Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek predsodki

predsodki

večkrat me na forumu močno butnejo različni predsodki. najbrž se boste vse strinjale, da jih je polno. sem pa našla eno sila zanimivo zadevo, ki da mislit. sem uporabila tudi na moškem čveku pod drugo temo. poglejte še ve!

Dve zanimivi vprasanji!! Prvo vprasanje: Ce bi poznal-a zensko, ki je
noseca in je ze imela osem otrok, trije od teh so bili gluhonemi, dva sta
bila slepa, en mentalno zaostal, ona pa je imela sifilis; bi ji predlagal-a
naj gre delat splav? Preberi drugo vprasanje, preden odgovoris na tega!
Drugo vprasanje: Cas je prisel, ko je treba izbrati novega svetovnega
voditelja in tvoj glas velja. Tu so navedena dejstva treh vodilnih
kandidatov: Kandidat A: Sodeluje s pokvarjenimi politiki in ima posvete z
astrologi. Ima dve ljubici, kadi enega za drugim in spije od 8 do 10
martinijev na dan. Kandidat B: Dvakrat vrzen iz ministerstva, spi do
poldneva, kadil je opij na fakulteti in spije cetrt litra viskija na vecer.
Kandidat C: Odlikovan vojni heroj. Vegetarijanec, ne kadi,obcasno spije
kaksno pivo in nima nobenih izven zakonskih afer. Katerega od teh treh
kandidatov bi izbral-a??

Najprej se odloci, potem poglej odgovor!!

Kandidat A je Franklin D. Roosevelt

Kandidat B je Winston Churchill

Kandidat C je Adolph Hitler

In mimogrede: Odgovor na vprasanje splava – ce si odgovoril-a da, si
ravnokar ubil-a Beethovna. Kar zanimivo, ne? Se clovek zamisli, preden sodi
nekoga.

Ko bi imeli možnost vedeti, kako so naše, včasih za nas povsem banalne odločitve usodno zaznamovale življenje koga drugega bi bilo velikokrat mnenje o nas samih in naših življenjih precej drugačno.

Hmmmmm
ob temle se pa zamisliš malce,
res je da včasih prehitro sodimo in sklepamo.
Upam, da z leti postajamo modrejši in imamo bolj pretanjen posluh, za tisto kar se skriva med vrsticami.

Poznam nekoga, ki ustreza poleg Hitlerja seveda, opisu C. In predenj sem začela pri nejm bit pozorna še na druge podrobnosti (odnos do ljudi, predvsem žensk…čeprav je bil puncam vedno zvest…), sem bila vanj zaljubljena. Poleg tega, da je še nenormalno lep… Od takrat naprej vem, da par dejstev ne pove nič o človeku. Po moejm je res najboljši način, da iščeš v človeku napake, ne pa dobre lastnosti :))) Če ma teh na prvi pogled preveč, seveda…

iza meni vsakdanji pogovori z ljudmi vedno znova razkurijo, ker sodijo o stvareh o katerih ne vedo praktično nič druga kot to kar preberejo v časopisu, a slišijo od nekoga, ki je slišal od… Žal pri večini to z leti postaja vse slabše in ne boljše.

Banalni primer: prometna nesreča. V avtu zgorita 2 mlada fanta. Potem se pa babice po vasi menijo, da tak hvala bogu, da sta pred bloki popivala in se drogirala in… Pa ju nobena ni poznala. Potem pa rečeš vsak od njiju je bil od nekoga sin, vnuk,… pa so vse tiho in nadaljujejo s hvalisanjem svojih tako “popolnih” vnukov.

To je ena izmed redkih dobrih stvari, ki mi jih je dal fax: lekcija o tem kako večplastne so stvari, ki se zdijo povsem enostavne.

Zanimivo! Priznam, izbrala bi kandidata C. Aja, tisti zenski ne bi predlagala splava..

Saj nekaj takega se je res zgodilo pred 23. leti. Sta se dva fotoreporterja peljala s svojim terencem po letališki stezi na Brniku, v avtu sta pa imela še 6 kanistrov z gorivom in neke cevi. Častnik JLA je menil, da so te cevi v resnici minometalci in je ukazal vozilo uničiti. Na vozilo so streljali in to je takoj zagorelo. Ko so vozilo pogasili, je v avtomobilu od teh dveh fotoreporterjev ostalo le ožgano okostje. Eden od njiju je v času smrti imel 24 let.

Zunaj je lepo vreme.

Robi iz Starševskega čveka za smetišče manj uporabnih tem uporablja M/Ž čvek? :))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

To je še iz časov, ko sta bila ženski in moški čvek ločena. Verjetno so potem vse teme združili pod ta forum. Po mojem. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Res je. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close