Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija predstavitev v Power-Pointu

predstavitev v Power-Pointu

hej!!

do petka morm napisat predstavitev v programu Power point.. predstavitev bom morala izvest tako, da se bo vidla na platnu – to k je ona naprava pač…

zj me pa neki zanima..llani se mi je že večkrat zgodilo da sm izbrala take barve, ki se na platnu niso dobr vidle…

kake barve morm izbrat, da se bo pisava in ozadje lepo vidlo? platno barve posvetli al kak?

upam, da se kdo spozna na to…

lp in hvala

That s me!:)

ce bo v predavalnci tema pol lahko kakrsno kol barvo zbers, ce pa ne so pa najbol primerne sredno temne barve. ce mas napis pol seveda ozadje ne sme bit pretemno, ker se pisava ne bo dobr vidla. mors racunat, da na projektorju ni crne barve. crna barva, je barva platna, zato more bit ozadje svetlejse. ne pa presvetlo, ker pol bode v oči 😀

mislm da ti glede tega ni treba nevem kok pazt bl paz, da bodo crke dost velike, pa da nau prevec napisan na eni strani, ker pol ludje tega ne berejo.
bols vec povedat pa mn napisat!!

______________________________ Zgubiš pri kartah, dobiš v ljubezni, eni so srečni, drugi pa trezni.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close