pregled pri dr. , če si prijavljen v tujini, tu začasno
Če izpolnjuješ pogoje Zakona o zdravstvenem varstvu in zdravstvenem zavarovanju, se lahko prijaviš v obvezno zdrav. zavarovanje v Slo. in če želiš še dodatno zdrav. zavarovanje, tako da nisi samoplačnik. Ne vem, kakšen je tvoj status, kaj počneš v Slo. V kolikor nisi upravičen do prijave v obvezno zdrav. zav., lahko pri komercialni zavarovalnici skleneš zavarovanje, ki je skoraj v enakem obsegu.
Seba odakr Calipso s tabo kavo pije tudi piše ne več….
Kakšen kofe pa ti to kuhaš? :))))[/quote]
On nič se ni pritoževala zadnjič :)[/quote]Ma ne vem…. samo razmišljam kaj se dogaja s puncami potem, ko jih ti povabiš na kavo.
Nobena se več ne oglasi na mon…. :)))
Seba to ni več smešno…..ccccc
On nič se ni pritoževala zadnjič :)[/quote]Ma ne vem…. samo razmišljam kaj se dogaja s puncami potem, ko jih ti povabiš na kavo.
Seba to ni več smešno…..ccccc[/quote]Pa kaj ,On ti bi vse frej punce spelu tem mladim fantom? Ma si jim folš pri tolikih letih si še zmerom en mali otrok :(((((
Ma ne vem…. samo razmišljam kaj se dogaja s puncami potem, ko jih ti povabiš na kavo.
Seba to ni več smešno…..ccccc[/quote]Pa kaj ,On ti bi vse frej punce spelu tem mladim fantom? Ma si jim folš pri tolikih letih si še zmerom en mali otrok :((((([/quote]Kje pa!
Jaz jih nikamor ne vozim, Seba to počne in pol se nobena več ne vrne…. Mal me vseeno skrbi, da jih kam ne zapira, da ni kaki fritzl.… 😉
Ja zakaj te pa to tolk skrbi za te mlade punce?Baje, da si te že nekaj časa oddan pa še zmerom toliko stikaš po frej puncah, kaj to pomeni ti tvoja ni več všeč.Najbrž bo to ali kaj sam razjasni!!Jaz te že nebi imela za moža!!!!!!![/quote] 😀 Jaz tudi tebe ne za ženo, ker če se tako slabo pogovarjaš kakor tu pišeš bi se midva bolj slabo razumela…. 🙂
Mi je pa vseeno všeč, da si razmišljala o tem, kako bi bilo, če bi bila moja žena….. 😉
Ja zakaj te pa to tolk skrbi za te mlade punce?Baje, da si te že nekaj časa oddan pa še zmerom toliko stikaš po frej puncah, kaj to pomeni ti tvoja ni več všeč.Najbrž bo to ali kaj sam razjasni!!Jaz te že nebi imela za moža!!!!!!![/quote] 😀 Jaz tudi tebe ne za ženo, ker če se tako slabo pogovarjaš kakor tu pišeš bi se midva bolj slabo razumela…. 🙂
Mi je pa vseeno všeč, da si razmišljala o tem, kako bi bilo, če bi bila moja žena….. ;)[/quote]Seba rez niso Če bi bila jaz tvoja žena ti marsikaj nebi dopuščala tako kot tvoja edino,če ti to na skrivaj, da ona sploh ne ve kaj ji mož počne .Dober, da nisem tvoja,če bi bila bi te na križ pribila da te malo prizemljem.
Forum je zaprt za komentiranje.