Prehiter izliv
Svetujem, da te boža po prsih in s tem zadržuje tvoj izliv. Sem jih že nekaj tko ozdravila. Zdej pa lohk zdržijo tud 15 min. Vmes ga nežno poriva not in njo dobr v pički segrej, da bo vroča in ko bi njej začelo prihajat, začni stopnjevati in ko bo ona že v krčih nabijej do fula. Obema hkrati mora priti. To je umetnost sexa.
Če ti bo ratalo, sporoči. Drugače pridi.
Jaz vem ☝️, 10.04.2023 ob 19:05
ena štajerka, 10.04.2023 ob 19:00
Ha, ha, tale Kura pa je trčena do amena.
Nikoli nismo buč nastavljali tako kot on trdi. Ne na Štajerskem. Mogoče je to on počel v LJ. Mi na Štajerskem pa ne pa smo imeli buče.
To je sedaj moderno med mestnimi, ko se gredo noč čarovnic. Pa hodijo potem na podeželje fehtarit buče.
Ste pa po hosti z oficirjem iskali čokoladna jajca, ki jih je velikonočni zajec skril po grmovju.☝️ Oficir JNA poln prekrasnih svetlečih našitkov je prišel v solo in ste sli z njim v gozd iskat čokoladna jakca. Polno jih je bilo. Če kura tako pravi, nikar ne zanikaj.☝️?
Kokoši???????, 10.04.2023 ob 19:07
Vem prasica neumna, seveda se antropologi in strokovnjaki iz muzejov novejše zgodovine motijo. Ker kot si opazila smo določene članke omenjali. Kaj pa si ti po izobrazbi? Antropologionja? Delaš v muzeju?
Ali pa si le ena zabita primitivna prasica, ki je sem prišla pametovati?
Kokoši???????, 10.04.2023 ob 19:11
Jaz vem ☝️, 10.04.2023 ob 18:56
Kokoši???????, 10.04.2023 ob 18:37
Jaz vem☝️, 10.04.2023 ob 18:24
Skušam razvozlat kura pa mi ne rata. Ubogi si tako na umu in v življenju kura, ko nimaš čisto nič, da verjetno nihče drug ni na monu tako ubogi kot ti. Blodnje, fantazije, izmišljotine. ki jih izlivaš na mon negativno vplivajo nate, ker te jezi, ko se ti uporabniki smejijo. In z vso ihto zmerjaš vse počez. Pa kljub temu ne zapustiš mona niti za minuto, kaj šele da bi vsaj kdaj odnehal.
Kaka bolezen to mora bit? Kako stanje? Zgolj zaostalost to ni, ki je več kot vidna pri tebi.
Žal je vse gor kopirano iz Wikipedie in od strokovnjakinje. Saj tudi sam vem ogroimno o teh stvareh, toda ne bi bilo relevantno, če bi tu po svoje vas izobraževal o temu. Zato sem raje kopiral iz Wikipedie in od strokovnjakinje. Če pa so to zate zaostasle blodnje, fantazije in izmišljotine, katerim se smejiš pa se vprašaj o svojem psihičnem zdravju.
Itak. Admiral Branko Mamula je osebno švercal čokoladna jajca in jih delil oficirjem.☝️? Ampak ti res verjameš, da je resnica vse kar si izmisliš. To ni neka enostavna in lahka bolezen.
Da ne govorimo o temu, da sem te parkrat vprašal ali ti naj povem ime slaščičarne, ki je že v 50ih letih izdelovala čokoladna jajčka. In si se potuhnil strahopetec in bluzil nekaj tretjega.
ena štajerka, 10.04.2023 ob 19:11
Ha, ha, pri nas srbska vojna lica niso bila priljubljena. Nismo bili mi navdušeni nad srbsko komando v Sloveniji.
Smo pa imeli čokoladne zajce pa jajce iz Avstrije, to pa.
Ja, pa kure smo tudi imeli, samo take koristne.
Mi na podeželju nismo tako kot LJčani, se nismo klanjali srbskim oficirjem. Pri nas je vladala slovenska beseda pa harmonika pa Avseniki… 🙂
Dariana316, 10.04.2023 ob 19:15
Kokoši???????, 10.04.2023 ob 18:14
Hobiji ubogih na umu, 10.04.2023 ob 17:16
Dolgočasen si, 10.04.2023 ob 17:06
Dolgočasen si, 10.04.2023 ob 17:02
Kokoši???????, 10.04.2023 ob 16:49
torej napisala si:
“Pa kdo jih je nastavljal 31.10.? To so samo tvoje blodnje.”
