Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Predsedniki vlad Višegrajske četverice – dobrodošli v Sloveniji!

Predsedniki vlad Višegrajske četverice – dobrodošli v Sloveniji!

Normalni Slovenci vas podpiramo. V nedeljo bomo pa na referendumu glasovali ZA!

Normalni Slovenci 1000 % podpiramo višegrajsko skupino, najbolj pa gospoda Janeza Janšo, brez njega nam živeti ni!

https://www.sds.si/sodelovanje/doniraj

Slo bi se morala obrniti proti zahodu (Nemcija,Italija,Francija) ki so jedro Eu. Ne pa tisti vzhodjaski klosarji in paraziti.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 1463, 09.07.2021 ob 14:46

Slo bi se morala obrniti proti zahodu (Nemcija,Italija,Francija) ki so jedro Eu. Ne pa tisti vzhodjaski klosarji in paraziti.

Tam nimajo betonskih ovir in vojaških bataljonov med proslavami, na zahodu pa

Zdaj se je izkazalo, da skoraj nihce od visegrajcev ni zrel ali sposoben  preseci  enostrankarskega sistema iz komunisticnih casov,  metode in miselnost so ostale v glavah, kar se janezek nauci, janez zna, na demokracijo niso mentalno pripravljeni, vsem disi samo denar, delali bi pa kar lepo po starem.

KP so sicer zamenjali z RKC, modus operandi pa ostaja globoko enoznacen in ne dopusca NIC drugacnega od njih.

Strah, neznanje, nezrelost, vkoreninjena “zvitost” – ali po domace ciganarija, vedno iskati nacin izigravanja, goljufanja.

Mene je sram, kako se je tole izkazalo.

kakorkoli.gospodarstvo jim raste.črnuharjev in slične migrantske sodrge se otepajo.no.mi.tudi če bi se lahko bi levaki bili proti.in smo država preko katere se pride na SZ

Anonimno 10444, 09.07.2021 ob 20:40

kakorkoli.gospodarstvo jim raste.črnuharjev in slične migrantske sodrge se otepajo.no.mi.tudi če bi se lahko bi levaki bili proti.in smo država preko katere se pride na SZ

Koliko migrantov so izgnali čez mejo odkar je jajo gazda?

Sam fprašam.

Kakšno gospodarstvo, kaj jim raste, a atako kot nam, vse nafrizirano in zlagano?!  Daj bodi resen no.

Pa a vi res nikoli ne greste čez mejo in nikamor ne potujete?  Poglejte Madžarsko, Poljsko, kakšna revščina je tam le nekaj kilometrov iz mest.  Kako ljudje v resnici životarijo.  Dobesedno životarijo.

Primerjava slovenski vasi – podeželja z nekim Madžarskim je ironična.  Pri nas vidiš lepe zaselke, spodobne hiše, kmetje imajo nek soliden standard…. na Madžarskem je vse skupaj ena velika ciganarija, razpadajoče podeželske hiše, stara mehanizacija, revščina.

Se pelješ po cesti proti Budimpešti in je kot v grozljivki.

Mladi Poljaki, Madžari, Čehi migrirajo na Zahod, le zakaj?  Pa dajte vklopit možgane, no, ne pisat na pamet.

Migrantska sodrga si niti ne želi biti tam, ne rabijo nobenega “otepanja” s strani teh držav.  Tepec napihnjeni neumni!

pa kaj vam je, 09.07.2021 ob 20:48

Kakšno gospodarstvo, kaj jim raste, a atako kot nam, vse nafrizirano in zlagano?!  Daj bodi resen no.

Pa a vi res nikoli ne greste čez mejo in nikamor ne potujete?  Poglejte Madžarsko, Poljsko, kakšna revščina je tam le nekaj kilometrov iz mest.  Kako ljudje v resnici životarijo.  Dobesedno životarijo.

Primerjava slovenski vasi – podeželja z nekim Madžarskim je ironična.  Pri nas vidiš lepe zaselke, spodobne hiše, kmetje imajo nek soliden standard…. na Madžarskem je vse skupaj ena velika ciganarija, razpadajoče podeželske hiše, stara mehanizacija, revščina.

Se pelješ po cesti proti Budimpešti in je kot v grozljivki.

Mladi Poljaki, Madžari, Čehi migrirajo na Zahod, le zakaj?  Pa dajte vklopit možgane, no, ne pisat na pamet.

Za Madžarsko ne vem, sem bil pa pred kratkim na Slovaškem, Češkem in Poljskem in to tudi kreeepko izven večjih mest in nikjer nisem videl neke orto revščine, po pravici povedano, sem slabše razmere videl na relaciji Novo mesto – Kolpa. Pa cel kup starih traktorjev, če je to pomembno. Tako da so Češka, Slovaška in Poljska blizu nas, če nas Čehi niso že presegli.

Pa nikjer ni oddelka z jurišnimi puškami oboroženih vojakov, ki imajo dodan še oklepnik, kot sme lahko 2 leti nazaj videl pred turistično znamenitostjo ‘jedrne Evrope’.

PIKULET CENZURIRANI, 09.07.2021 ob 23:59

Za Madžarsko ne vem, sem bil pa pred kratkim na Slovaškem, Češkem in Poljskem in to tudi kreeepko izven večjih mest in nikjer nisem videl neke orto revščine, po pravici povedano, sem slabše razmere videl na relaciji Novo mesto – Kolpa. Pa cel kup starih traktorjev, če je to pomembno. Tako da so Češka, Slovaška in Poljska blizu nas, če nas Čehi niso že presegli.

Pa nikjer ni oddelka z jurišnimi puškami oboroženih vojakov, ki imajo dodan še oklepnik, kot sme lahko 2 leti nazaj videl pred turistično znamenitostjo ‘jedrne Evrope’.

Ja Čehi po strpnosti do LGBT prekašajo slovence in marsikateri narod Zahodne Evrope, raje bodimo prijatelji z njimi, ne pa z Madžarskimi kološarji.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close