prehit mu pride
S možem sva skupi že 20 let in ko se spraviva sexat mu takoj pride. To je za znoret. Kaj naj stori, da temu ne bo tako? Sem mu že predlagala (ko mu pride) naj počaka pol ure potem ponovna akcija. Malo morgen, ga pa boli. Se še ni zgodilo, da bi lahko neprestano sexal 30 sekund. Ali bi pomagale kakšne tablete, res si želim enga konkretnega sexa.
živjo
lahko ti pomagam ,da se malo naučiš z pogovorom in stikom z menoj, problem je rešljiv .obstaja tudi naprava ki podaljša erekcijo.lahko se nekje diskretno dobiva in z praktičnim prikazom se boš naučila pomagati možu.seveda ne govori niti možu ,niti komurkoli ,saj bi imela potem težave.diskretno se dobiva ali pri meni ali v Celju in tvoj problem bova rešila.lahko si brez skrbi,sem diskreten in pošten.piši na mail:slavo350@hotmail.com
lp.-ne čakaj in ne muči se z moralo,veliko lažje ti bo,ko boš rešila to.a pričakuješ da ti bo nekdo napisal recept in boš kar rešila težavo,dolgo več let?
tudi na roke ali pa oralno mu glih tak takoj pride? Si kdaj giminastiko ali kaj podobnega počela?
Jaz sem imel eno z zelo ozko in mišičasto vagino in je bil podoben problem, pri drugi in pri večini pa je bil 15 do 25minut standard. Kaj pa vem kake kombinacije vse smo. Pa ko sem ta drugo nehal ljubiti, pa se je vse raztegnilo na uro do dve – to je pa bilo emocijskega vpliva, sem se kar zgrozil sam nad seboj!
Pri tretji pa je bilo tako, da mi sploh ni prišlo, je bila “ohlapna” pa mazanje ji je ekstra delalo in ni bilo filinga. Skratka enkrat sva probala, drugič bi bilo totalno brez veze.
Morda pa nebi bil taki greh še s kom drugim probati, boš prec videla na čem si, če še bo tam ekspresno, je možno, da je tvoja ožemalka ekstra tesna, kar je možno, sploh če moža boli večkratmed in po odnosu. POtem bi morala kakega manjšega oz. tanjšega poiskati, bo več šans za podaljšani timing.
Forum je zaprt za komentiranje.