DOKAZI PA PRAVIJO:
“Na zadnji dan oktobra, na večer pred vsemi svetimi, so predvsem otroci, seveda ob pomoči starejših, izrezljali bučo, dali vanjo svečko in to postavili na vidno mesto pred vhod ali na ograjo.”
TOREJ TUKAJ SE PRVIČ IZKAŽEŠ KOT DEBIL. Kot praznoglava budala z zelo nizkoim IQ.
napisala si:
“ki nimajo povezave z nočjo čarovnic.”
Lej saj razumem, da si neizobražena kmetavzarka IN NE ZNAŠ NITI ANGLEŠKO!
No pa ti bom jaz zdaj povedal; “HALOWEEN” ni “ČAROVNICA” niti “NOČ” v angleščini.
“WITCH” je “ČAROVNICA” v angleščini.
Morda ZAOSTALA kje vidiš to besedo???
Na boš dobila zdaj razlago kaj HALOWEEN pomeni:
“Halloween or Hallowe’en (less commonly known as Allhalloween, All Hallows’ Eve, or All Saints’ Eve) is a celebration observed in many countries on 31 October, the eve of the Western Christian feast of All Saints’ Day.”
A veš kaj to zgoraj pomeni ALL SAINTS DAY??????
Pomeni to kar je strokovnjakinja rekla:
“Na zadnji dan oktobra, na večer pred vsemi svetimi, so predvsem otroci, seveda ob pomoči starejših, izrezljali bučo, dali vanjo svečko in to postavili na vidno mesto pred vhod ali na ograjo.”
Torej pred VEČEROM VSEH SVETIH / ALL SAINTS DAY( predvečer All Saints’ Eve HALOWEEN)!!!!
In na te točki, DRUGIČ IZPADEŠ DEBILNA KI NA RAMENIH NOSI ENO NAJBOLJ ZABITIH BETIC NA SVETU.
Še česa zdaj ZAOSTALA DEBILNA ne šteka?
Boš spet neki najdla ne? Ker tako je z vami DEBILI a ne?
Majo prav, ko pravijo, da z inteligentnim človekom težko zmagaš v debati, medtem ko z DEBILOM pa je NEMOGOČE zmagati v debati.
No kdo je zdaj DEBIL tukaj, ki ima smrdečo brozgo v glavi namesto možganov???
In avtorice raziskave zaključuje
Pri tem je dodala, da gre za posamezne primere, ki nimajo povezave z nočjo čarovnic.
Torej ne za splošno navado, ampak samo za posamezne primere.
Pa še to
Običaj je predvsem povezan s keltskim verovanjem, kjer je veljal 1. november za začetek novega leta. Tedaj so verjeli, da na predvečer tega prehoda pridejo na zemljo mrtvi, duhovi ter čarovnice.
Brezveze zapravljaš čas in iščeš članke v celoti. Namerno ni dal linka. Podobne stvari dela že leta.
Kokši je trol, njegov edini namen na tem forumu je da se dela norca iz ljudi ki ga vzamejo resno.
Medtem pa sam živi v plesnijiv, neogrevani luknji in leta 2023 bojda nima niti pametnega telefona niti kamere, tako da ne mora pokazati slike.
Važno pa da ima MON ?
Ma kaj ti ni jasno DEBIL! Skopiral sem ji najvažnejše s članka, da se ZAOSTALA ne bi zmedla, ampak ona je šla iskati članek, da se je ZARES ZMNEDLA in potem začela sem kopirati nebistvene stvari, ki nimajo veze. To da se gre za posamezne primere. Pa da nimajo veze z nočjo čarovnic jo je čisto iz tira vrglo, ker se je strokovnjakinja tako nespretno izrazila.
Potem pa sama napiše:
“Tedaj so verjeli, da na predvečer tega prehoda pridejo na zemljo mrtvi, duhovi ter čarovnice.”
Pa to je čist DEBILNO.
To kar nekaj blodi u tri dni. Brez vsake logike in popolnoma nesposobna koristnega konstruktivnega pogovora.
Pa tok da človeku kri v glavo stopi in jo ozmerja.
Ker ker normalen človek pa bi lahko tako BUDALO v živlenju prenašal?
Verjetno že ko gobec odpre jo vsi hočejo zadaviti. Mora biti ta NEDOFUKANA ZAVOŽENKA res osamljena. Ker le popoln butelj bi se lahko ukvarjal s tako NEPRIJETNIM izmečkom kot je ona.
Bistveno je, da se gre za isti izvor vsega. Za običaj iz davnih časov, ki se je razširil po vsemu svetu in dobil drugačne oblike.
