Prehlajena prijateljica prišla na skupno kosilo
Koliko prehladov smo že dali skozi, hodili bolani delat, kašljali, smrkali, si brisali nos, težko dihali, imeli vneto grlo, pili aspirine, lekadole, celo antibiotike smo včasih dobili pri zdravniku! Nihče nas ni poslal na bolovanje, napol mrtvi smo hodili delat!
Časi so se spremenili. Grozno je, če si prehlajen. Vsi se te izogibajo hujše, kot da si gobav, pa čeprav si negativen in nimaš kovida.
lunca zadnji krajec, 10.01.2022 ob 20:59
Koliko prehladov smo že dali skozi, hodili bolani delat, kašljali, smrkali, si brisali nos, težko dihali, imeli vneto grlo, pili aspirine, lekadole, celo antibiotike smo včasih dobili pri zdravniku! Nihče nas ni poslal na bolovanje, napol mrtvi smo hodili delat!
Časi so se spremenili. Grozno je, če si prehlajen. Vsi se te izogibajo hujše, kot da si gobav, pa čeprav si negativen in nimaš kovida.
Zakaj te mora pa nekdo poslat na bolniško? A ne znaš sama zdravniku povedat, da si bolna in rabiš bolniško?
Joža Špicelj, 10.01.2022 ob 14:51
Sem šel včeraj skozi mesto, pa je tam neki tip kar sredi ulice zakašljal. Takoj sem poklical policijo, da preverijo tega uzurpatorja. Sta marica in rešilec pripeljala v petih minutah, so mu jih najprej malo z gumištrudlom naložili,potem pa odpeljali. Sem posnel s telefonom, tule je posnetek:
Legendaren film, pa tudi kultni prizor… Prav slišim njegov kruleči krik ?
bolno do amena, 10.01.2022 ob 15:00
Prehlajena, 10.01.2022 ob 14:33
Na vsake pol leta se dobimo s prijateljicami in gremo v gostilno na kosilo. Prejšnji teden je ena izmed njih prišla na kosilo čisto prehlajena! Ni odpovedala, ni vnaprej povedala, se je pojavila z robci v rokah in smrkajoča! Ostalim je bilo vidno nelagodno in nobena ni želela sedeti nasproti nje. Če bi prej vedele bi sigurno odpovedale kosilo.
Neodgovorno ravnanje!
Kako bolan moraš biti, da prideš prehlajen na skupno kosilo? Jaz bi jo prijavila na inšpekcijo, poklicala policijo in jo izločila iz družbe.
kdo je tu bolan zdej bi se dalo debatirati
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Avtorica, moje alergije so fantastične. Spomladi ter jeseni mi živež narave žuga in “jokam, smrkam in hripam”, pozimi hladni zrak, ko stopim ven in “cmeram in hripam” iz vseh lukenj. To ne pomeni, da sem prehlajena. Z vsem lukenj mi pa curi, na cca 500 do 700 m. Ene tri robce vsaj ponucam. Očitno niti ne poznaš ljudi, zato ti priporočam, da jih pač ne vabiš v svoj krog. Predno jih osiraš po forumih. Za boljšo osršenost ljudi. Cepiti bi morali tudi proti takim temperamentom, kot sršenje, ki se pojavljajo v publikah. Vse je covid ane. Groza, sprani možgani.
Senza736, 10.01.2022 ob 14:36
Moja mama je tudi zadnjič prišla pa nekaj smrkala… Ampak je šla prej na PCR test in si upala priti šele takrat, ko je izvedela, da je negativna na kovid. Nalezel se ni nihče.
ko smo tvoj mamo jebali v grlo in je dobila seme spolnih partnerjev se pa nis spraševala po kovidu, prasica nemarna
Verjetno cepljena (zato, da lahko hodi okoli brez testa). Tisti, ki smo odgovorni se ob znakih, ki so skupni tako Covidu kot kaki gripi ali prehladu testiramo preden kam gremo, pa če smo cepljeni ali ne. Mi je ljubše porabiti tistih 15 minut in naredit test kot pa da se kasneje izkaže, da imam Covid in so znaki blagi ker sem pač cepljena in potem okužbo širim okoli, tisti, ki jih nalezem pa še naprej širijo virus in smo potem spet na začetku in moramo biti vsi doma. ??♀️
Forum je zaprt za komentiranje.