Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Predsedniški apartma v hotelu Kempinski Palace Portorož zasedli Romi

Predsedniški apartma v hotelu Kempinski Palace Portorož zasedli Romi

In jaz sem si “privoščila” po letu dni brez dopusta v zdravstvu, da sem s boni šla tri dni v Park hotel na Bledu.
Rabila sem počitek, mir.
Tam pa kričanje, prerekanje, izzivanje in vsiljevanje teh ljudi, ki jih nisem prav nič vprašala.
[/quote]

Glej na to s hudomušne plati: namesto dolgočasnega dopusta imaš polno brezplačne animacije, ki se ti bo za dolgo vtisnila v spomin. Nepozabne počitnice, hihihih. Pa še kakšne spolne ponudbe boš morebiti deležna, kar ti bo sploh popestrilo sivo nepotešeno vsakdanjost. Se boš kar prerodila.

Zadostoval bi že napis: Gostov, ki izkazujejo, da ne dosegajo kulturnih standardov našega hotela, ne sprejemamo. Navsezadnje ima vsak klub varnostnika, ki te lahko že na vratih zavrne. Zakaj si tega ne bi mogel privoščiti prestižen hotel? S tem zavarujejo druge goste.
Da plačaš visoko ceno, po možnosti ne z boni, ker si želiš kulturne nastanitve, miru, potem pa se znajdeš v jedilnici z rajdo cigotov … so pa že boljše tiste štale 2* v Strunjanu.
Si je pa Kempinski ustvaril referenco in se lahko preimenuje v Cigo Kemp.
[/quote]

Letos so vsi hoteli na Obali polni Slovencev, ki koristijo bone, drugih ni, še najmanj pa tujcev. Tisti, ki imajo denar, letos zagotovo ne letujejo v Kempinskem in naši Obali.

Še dodam: s tem zaključujem debato s tabo. Iz tvojih komentarjev in trditev v teh komentarjih je razvidno, da nisi človek, s katerim bi si želela imeti kaj več opravka kot pa je nujno.
[/quote]

Ne vem točno kaj te je v mojem pisanju tako prizadelo? To, da Romi niso krivi za nastalo situacijo ali to, da so ‘elitini’ hoteli s sprejemanjem bonov odžrli del gostov neelitnim hotelom in sedaj še bentijo nad strukturo bonovskih gostov? Saj ni, da si želim biti prijatelj z nekom, sovražnik pa tudi ne.

Evo placas jurja in gres v kempinski. Za sosede fases cigane. Te okradejo te prebutajo in ti zaserjejo dopust. To ve vsak ki pozna cigane. V htl pa pokradejo vse kar ni prbito in zamazejo tet pustijo usi stenice in garje. Evo zdej pa vsi v kempinskega in na bled.
Sicer pa. Taki so. Ce jih me poznas ih spoznas ce se jim priblizas

zlovenceljni EU opazuje ta smešni nacionalistični neumni način, kako vas ni sram??

https://www.24ur.com/novice/slovenija/bloomberg-eu-ima-v-nacionalisticni-sloveniji-nov-razlog-za-skrb.html

[/quote]

Zakaj se potem obnašate kot podivjana živina?

in kaj se zdaj tu buniš, očitno je tebi tako na živc stoplo, da si moral temo odpret

[/quote]

EU opazuje ta vaš jugonostalgični komunistični retardirani način diskreditacije. Kako vas ni sram?

Če je to res bodo rabili 1 mesec za čiščenje tega predsedniškega apartmaja in renoviranje (poleg tega bo vse novo, kar je uničeno ali pokradeno, ostalo pa v nulo dezinficirano)… ampak je treba gledat pozitivno, bo cel renoviran, kot nov.

Ker veste, eni si kar lase barvajo, pol pa barvo pustijo še tko povsod drugje :)) itd. itd. itd. Tko v kavču, tepihu, da o lijaku ne govorim :)) Pa to ne tisti na bone, to delajo že redni gostje.

EU opazuje ta vaš jugonostalgični komunistični retardirani način diskreditacije. Kako vas ni sram?
[/quote]

Sram zakaj? Ker Slovenci niso tako primitivni kot romi? A te to moti? A premalo pokrademo in premal razbijamo ali kako? A premalo uničimo, premalo ljudi pobijemo, premalo pretepemo, premalo ustrahujemo? A te to moti al kako, da nismo kot cgani, ker potem bi bili pa priviligirani ali kako?

Al bi morali biti kot ti romi v tem hotelu? Prestavljajo pohištvo, razbijajo, glasni so, pokradejo vse kar ni privito, to je vse povedal uslužbenec, da se tam dogaja….

A te moti to, da nekdo pove po pravici ali kako? Ali to, da se povprečen Slovenc tako ne obnaša, kot neka sviinja v svinjaku….

Slovenec, ki je prereven, da bi šel v hotel in nikoli ni šel tja SE NE ZNA OBNAŠATI, ker ga nihče ni naučil, ampak zato je kriva država in nihče drug, ker ima navadnega Slovenca za hlapčka, ker so sistem skopirali od muslimanov, kjer si lahko samo hlapec, če nisi njihov.

Zato totalno podpiram te bone¨! Naj se vidi, da v državi živijo še kdo drug, razen lopovov in presranne elite, kurbb in nekaj bogatejših normalnih srečnežev….

[/quote]

Če so tudi oni ljudje, naj se pa tudi obnašajo in živijo kot ljudje.

ti si neumn

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close