase mitaka hrana, razen mesa seveda…tako da ne jem take hrane, ker je to primerno za mojo krvno skupino, ampak zato, ker mi pase…

Hvala za odgovor.
Lepo je vedeti, da dejansko nekomu pomaga. Meni so ta tip prehrane priporocali zaradi problemov s kozo, zato sem sklenila poiskusit.
Sem tudi izvedela, da obstaja knjiga 4 krvne skupine… komaj cakam, da jo dobim v roke.

Lp, Maja

Hvala, ceprav nobena ni moja skupina, sem z veseljem pobrskala za podatki.
Lp, Maja

Živjo!

Mene pa zanima kje se zve, kakšno krvno skupino imaš. A je to možno samo tako, da greš k zdravniku?

Hvala za odgovor

Pozdravljeni,
tudi sama sem tako rekoc sele v postopku, da zvem svoj tip krvne skupine. Moram reci, da ni ravno enostavno. Uradno delajo to (v Mariboru) samo na transfuzijskem oddelku. Kako se pride do tja po uradni poti ne vem.
Ker sem se pa pri osebnemu zdravniku dogovorila za temeljit pregled, sem poprosila se za to. Napotnico sem dobila, ampak zraven komentar, da bo videl, ali bodo sploh poslali tudi te rezultate.
Druga moznost pa je bila, da mi posljejo kri na preiskavo preko samoplacniske ambulante (preko sestre – znanke, uradno se s tem ne ukvarjajo).

No, to so moje izkusnje, bomo videli..

Lp, Maja

Ja ali pa ce pogledas v izpiske ob rojstvu, mama jih sigurno ima, tam gotovo pise, pa svojo osebno zdravnico uprasaj-to ni nobena skrivnost

Pa če si krvodajalec ti tudi povejo krvno skupino.

lp
Pepa

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close