Dolgočasen si, 10.04.2023 ob 19:30
Kokoši???????, 10.04.2023 ob 18:49
“Dolgočasen si”,
a si končno dojela BREZPREDMETNOST svojega bluzenja, ki nima da si zaprla svoj neumen gobec preden bi nabruhala druge nesmisle?
In potem še praviš, da si zgolj DVA dneva pišeš z menoj. Jah ali imaš MOŽGANSKO POŠKODBO, da si pozabila kako sva se že zapletla ali pa lažeš.
In veš zakaj tako mislim? Enostavno zato, ker se zdi nemogoče, da bi bila na temu forumu ŠE ENA TAKO ZABITA OSEBA KOT SI TI. NEMOGOČE.
Ker imam tak dialog, kot ga imam s teboj sem imel že velikokrat. In vedno sem si mislil, da se zdi neverjetno, da obstaja tako debilna in zaostala oseba kot si ti.
Ker enostavno tako zaostalo imbecilno osebo kot si ti težko najdeš. LEPOREČNICA prepoznavam te kot glavno zlo tega foruma.
Tok debilnih kot si ti ni.
Ti si sranje od človejka, ti si poosebljena PRITLEHNOST in POTUHNJENOST.
GNUS v človeški podobi, ki se kot klop ali pijavka prisesa na ljudi in jim jemlje energijo s svojo debilnostjo.
Starejši moški se v svojem avtu vozi domov iz službe…
… ko ga po telefonu pokliče zaskrbljena žena. »Srček,« mu reče zaskrbljena. »Bodi previden! Ravnokar sem slišala novico, da neki norec na avtocesti vozi v nasprotno smer.« »V resnici je še huje!« ji odgovori mož. »Na stotine jih je!«
Kokoši???????, 10.04.2023 ob 19:32
In kako ji naj to razložim? Saj budala avtistična ni zmožna dojemati. Kar nekaj bluzi “ni imelo povezave z nočjo čarovnic” pa “za 31-setega tega nikoli ni bilo” pa je potem kuzla neinteligentna počena v betico tiho, ko se ji dokaže nasprotno. Pol pa kar naenkra nalepi nekaj z interneta, opis kakšen je izvor praznika. Pa kaj BUDALI čoravi ni jasno, eni vse te stvari že vemo. Kva se kar naekrat pametno dela, če pa vsa debilna prej ni vedela ničesar?
ena štajerka, 10.04.2023 ob 19:45
Ha, ha, ko ena ljubljanska kura pametuje nam Štajercem kako je bilo oz. je na Štajerskem. Ena kura, ki je oboževala srbske oficirje in z njimi jajce iskala. Eno ubogo zmene iz plesnive, mrzle ljubljanske luknje. Pa to zmene niti ni bilo na Štajerskem, ampak zdaj nam bo pa pametoval kako imamo mi na Štajerskem.
Kokoši???????, 10.04.2023 ob 20:30
Napišimo še nekaj o eni, itak je stalno gor, bo že vedela.
Punca iz bolj ko ne revnega okolja. Ni ji bilo lahko. Oče pijanc, a ga je vseeno imela rada in ga imela za poštenega. Mama je bila že hujša, nevrotičarka, kar je vplivalo na njo, da je ob taki mami odrasla z določeno nesamozavestjo in neprepričanostjo vase, brat je seveda ob taki mami postal pederčina, nevrotik kot mnogi pedri.
Kera BEDNA družina.
Zdaj me pa zanima ali je brat še živ, ali pa se je že fental?
Ker glede na to kaka prasica ga je povrgla in kakšen gnoj ima za sestro bi rad vedel ali je še živ?
Stara sta že krepnla? Je vsaj dolgočasna mat še živa?
Napišimo še nekaj o eni, itak je stalno gor, bo že vedela.
Punca iz bolj ko ne revnega okolja. Ni ji bilo lahko. Oče pijanc, a ga je vseeno imela rada in ga imela za poštenega. Mama je bila že hujša, nevrotičarka, kar je vplivalo na njo, da je ob taki mami odrasla z določeno nesamozavestjo in neprepričanostjo vase, brat je seveda ob taki mami postal pederčina, nevrotik kot mnogi pedri.
Kera BEDNA družina.
Zdaj me pa zanima ali je brat še živ, ali pa se je že fental?
Ker glede na to kaka prasica ga je povrgla in kakšen gnoj ima za sestro bi rad vedel ali je še živ?
Stara sta že krepnla? Je vsaj dolgočasna mat še živa?
Kokoši???????, 10.04.2023 ob 20:02
“ena štajerka”,
Ma kje sem ti omenjal ŠTAJERSKO fuknjeka zmedena????
