Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija predvajalnix dvd jev in ostalih video datotek

predvajalnix dvd jev in ostalih video datotek

živjo
spet imam problem. Ko si hočem ogledati filmček (tudi na strani 24ur), vidim le spodnjo levo četrtino ekrana, poa naj bo to media player, real player power dvd, bs player.. Kaj menite, da bi bilo lahko narobe. Domnevam, da se je to začelo, ko smo povezali TV s PC, kar dela OK . Npr. filček je na TV ekranu OK, na PC pa le ena četrtina. To je zelo moteče, ker ne morem npr. potrditi jezika, potrditi start filma…
VSak nasvet bo zeloo dobrodošel.
Pa lepo se imejte
trixy

Probaj izbrisati vse predvajalnike in kodeke in ponovno inštaliraj samo en predvajalnik in vse potrebne kodeke. Vse kar potrebuješ najdeš tukaj:

Lahko pa probaš inštalirati to (v inštalaciji izberi BSplayer) in poročaj o rezultatih.

Lp, Max

lep pozdrav
neka dni nisem imela dostopa do računalnika. Dvakrat sem vse playerje ikn kodeke odinštalirala, pa naložila bs player po maxovem nasvetu. Uspelo mi pa ni. Še vedno na monitorju voidim samo del slike, na TV pa je slika OK.
Ali ima morda še kdo kakšen nasvet.
lep pozdrav
trixy

Kateri del slike vidiš na monitorju in kakšen format filma imaš to?

Lp, Max

Jaz sem imel podobne težave in sem si potegnil dol tale kodek in ga inštaleru FFDSHOW
http://www.free-codecs.com/download/FFDShow.htm

Upam da je kaj pomagalo

AC

Naložila sem te kodeke, pa ni rezultata. Rada bi normalno gledala divx filme /.avi/ in dvd filme /.vob/, vidim pa le spodnjo levo četrtino slike.
Uporabljam pa powerdvd ali chrystal player, bs player ni nič boljši.
hvala obema za pomoč
trixy

Pa si maksimirala sliko? Katere WIN imaš? Si res izbrisala vse prejšnje/starejše kodeke in player-je? Kako si pa nastavila TV povezavo (single display, clone…)?

Lp, Max

Mislim, da sem. Maximizirala tudi. Imam pa win xp sp2, TV pa je nastavljena na double display.
lp

Glede na to, da se na 24 kur media suka v media playerju, si poskusi namestiti najnovejšo različico Windows Media Playerja

Tam pri nastavitvah za grafično nastvavi na Clone mode (za GF) oziroma tako, da boš imela sliko na monitorju in TV enako (verjetno že imaš in imaš radeona).

Lp, Max

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close