Pregorelost in odpoved iz strani delodajalca
Trenutno sem v delovnem razmerju za nedolocen cas. Pred kratkim sem pregorela in sem bila nekaj casa na bolniski, ko sem se vrnila na delovno mesto sem dozivela mobing iz strani nadrejenih: stalne kritike na racun mojega dela, degradacija ces saj ni sposobna, sibka, ogovarjanje in podobne reci. To je vodilo do se hujsega stresa, stresa nisem vec prenasala, delala sem samo 8 ur dnevno, zaradi tega poslusala raznorazne ocitke. Tonila sem globlje in globlje, moje delo je trpelo in pripeljajo do tega, da mi delodajalec daje odpoved zaradi moje nezavzetosti. Sedaj pa se nahajam v situaciji, da si zaradi pregorelosti ne morem najti drugega delovnega mesta. Nisem se nicesar podpisala saj iscem nasvete kaj bi lahko storila v taksni situaciji, saj ne vem kdaj bom zopet sposobna delati, je pa dejstvo da sem pregorela zaradi tega delavnovega mesta iz katerega me sedaj zaradi tega mecejo ven. Prosim za nasvete!
Še najboljš, če dobiš odpoved iz poslovnega razloga ali pa iz razloga nesposobnosti, pač dobiš odpravino, greš na zavod, prejemaš nadomestilo, se spočiješ in potem poiščeš drugo službo.
Če te pa vn vržejo iz krivdnega razloga, jih pa tožiš in se obenem pri kakem znancu zaposliš za 1 mesec, tako da potem dobiš nadomestilo na zavodu…
Forum je zaprt za komentiranje.