Edino ti prizadeta kuzletina si ŠTAJERSKO ven privlekla, potem jo pa meni porivaš, da ti pametujem kako je bilo na ŠTAJERSKEM.
Pa PRASICA ZABITA MOTENA jaz ti ŠTAJERSKE sploh omenjal nisem ti imbecilna avtistična glupača zmedena.
ena štajerka, 10.04.2023 ob 20:41
SV Slo je Štajerska plus Prekmurje, ampak za ljubljansko kuro je to seveda višja znanonost. On, ki se je ponujal srbskim oficirjem, res ne dojame tega.
Hudič to, ko potem kleni slovenski moški naženejo te srbske oficrije, ki jih kura tako časti. Je pa, žal, LJ spet polna teh njegovih srbskih oficirčkov.
nova moda, 10.04.2023 ob 20:49
Tole z bučami 31.10. je nova, blesava moda.
Tega pred leti niso nikjer po Slo počeli. Mogoče v kaki LJ, tam se najdejo razni kurji dreki.
Pa samo kurji drek ve za ta običaj. Drugi pa ne.
Grozna novica, 10.04.2023 ob 20:07
Kokoši???????, 10.04.2023 ob 19:41
“Dolgočasen si”,
Lej DEBILNA BUDALA, ki si to šalo si slabo zapomnila iz IDESIJEVE teme, ker ti tvoji možgani, ki so za en kurac slabo delujejo. Pa kaj ti ne vidiš, da sem ti iz WIKIPEDIE kopiral, da sem ti nalepil kaj je strokovnjakinja iz muzeja povedala????????
Ti si še pred tem trdila, da se ni nikoli izrezovalo buč za 31 oktober (ne kot posameznike, ne prekmurje ne noben)!
Vsa stroka od antropologije pa vse do podatkov ki jih je na internetu nekaj pa trdijo drugače.
TOREJ SI TI TA VOZNIK. (poglej kaj si trdila zgoraj)
TOREJ SI TI TA VOZNIK.
TOREJ SI TI TA VOZNIK.
TOREJ SI TI TA VOZNIK.
še enkrat:
Vsa stroka od antropologije pa vse do podatkov ki jih je na internetu nekaj pa trdijo drugače kot ti.
pa še enkrat:
Vsa stroka od antropologije pa vse do podatkov ki jih je na internetu nekaj pa trdijo drugače kot ti.
Kdo je zdaj tukaj, ki ima prav in kdo je tukaj DEBIL Z POČENO BETICO FUKNJENO IN DEBILNO DO KONCA???????
Po dejstvih sodeč, se da sklepati, da si ti ta budala, mar ne?
-
Lines up toys or other objects and gets upset when order is changed
Repeats words or phrases over and over (called echolalia)
Plays with toys the same way every time
Is focused on parts of objects (for example, wheels)
Gets upset by minor changes
Has obsessive interests
Must follow certain routines
Flaps hands, rocks body, or spins self in circles
Has unusual reactions to the way things sound, smell, taste, look, or feel
Kokoši???????, 10.04.2023 ob 20:53
“ENA ŠTAJERKA”,
ja nikoli ni to obstajalo v PREKMURJU. Ampak še muzeji pravijo drugače.
.https://sobotainfo.com/novica/kultura/tudi-v-prekmurju-imamo-tradicijo-izrezovanja-buc/517841
No ti prasica, ti kuzletina zabita, zdaj vsaj vidiš kakšen nekredibiln debil zaostali si. Toliko o temu, da se nikoli ni tega delalo. Zdaj vsaj veš da si neumna. Počena ničvredna kretenska betica, ki nima pojma o pojmu. Zgoraj imaš dokaz za to!!!
ena štajerka, 10.04.2023 ob 20:56
Kura, tebi se vidi, da nisi bil ne na Štajerskem, ne v Prekmurju. Še manj v kakem muzeju.
Si pač ubogi revček, zaprt v plesni v LJ. Pa poduči se kaj je SV Slovenija.
tale kurji, 10.04.2023 ob 21:01
Tale kurji drek še sedaj ni povedal kaj je bil tisti njegov oficir, musliman ali pravoslavc? Ali pa mogoče kar njegov sonarodnjak, šipter?
Kokoši???????, 10.04.2023 ob 21:07
Aha torej je to lažen članek???
tudi-v-prekmurju-imamo-tradicijo-izrezovanja-buc
Lažen MUZEJ v članku, in strokovnakinja v muzeju je PREVARANTKA?
Forum je zaprt za komentiranje.